Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 17 september 2017

Dr. Suzanne Lie Interview met Kasi Alexander Een bericht van de Arcturianen – deel I Over Channeling / Datum: 12 september 2017

Over Channeling

 
Dr. Suzanne Lie Interview met Kasi Alexander
Een bericht van de Arcturianen – deel I
Datum: 12 september 2017

KA: Hi, mijn naam is Kasi Alexander en ik stel een “show” voor die wordt genoemd –Alternatieve Natie -. Deze “show” zou omgaan met alternatieve manieren van het kijken naar het universum of de wereld.

Een van de manieren is door channeling, wat een soort nieuw fenomeen voor mij is en voor heel veel mensen.

Channeling is al heel lang aan het gebeuren maar ik denk dat het steeds meer en meer gebeurt. Mensen zijn eigenlijk in contact met het bovennatuurlijke als wezens, wezens van anderen plaatsen en van hogere dimensies. Één van die mensen is Dr. Suzanne Lie die vandaag hier bij mij is. Dr. Lie u hebt al voor een hele lange tijd channeling gedaan. Klopt dat?

SL: Ja, dat klopt.

KA: Wanneer bent u hiermee begonnen en hoe?


SL: Toen ik een klein meisje was, zag ik altijd dingen. Ik zou met hen praten en ik zou hen Jezus noemen omdat dat het enige soort van antwoord was dat voor mij als kind beschikbaar was. Dus ging ik iedere Zondag naar de kerk. Wij schoven Zondagschool terzijde en rende door de kerk alsof het voelde dat het ons thuis was.

Als een volwassenen continueerden mijn inter-dimensionale communicaties. Toen mijn kinderen hun schooltijd hadden afgerond, was ik klaar met moederschap en de kinderen gingen naar de universiteit.

Ik had een lege kamer, die gewoon mijn kamer kon zijn om erin te gaan en om te mediteren.

Er is een routine voor mensen die willen mediteren en channelen, welke is te creëren in /op een vaststaande tijd, dezelfde tijd en plaats.
En je bent realistisch met jezelf. Dus, wanneer je het alleen 1 dag in de week kan doen bijvoorbeeld om half elf in de avond of om negen uur in de ochtend, doe dit dan eens per week. Maar het meest belangrijke is dat jullie een gewoonte creëren in jullie brein.

De gewoonte is dat jullie naar deze plek/plaats gaan op de aan jullie aangewezen tijd en misschien iets spiritueels lezen, misschien een kop thee drinken en naar muziek luisteren en dan jullie zelf toestaan om te ontspannen en de dag voorbij laten gaan en al de problemen.

Dan kunnen jullie in de rechterhelft gaan van jullie brein, jullie brein van verbeelding en zoiets zeggen als, “geliefde, heb je een bericht voor mij vandaag?” Aanvankelijk, krijgen jullie niets of misschien gewoon een “hallo.” Maar wanneer jullie beginnen te denken, misschien ben ik niet gek. Misschien heb ik echt iets ontvangen.”

Het is makkelijker om op te schrijven wat je krijgt dan het is om te zeggen. Er is een wetenschappelijke studie die is gedaan waar ze een persoon zijn linkerhand in koud water deden en hun rechterhand had potlood en papier. De persoon werd gehypnotiseerd en er werd verteld dat het water van de linkerhand aangenaam en warm was, maar eigenlijk was het erg koud.

Aan de mensen werd gevraagd hoe het water aanvoelde en zij zeiden dat het aangenaam en warm was omdat ze waren gehypnotiseerd en er was verteld dat het water warm was. Toen vroegen ze de persoon om het antwoord op te schrijven op de vraag met hun andere hand, het antwoord was, “het water is ijskoud, haal mijn hand eruit.”

De reden waarom ik het verhaal vertel is omdat het aantoont dat wanneer je opschrijft wat je aan het ontvangen bent, begint het gewoonlijk met handschrift en uiteindelijk kan het overgaan tot typen, jullie kunnen de hersenen omzeilen die zeggen, “ ik zou dit moeten denken of jullie zouden dat moeten denken,” zodat jullie in een meer dieper bewustzijn kunnen gaan om te realiseren wat er eigenlijk gebeurt van binnenin in jullie psyche.

