Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 3 september 2017

Frequentie van de Week: OPENBARING 2 september 2017/ Janosh

Frequentie van de Week:
OPENBARING
2 september 2017/ Janosh


Zolang als de mensheid bestaat, wordt het leven gekenmerkt door op- en afbouw. We groeien alleen verder als we ons moeten aanpassen aan nieuwe omstandigheden – zo zit onze evolutie in elkaar. Ook nu is dat aan de orde, meer dan ooit tevoren, alleen willen we dat niet zien. We denken dat alles tijdelijk is en de storm vanzelf weer overwaait. Ons optimisme is echter niet opgewassen tegen de macht van de media: dramanieuws spuit uit alle gaten en schetst een wereldbeeld van terreur, geweld en catastrofe. Je kunt er niet meer omheen. Drama is overal: dagelijks op tv, in de krant, op je werk en zelfs op de hoek van de straat waarin je woont.

Uit angst dat we zelf slachtoffer worden, sluiten we ons op in een cocon. We verbergen onze gevoelens, omdat we het ons niet kunnen veroorloven om ‘zwak’ te zijn. Wees je bewust van wat je daarmee op jezelf afroept. In je cocon lijk je veilig, maar het is jouw angst die ervoor zorgt dat negatieve energie je gaat omsluiten – je trekt het aan als een magneet. Het is nu juist de tijd om in het licht te treden, te laten zien wie jij bent, te laten horen wat jouw waarheid is, zonder angst voor afwijzing.

De frequentie van Openbaring helpt je om uit je cocon te stappen, je vleugels uit te slaan en de wereld te tonen wie jij bent.