Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 11 september 2017

Heavenletter 1898: Tekeningen Maken / Geplaatst 11 september 2017

Heavenletter 1898:
Tekeningen Maken
Brief uit de Hemel
Geplaatst 11 september 2017


God zei:

Hoe zal Ik je vandaag inspireren?
Ik denk dat Ik je vraag om jezelf te inspireren. Ja, laat je gedachten omhoog gaan, geliefden, net als sprankelende glazen voor een toast.

Kom uit de neerslachtigheid van je gedachten. Waar dacht je nu net aan? Aan moeilijkheden, denk Ik. Gedachten over moeilijkheden zijn laag vibrerende gedachten. Denk liever aan je verlangens. Denk aan je vervulde verlangens en hoe zij er uit zullen zien en hoe je ervan zult genieten als ze allemaal klaar zijn. Vervul je verlangens op dit moment door aan ze te denken en hoe ze er uit zullen zien als ze helemaal aan je deur verschijnen, of net als lelies die bloeien in je tuin.


Gedachten over moeilijkheden houden je waar je bent. Zij houden je in de winter. Zulke gedachten zijn net als een stoofpot op het fornuis waar je in blijft roeren, terwijl vervulde verlangens de stomende stoofpot van het fornuis halen en hem serveren in prachtige schalen. Vier je verlangens, geliefden.

Als een relatie misloopt, maakt het niet uit hoe verkeerd het was. Denk eraan op de manier zoals je ervan droomt. Op deze manier kom je dichter bij je droom. Gebruik je gedachten aan hoe je je leven wilt invullen en kom uit je huidige gedachten die jou geen geluk brengen. Je hebt genoeg over een puzzel gedacht.

Als je een tekening op papier maakt, heb jullie een tekening. Tot je hem maakt, heb je geen tekening. Maak tekeningen in je hart, en je zult over een kronkelig pad springen. Je hoeft niet meer over die laan te gaan.

Laten we zeggen dat er een prachtige winkel is waar je naar toe wilt. Als je linksaf blijft gaan, zul je hem niet vinden. En toch blijft je linksaf slaan. Ik zeg je nu om je gedachten rechtsaf te laten gaan. Je voetstappen zullen volgen. Begin de prachtige winkel te zien waar je naar zocht, en hij zal zichzelf laten zien.

Je kunt zeggen dat het net is als denken aan een oase in de woestijn die alleen een luchtspiegeling is. Geliefden, dat is precies Mijn punt. Geniet van die luchtspiegeling. Denk liever aan de oase dan aan de dorst. De echte oase zal verschijnen. Je zult het naar jezelf toe hebben geroepen. Roep de oase naar je toe.

Verlang wat je wilt. Schets wat je wilt. Je schetst je leven vooruit in de tijd. Ken je bestemming. Voor je een reis naar Bermuda maakt, kijk naar de tekeningen van Bermuda. Je zult het echt maken voordat je er bent. Je geniet ervan. Je ziet de blauwe wateren. Je voelt het zand onder je voeten. Je voelen de warmte van de zon. Je hoort de golven kabbelen. Het eerste wat je zult weten, is dat je voeten echt op het zandstrand lopen.

Zie de relatie die je wilt onder ogen. Dek de tafel ervoor. Gebruik het goede servies en de kristallen glazen. Waarom niet? Dit is jouw droom. Dit is jouw verwezenlijking van verlangens. Maak je dromen een middenstuk op je tafel.

Waar je voeten al gereisd hebben is bekend. Reis nu verschillende paden eerst in je gedachten. Je dromen zijn je ticket naar waar je heen wilt gaan.

Als het een relatie is die in je gedachten is, teken dan in plaats van veranderingen tekenen in die ene tegenover jullie, hoe prachtig hij zal zijn, wat voor geduld je zult hebben, wat een gloed er zal zijn op je gezicht. Teken de blijdschap die je zult geven. Teken jezelf terwijl je blijdschap geeft. Teken jezelf die iemand anders ten dans vraagt. En zo zul je vrienden zijn die een prachtige dans dansen.

vertaald door: