Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 15 september 2017

Kryon: Herboren worden in Kryon-stijl. /David Brown / 28 februari 2003, / Geplaatst:15 september 2017

Kryon:
Herboren worden in Kryon-stijl.
David Brown
Kaapstad, Zuid Afrika
28 februari 2003, Geplaatst: 15 september 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Sluit je ogen en herken elke sensatie in je lichaam en sta een verbinding met moeder Aarde toe door je voetzolen en verbind hen met je eigen ziel. Laat je ziel deze sensaties in je lichaam zien omdat deze emotie, en welke emotie dan ook, in juist deze tijd in je lichaam is. Laat je ziel en Kryon met deze emoties werken en hen verzachten en jou werkelijk laten weten welke emotie er in je lichaam is. Hoe pijnlijk het ook is, herken deze emotie en laat hem vrij. Laat de emoties blijven komen totdat je voelt dat de energie zo stil is geworden als een bergmeertje.

Blijf even in dit proces om de emoties te verhelderen, te reinigen en te kalmeren. Open je hart voor de rest van de groep en laat jezelf de onvoorwaardelijke liefde ontvangen en stuur jouw eigen onvoorwaardelijke liefde naar de rest van de groep. Nogmaals, als je voelt dat je hart zich sluit of dat je met de energie worstelt, laat je ziel dit dan zien, deze weerstand in je hart. Laat je ziel met de weerstand werken terwijl jij alleen maar overvloed kan aantrekken omdat jij je hart steeds verder opent.