Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 25 september 2017

Dagtekst van Maandag 25 September 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van  Maandag 25 September 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Het subtiele leven van de wezens - ermee in contact kunnen komen

"Je leert iemand kennen die je geweldig vindt, je voelt je tot haar aangetrokken, je zou dichter bij haar willen komen... Natuurlijk, maar overhaast je niet. In plaats van te proberen kost wat kost de afstand te verkleinen op het fysieke vlak, leer om naar de vibraties van haar stem te luisteren, het licht in haar blik op te vangen, je te verheugen over de harmonie van haar gebaren. Op die manier zal je geleidelijk in contact komen met wat het meest subtiele en spirituele in haar is, en zal je ongekende, onuitsprekelijke gewaarwordingen proeven.

Als je deze houding aanneemt, zal je ook uiteindelijk ontdekken dat mannen en vrouwen die je geneigd was te negeren of te minachten vanwege hun bescheiden en onbeduidend voorkomen, in werkelijkheid wezens van grote waarde zijn. Dus ga met hen om en zij zullen je veel meer brengen dan andere, schijnbaar interessantere of aantrekkelijkere mensen zouden kunnen doen."