Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 29 september 2017

Heavenletter 2057: Verlangen en Intentie / Geplaatst 29 september 201

Heavenletter 2057:
Verlangen en Intentie
Brief uit de Hemel
Geplaatst 29 september 2019


God zei:

De oplossing voor alle moeilijkheden is liefde. Er zouden geen moeilijkheden zijn, als er genoeg liefde aanwezig is. Als dan nog moeilijkheden de kop opsteken, zelfs als er genoeg liefde aanwezig is, zou niemand het erg vinden. In de ban van de ongebreidelde liefde, wie geeft er dan nog om problemen?

Je weet, dat de liefde, waar Wij over spreken, niet de liefde is die je op postkaartjes en in gevoelens vindt. We spreken over zuivere intentie. Als iedereen wenst dat liefde op de eerste plaats komt, voor angst, onzekerheid, gierigheid, oordelen, egoïsme, zelfingenomenheid, welke moeilijkheden die van belang zijn, zouden er dan eigenlijk nog kunnen zijn? Het verlangen en de intentie zijn al genoeg om de wereld op zijn kop te zetten. Je zou kunnen denken dat Ik overdrijf, maar Ik overdrijf niet.

Als iedereen morgen zou ontwaken met het volgende in zijn gedachten, stel je dan de ongelooflijke liefde die hier door zou schijnen!


"Ik zend nu liefde - op voorhand - aan iedereen die ik vandaag ontmoet. Ik zend ook liefde naar iedereen die ik vandaag niet zal ontmoeten. Ik zend liefde naar al de mensen die ik in het verleden ontmoet heb en naar allen die ik nog nooit heb ontmoet. Ik ben iemand die liefde zendt. Ik zend liefde naar mijn familie, mijn buren, mijn dorp en naar alle vier de hoeken van de werelden. Verder, zend ik liefde naar het universum, inbegrepen de gekende en de ongekende planeten. Ik zend liefde naar alle sterren, met of zonder naam. Ik zend liefde naar de zovele zonnen en manen, die er zijn. Ik zend liefde naar alle engelen in de Hemel en op Aarde. Ik zend liefde naar alle kinderen, geboren en ongeboren. Mijn hart is een waterrad van liefde. En het draait de hele dag lang.

"Vandaag komt liefde voor het halen van de bus. Het komt voor trots. Het komt voor gelijk welke plicht, want ik weet dat mijn ene taak is om liefde op de eerst plek te zetten. Waar ik vandaag ook ga, zal ik liefde voor me uitsturen. Waar ik ook naar kijk, ik zal er met liefde naar kijken.

"Mocht negativiteit opkomen in mijn denkgeest, dan zal ik zeggen: "kssttt! ga weg" want vandaag laat ik alleen maar liefde in en uit mijn hart toe.

"Alle liefde die ik genereer is een klein "dank U" aan de God van het Universum, Die me grote liefde geeft en die me alleen maar vraagt het door te sturen. God geeft me zoveel liefde, waarom kan ik dan niet voor Hem doen? Hoe God mij zo lief kan hebben, weet ik niet, maar ik weet dat Hij me liefheeft! Als Hij mij zoveel geeft, doe ik gretig hetzelfde. Ik zal diep in mijn hart graven en diamanten, robijnen en gouden muntjes van liefde te voorschijn halen. God zegt me dat de liefde in mijn hart even grenzeloos is, als Zijn liefde. Hij zegt bovendien dat de liefde in mijn hart de Zijne is, en Hij deed het liefdevolle verzoek, dat ik Zijn liefde zo gul zou verspreiden, als snoepjes aan kinderen - gelukkig, blij om het te mogen doen.

"Een andere manier om mijn gift van liefde te beschrijven, is dat ik dorstig ben om het in naam van mijn Hemelse Vader met anderen te mogen delen. Ik zal Zijn liefde geven zoals ik water drink, als ik dorstig ben. Ik zal Gods liefde in grote teugen weggeven. Ik zal het overal rond gieten en rond spatten. Ik heb zoveel geluk om zoveel liefde te kunnen geven. Ik heb alleen behoefte aan geven, niet aan nemen. Ik zal mijn dorst nooit tegenhouden, om liefde te geven, omdat ik er gewoon zoveel van heb, en de liefde wil verdergaan, bewegen!

"Als ik zoveel liefde bevat, hoe kan ik het voor mezelf gaan houden? Er is geen opslagplaats die het voor me kan vasthouden. Alles wat ik kan doen, is het gratis wegschenken. Niemand hoeft ernaar te vragen of het te bestellen. Ik laat gewoon de liefde die God in mijn hart liet stromen, eruit stromen. Kan iets eerlijker zijn, dat dit?"

vertaald door: leen