Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 27 september 2017

Dagtekst van Woensdag 27 September 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van  Woensdag 27 September 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Onze zusterziel - we trekken haar aan door een lichtend leven te leiden


"Het is de liefde waar jullie allen naar zoeken, het wezen dat door sommigen de 'zusterziel' wordt genoemd. Welnu, wil je je zusterziel vinden, ga er dan vooral niet naar op zoek. Leg je er enkel op toe een zuiver, intens en lichtend leven te leiden. Leid dit leven en laat het z'n werk doen, het zal ervoor zorgen dat je zusterziel wordt aangetrokken. Je beseft nog niet de macht van zo'n leven, waartoe het in staat is om die wezens uit te nodigen, die een verwantschap met je hebben en ze naar je toe te leiden. Op een dag zal je zeggen: 'Ik heb mijn zusterziel, mijn geliefde, niet gezocht en toch is ze gekomen... van de verste gebieden in het universum is ze gekomen...' 

Om hun zusterziel te vinden, plaatsen velen advertenties in de kranten, gaan ze naar recepties en nachtclubs , maar wat vinden ze daar?... Is het zo moeilijk te begrijpen dat je door iedere dag iets levends, iets lichtends in jezelf te voeden, uiteindelijk dit prachtige wezen, waarop je hoopt, zult aantrekken?"