Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 16 september 2017

Heavenletter 2020: Een Fluit van Liefde / Geplaatst 16 september 2017

Een Fluit van Liefde
Brief uit de Hemel
Geplaatst 16 september 2017


God zei:

Wees aardig. Praat vriendelijk. Praat zachter. Heb de stem van een engel. Laat vandaag prachtige tonen uit je keel komen. Geen wrangheid. Geen ongeduld. Wees een engel van mededogen. Wees in ieder geval geen oude feeks.

Het zijn niet zozeer woorden die je terug moet roepen. Het is de toon. De toon van je stem heeft zijn eigen taal. Je zendt een roep uit naar het universum. Het is de echo van je stem waar naar geluisterd wordt.

Laat je stem klinken als een klok, niet als gekrijs. Laat je stem lieflijk zijn. Laat je stem een boodschapper zijn van een rijk waar vrede heerst. Je bent geen kraai. Wees een nachtegaal. Wanneer iemand anders zo nodig een kraai wil zijn, laat hem. Wees gericht op het gedrag van jullie eigen stem, geliefden.


Herinner jezelf eraan dat je de Aarde bezoekt op Mijn verzoek, en wees dus aardig. Niemand kan jouw zieke humor uitstaan. Het universum kan dat niet.

Vandaag zal het timbre van je stem de harten van allen wijd en zijd verheffen. Vandaag zal jouw stem het niveau van harmonie aangeven dat je wenst aan te trekken. Wat je vandaag zegt en hoe je het zegt, is belangrijk. Open je hart eens en voor altijd, en laat iedereen binnen. Het is de bedoeling dat je andere harten in het jouwe binnenlaat. Net als bij een hongersnood moet je je rijst delen. Je zou niemand honger willen laten lijden.

Er is een hongersnood van het hart gaande, en je moet harten vullen. Laat geen hart alléén ronddwalen. Laat geen handen oren dichthouden omdat je stem te ruw of te luid is. Verzorg je stem evenals je hart.

Geliefden, er is een epidemie van pijn en haastigheid in de wereld. Jullie hebben de oplossing. Gebruik die alsjeblieft. Maak je stem zachter vandaag. Laat geen knorrig woord over je lippen komen.

Begin met jezelf. Wees welwillend tegen jezelf. Geen preken tegen jezelf. Neem er gewoon je gemak van. Smelt in Mijn liefde. Wanneer je weet dat er van je gehouden wordt, kun je dan nog knorrig zijn? Wanneer je knorrig bent, dan maak je de fout dat je niet weet dat er van je gehouden wordt. Wanneer je weet dat er van je gehouden wordt, dan kun je liefde zijn. Je kunt het vandaag zijn. Je kunt een bewaker van liefde zijn vandaag. Zelfs zonder woorden kun je dat zijn. Kom vanuit die plek waar liefde is, alleen maar liefde.

Het is niet aan jou om liefde te verloochenen. Jij hoeft niet te bewijzen dat het niet bestaat. Jij moet het aankondigen. Jij moet namens liefde spreken, er voor in de bres springen, er voor zorgen. Het is een prachtig juweel dat voor je neergezet is om omhoog te houden zodat iedereen het kan zien en horen en weet dat het er voor hen is.

Je hart roept om liefde. Beantwoord die roep voor iemand anders. Wees een waarzegger van liefde. Door dat te doen zul je schaduwen verwijderen uit de harten van anderen. Wees iemand die schaduwen verwijdert. Neem pijn van de wereld weg. Leg een laag van liefde over de wereld. Dek het toe met een deken zoals een moeder haar slapende kind toedekt.

De wereld slaapt, geliefden. Maak haar wakker met een vriendelijke stem. Laat je stem een fluit van liefde zijn. Zie hoe de tonen van je stem zich ontplooien door het universum. Zie de wereld trillen van vreugde bij het geluid van jouw stem over de horizon. Je stem is zo prettig dat de zon er achter aan gaat. Je zet een spoor uit van liefde dat begint met je stem.Hoor de lieflijkheid nu. Ik heb gesproken.

vertaald door: