Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 21 september 2017

Heavenletter 2039: Deze Weg naar Liefde / Geplaatst 21 september 2017

Deze Weg naar Liefde
Brief uit de Hemel
Geplaatst 21 september 2017


God zei:

Denk vandaag aan Mij. Wanneer je een glas water drinkt, denk dan aan Mij, want Ik ben het die je glas vult en je arm opheft om het te drinken. En wanneer je een druif eet, herinner je dat Ik degene ben die ze liet groeien en ze in je mond liet openbarsten. Waar je vandaag ook gaat, wat je ook doet, onthoud dat Ik de weg voor jou geplaveid heb, en dat ik jou bij de arm neem. We gaan arm in arm.

Ik voorzie in de zon en de schaduw, regen en het regenscherm. Ik zweef over jou, dag en nacht. Ik verfris je in de zomer en Ik warm je in de winter. Ik zorg voor alles.

Jij telt de zandkorreltjes van de tijd. En Ik blaas over de oceaan, en jij ziet de golven die Ik blaas. Samen laten We de Aarde draaien, en al de planeten wisselen blikken uit.

Geliefde vrienden, wat zullen vandaar in dit universum van Liefde doen? Waar zullen We onze hoeden ophangen en onze Liefde betuigen, en tegenover hoeveel zullen We het betuigen? En in hoeveel manieren? Hoeveel manieren zijn er? Ik zal het je vertellen. Op 100 manieren en meer, want de manieren zijn onbegrensd. Met elke ademhaling, zullen We Onze Liefde uitstralen, en ook tussen elke ademhaling in. We zullen de Aarde met Liefde bedekken, en Onze liefde zal de verste sterren bereiken. Bij elke ademtocht die je neemt, zullen we Onze Liefde laten schijnen, en tussen elke ademhaling ook.


We zullen de Aarde met Onze Liefde bedekken, en Onze Liefde zal de verste sterren bereiken. Ze zullen vannacht Ons Licht in morse code terugsturen. Hun licht spelt voor ons uit: "Liefde ontvangen, en Liefde gegeven."

Het nachtelijk licht van de maan en de sterren, reflecteren zichzelf op de oceanen. Vissen zwemmen en harten zijn aangestoken.

Ik vergezel jou en jij vergezelt Mij. We zijn onafscheidelijk. We gaan nergens zonder dat de andere er ook bij is. Wij twee zijn Eén. We hebben geen onenigheid. We zoeken gelijkgezinden. We wandelen door het Universum heen en huppelen van pure vreugde. Jouw hart is in Mijn hart gesprongen en zwemt er als een vis in de Oceaan. Oh, hoe gelukkig zijn Wij , als We samen zijn, en We zijn nooit apart.

We zijn gehuwd in een liefde, die geen naam vindt die dit waardig kan uitdrukken. Liefde is het beste dat We kunnen doen. We gieten ons Ene hart uit, voor de hele wereld, om te aanschouwen. "Wat is dat?" roept de wereld en wordt zich ervan bewust: "Oh, het is Liefde. Wat is Liefde ongebreideld. Ik moet ook liefde zijn." En zo ontsluiert de wereld zijn liefde. Stemmen zijn zacht. Schoolkinderen zijn gelukkig. Liefde danst op de toppen van de wereld.

Er zijn geen organisaties om zich bij aan te sluiten, want iedereen is al in de liefde samengebracht. Geen handen slaan, omdat alle handen elkaar vasthouden, met de vingers in elkaar verstrengeld. Welke tegenstrijdigheid kan er nog zijn, als iedereen in Liefde samenkomt? Er is geen competitie voor wie er het meeste kan liefhebben, want iedereen heeft lief op een totale manier.

Om zich te kunnen manifesteren is er helemaal geen scheiding van de harten in deze Liefde. Liefde draait om zichzelf heen en iedereen is erdoor gefascineerd.

Op straatborden staat te lezen: "De weg naar Liefde." De wind door de bladeren heen zegt: "Hoor Liefde." De regenboog zegt: "Volg mij." Treinen klikken het geluid van de liefde. Voeten stappen op een cadans van liefde. Er is geen leger. De zon klapt in haar handen.

Liefde blijft op de Aarde. Vrede vergezelt haar, zoals Ik jou vergezel. Vrede en Liefde zijn tweelingen. Of We kunnen zeggen dat liefde de vrede baart. Of liefde is een berg, waar de vrede vanaf stroomt, als in een droom. Of liefde is een diepe bron, van waaruit vrede ontspringt. De diepe bron is je hart. Jouw hart slaat in het Mijne, en vrede is verzekerd. Liefde brengt dingen tot stand, geliefden. Liefde brengt dingen tot stand. Maak je liefde vandaag nog openbaar.

vertaald door: leen