Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 13 september 2017

Heavenletter 1927: De Manifeste Wereld / Geplaatst 13 september 2017

Heavenletter 1927:
De Manifeste Wereld
Brief uit de Hemel
Geplaatst 13 september 2017


God zei:

Geliefden, bedenk eens dat je alles voor Mij doet. Bedenk eens dat je kookt en eet voor Mij, en is dat ook niet in Waarheid zo? Je hebt een Menselijk lichaam toegewezen gekregen zodat je het Al van dienst kunt zijn. Verteer je voedsel in dienst aan God. Niets in het leven is alleen maar voor jou bestemd. Je bestaat om meer dan alleen maar om te bestaan. Je bestaat voor iets. Er is gevraagd om je aanwezigheid. Ik riep je in bestaan.

Je hebt een machtig doel. Wees dienstbaar bij elke gelegenheid, totdat je weet wat dat is, of denkt dat je weet wat dat is. Ook al ken je je enige doel, dan nog gaat het erom dat je dienstbaar bent aan het Universum bij elke gelegenheid. Dienstbaar zijn aan het Universum is jullie gelegenheid, geliefden. Je kunt talloze doelen hebben. Wat je zeker kunt weten is dat er een belangrijk doel ten grondslag ligt aan jouw leven op Aarde.

Welke boodschappen je ook maar doet, je doet ze voor Mij. Waar je ook maar zit, je zit daar voor Mij. Namens Mij. Op Mijn verzoek. Het maakt niet uit wie jou wat ook maar zegt om te doen, herinner je de Ene die je werkelijk dient.

Geliefden, jullie worden geacht om de Geschapen Wereld te steunen. Zoveel weten We. Jullie worden geacht haar op te bouwen. Jullie worden geacht daarvan te genieten. Jullie worden geacht je leven op Aarde lief te hebben. Heb je aanwezigheid op Aarde lief.

Een gouden toverstaf raakte jou op je voorhoofd aan, en je werd geboren op Aarde. Er vond magie plaats. Je ontving leven. Misschien heb je niet begrepen dat leven een kostbaar geschenk is dat je gegeven is. Het is een schatkist die je ontvangen hebt die jij alleen kunt openen. Alleen jij kunt de juwelen dragen die zich in de schatkist van je leven bevinden.

Het is aan jou om de schatkist aan de hele wijde wereld te geven. Jij bent degene die hem moet openmaken. De schatkist weet nog niet wat hij bevat. Jij gaat de wereld zegenen door de wereld aan haarzelf te tonen.

Pandora opende wat wel Pandora's doos wordt genoemd. Ze kende niet alle compartimenten die de doos bevatte. Daarom is het verhaal over haar niet nauwkeurig. Je wordt geacht de wereld te openen. Je wordt geacht om op grootse wijze het deksel eraf te halen, en dan zal zich een grote schat vertonen. Het is niet de bedoeling dat de wereld tevreden is met slechts een portie van zichzelf. Wanneer de wereld voor zichzelf open staat, zal er een groot licht aan gaan en nooit meer zal de wereld duister kennen, want duister is alleen maar de waargenomen afwezigheid van licht. Trakteer jullie ogen op licht, geliefden.

Licht kan niet geheim gehouden worden. Het kan niet opgeslagen worden in een hoekje. Wanneer je licht aan doet, wordt de hele kamer verlicht. Licht kan niet voor jezelf gehouden worden. Laat je licht er op uit gaan, geliefden.

Licht is licht. Beschouw je licht niet als gering of schaars. Het komt van Mij, het licht dat Ik jou gegeven heb. Ik gaf een ieder gelijkelijk licht. Ik was bij niemand gierig. Ik heb niet geringer licht om te geven. Ik heb alleen maar Mijn licht om te geven, en Ik gaf het aan iedereen, en Ik gaf het aan jou. Heb jij het idee dat er gradaties van Mijn licht zijn, dat het ene licht werelds is en het andere heilig, en dat Ik beslissingen nam over wie welke soort licht krijgt ?

Net als met Mijn liefde, geef Ik iedereen dezelfde versie. Er is maar één versie van Mijn liefde, en er is maar één versie van Mijn licht. Ik weet niet hoe Ik reserve aan moet houden of hoe Ik toe moet voegen aan wat al volledig is.

Jij, degene die deze woorden leest, jij bent benoemd tot drager van Mijn licht. Stel je hart open, en Mijn Grote Liefde zal uitgaan. Ik heb je genoeg licht gegeven om duister te verdrijven en om de toonkleur van de wereld die zich aan jou heeft gemanifesteerd, mooier te maken.

vertaald door: ancoterpstra