KA: Fascinerend. En hoe begonnen de Arcturianen met jou contact op te nemen toen je deze sessies deed?

SL: De Arcturianen waren degenen (de innerlijke stem) die zeiden om op te schrijven van wat ik aan het ontvangen was. Ik zou mediteren en dan zou ik de Arcturianen horen. Dit was in de 1980’s toen websites gloednieuw waren en computers nog erg nieuw waren voor gewone mensen.

Toen de Arcturianen mij vertelden om mijn berichten op te schrijven zoals zij naar mij toekwamen, probeerde ik erachter te komen hoe het op te schrijven van wat ik van binnen aan het horen was. Ik hoor het bericht niet werkelijk. Het is veel als de gedachte die binnenkomt in mijn brein en ik schrijf het op.

Eerst, moest ik het doen met handschrift. Toen zeiden zij, okay nu is het tijd voor typen. En ik zei nee, ik heb problemen met typen, ik heb het toch gedaan.
Daarom was het als een rode zee voor de eerste samenballende periode.
Toen na een poosje was het prima, want ik leerde om hoe sneller te typen.

Eigenlijk, wanneer ik de instructies kreeg en de instructies opvolgde, dan zou ik de volgende instructie krijgen. Deze tijd gaf mij en geeft mensen tijd om gewend te raken met het praten met iemand die jullie niet kunnen zien.

KA: Mooi, kunnen we nu beginnen met de channeling?

SL: Zeker, Begin gewoon met het stellen van een vraag en ik ga binnen in het Arcturiaanse bewustzijn. Eigenlijk, neem ik enige, lange, langzame diepe ademhalingen en dan concentreer ik  mijzelf. Eerst duurde dit langer, maar het is makkelijk nu omdat ik het al twintig jaar of langer doe.

(Sue concentreert zich om te channelen met de Arcturianen)

Arcturianen: Gegroet, wij zijn de Arcturianen. Wij begrijpen dat jullie ons wat vragen zouden willen stellen.

KA: Ja, heel graag en hartelijk dank voor het instemmen om met mij te spreken.
Ik voel me zeer vereerd en gezegend om deze conversatie met jullie te hebben.
Mijn eerste vraag is: zijn jullie geestelijke (onstoffelijke) wezens of zijn jullie biologische wezens of is het een combinatie van beiden?

Arcturianen: Wij zijn spirituele wezens. Wij houden ons niet meer vast aan een derde of vierde dimensionale vorm, aangezien wij resoneren met ons vijfdimensionale Lichtlichaam zelf en verder.

KA: Waar leven jullie? Leven jullie op een spiritueel niveau?

A: Wij leven op een spiritueel niveau. Dat spirituele niveau is vaak rondom Arcturus waar wij vandaan komen. Wij hebben de bekwaamheid om te zien wanneer planetaire maatschappijen op de rand van transmutatie zijn naar/in de vijfde dimensie. Transformatie betekent: iets veranderen of iemand naar het volgende ding. Maar transmutatie betekent: iets of iemand veranderen naar een hogere frequentie van resonantie.

Wanneer wij zien dat een planeet, mensen of een grote groep van levensvormen op de rand zijn van het transmuteren van hun bewustzijn naar een hogere frequentie, zoals die staat van bewustzijn verschuift naar een hogere frequentie voordat hun fysieke vorm transmuteert naar een hogere frequentie.

Wanneer, wij de Arcturianen, deze transmutatie zien, zullen wij ons met hen verbinden. Dan, omdat zij bijna altijd mediterenden zijn en gewend aan het horen van stemmen binnen in henzelf, dan accepteren zij dat wij met hun spreken.
Echter, in het begin, dacht Suzille soms, “ben ik gek, is dit echt?”

Maar wanneer zij zich realiseren hoe behulpzaam de informatie is, dan halen zij zich voor de geest, menen, het is goede informatie. Ik weet dat mijn leven veel beter is door deze transmissies en ik ga er mee door om ze te hebben.

KA: Ja, het klinkt logisch. Dus jullie zijn geïnteresseerd in het communiceren met onze maatschappij in het algemeen. Willen jullie dat iedereen jullie bericht hoort of alleen de mensen die hebben gemediteerd en die er spiritueel gereed voor zijn?

A: Alleen de mensen die gemediteerd hebben en spiritueel gereed zijn zouden enige belang of interesse hebben. Mensen die er niet klaar voor zijn, zouden denken, “dit is vreemd. Er is iemand die vermoedelijk iets kan zien en/of horen waar ik niet van weet en nu spreken ze tegen mij? Dat is belachelijk.”
Zo! Dat is hun keuze.
Ze houden hun waarnemingen nog steeds aan de frequentie van de derde dimensie, wat de fysieke plaats is van tijd en ruimte.

KA: Wanneer wij als een samenleving, als een geheel, klaar zijn om te transmuteren en voorwaarts te gaan in de vierde of vijfde dimensie, is het gunstig om meer mensen meer bewust te maken van dit? Als wij iets op televisie doen met entiteiten zoals jullie, die ons informatie geven – zou dat gunstig zijn  voor meer mensen om zich hiervan bewust te worden en om hun vibraties te verhogen tot het punt waarop ze de berichten kunnen begrijpen?

A: Ja, vooral op televisie. Vaak voelen mensen dat als het op de TV is moet het echt zijn en het moet iets betekenen omdat het heeft de TV gehaald.
Dus is het makkelijker om te denken: Wanneer ik mijn buren niet vertel dat ik naar dat programma kijk, ik moet dit nakijken/in de gaten houden. “Dan, wanneer zij er ook in gaan en de vibratie beginnen te voelen, zeggen ze, “Wow, ik heb die uitzending gezien en ik voel me anders. Ik weet niet waarom ik mij anders voel. Ik voel me een soort van goed, een soort van licht, alsof ik hoopvol ben.” Dan knopen ze de connectie aan.

KA: Denken jullie dat het iets is dat wij aandachtig moeten bekijken of een programma moeten doen zoals dit? Is het de moeite waard, wat denken jullie?

A: Wij denken dat het absoluut een prachtig streven is. Er zijn al wat programma’s hierover geweest, maar ze hebben de neiging gehad om behoorlijk sensationeel te zijn.

KA: Juist.

A: Ze willen geld verdienen en natuurlijk is het hun werk. Maar dat maakt het meer als science fiction (wetenschap fantasie)  dan feitelijke wetenschap.
Wanneer het met sensatie is, is het meer als een “cool” science fiction vertoning.

KA: Wel, laat mij jullie een vraag stellen. Theoretisch, als we gaan via de TV, ben ik er zeker van dat jullie veel meer technologisch en spiritueel geavanceerd zijn dan ons. Is dat juist?

A: Ja, dat zijn de Arcturianen.

KA: Zouden jullie in staat zijn om deel te nemen aan een show en om wetenschappelijke vragen te beantwoorden of vragen over hoe de piramiden zijn gebouwd of oude structuren – dit soort van vragen? Zouden jullie in staat zijn om ons daarover informatie te geven dan zouden wij kunnen verifiëren of ons wijzen naar/in een richting die wij zouden kunnen, ik zou niet willen zeggen, bewijs vormen, maar het zou in ieder geval de ogen van sommige mensen kunnen openen voor de mogelijkheden?

A: Het hangt af van de informatie. Omdat wij spreken door het brein van Suzille, wanneer jullie Suzille een vraag zouden stellen over geavanceerde wiskunde, zou zij niet in staat zijn om met ons te channelen omdat zij niet in staat zou zijn om deze informatie genoeg te begrijpen en te vertalen wat wij tegen haar zeiden.

KA: Okay.

A: Dan kunnen er enkele dingen zijn die wij zeggen waar mensen nog niet gereed voor zijn om te horen.

KA:  Okay.

A: Wij selecteren wat wij zeggen omdat wij geen angst willen verspreiden op enige manier.

KA: Okay, zouden jullie zeggen – algemene bekendmaking. En, jullie begrijpen wanneer ik bedoel om te zeggen, algemene bekendmaking, juist?

A: Ja, dat jullie niet alleen zijn en dat er hogere wezens zijn dat jullie zelf – ja.
Wij zouden kunnen zeggen dat meer mensen voorbereid zijn dan ooit.

KA: Wij zijn er meer voor voorbreid dan wij ooit zijn geweest?

A: Ja.

KA: Nu wat zal er in een algemeen opzicht gebeuren opdat iedereen zich opeens ervan bewust wordt en niemand kan het meer ontkennen?

A: Het gaat over frequenties van waarneming. De mensen die hun bewustzijn al hebben uitgebreid naar/in het hogere vierde/voorstellingsvermogen, artistieke en de vijfde dimensie, wat inter-dimensionale perspectieven zijn. Daarom hebben zij zichzelf voorbereid omdat zij geïnteresseerd zijn in wat verder is dan de fysieke wereld.

Ook, voelen zij/intuïtief dat er iets verder is dan. Daarvoor, laten zij wezens komen in hun werkelijkheid door hun verbeeldingskracht en hun dingen vertellen die waar blijken te zijn.

Dus, deze mensen zullen er open voor zijn. Er zullen andere mensen zijn die bang zullen zijn en denken dat ze worden overgenomen. En dan zullen er andere mensen zijn die achterover leunen en zeggen, “ Hmmm, ik weet niet wat ik hiervan moet denken.”

Daarom is het de verantwoordelijkheid van de mensen die volledig deze hogere dimensionale concepten begrijpen om zo veel mogelijk informatie uit te brengen. Zij kunnen deze informatie zo veel als mogelijk channelen, zo dat andere mensen hun bewustzijn kunnen uitbreiden en het kunnen overwegen dat het waar is.

Wij zien dat er heel veel meer mensen zijn dan ooit.

KA: Ja en zelfs ik kan het vertellen door gewoon naar You Tube te kijken en dergelijke. Door het kijken naar deze gechannelde video’s en door het lezen van gechanneld materiaal heeft mij enorm geholpen in de laatste zes maanden. Het heeft werkelijk mijn ogen geopend voor heel veel dingen. Het is echt fantastisch geweest en ik waardeer enorm de wezens zoals jullie die zo bereidwillig zijn om met ons te communiceren.  Dus heel erg bedankt voor dat.

Heb ik jullie begrepen om te zeggen dat als iemand er gereed voor is en bijvoorbeeld, een technische aanleg heeft en in staat is om dit soort van informatie door te geven, dat zij antwoorden kunnen krijgen op nieuwe technologie of de antwoorden van hoe dingen in het verleden werden gedaan en dat soort dingen?

A: Ja en als jullie kijken op het internet zullen jullie zien dat veel mensen dit gedaan hebben. Echter deze informatie wordt grotendeels genegeerd omdat mensen nog steeds denken dat het niet geloofwaardig is.

Er zijn verbazingwekkende uitvindingen geweest waar mensen gewoon op een morgen wakker werden en naar het tekenboord gingen en daar is het. Dit zijn mensen die hebben gekozen om te ontvangen en om deze informatie te delen.

Wat wij nu willen invullen om het voor iedereen duidelijk te maken, is dat veel mensen, mensen hier op de Aarde, die Sterrenschepen hebben bezocht, maar het zich niet herinneren omdat zij het doen in hun nachtlichamen en in hun dromen. Wanneer zij er niet klaar voor zijn om de ervaring te herinneren, zullen zij zich het niet herinneren omdat het angstig voor hen zou zijn.

In werkelijkheid hebben wij ontmoetingen met mensen iedere avond op onze Schepen. Veel mensen komen naar boven als individuelen en er zijn ook grote groepen. Deze mensen kunnen inwerken met de hogere frequenties en met andere mensen die inwerken/werken met hun hogere frequenties. Het is een ontmoetingsplaats voor mensen die open zijn voor hun hogere dimensies van expressies van het Zelf.
Zij kunnen waarachtig vijfdimensionale discussies hebben met andere mensen in hun vijfdimensionale vormen terwijl hun driedimensionale Zelf op Aarde is aan het slapen of misschien in een diepe meditatie.

De Arcturianen. (Deel 1)

Vertaald voor Wakkere Mensen door Anja