Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 14 september 2017

Dagtekst van Donderdag 14 September 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van  Donderdag 14 September 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De muziek der sferen - wie vibreert in harmonie met het universum, kan deze horen

"Wanneer ze zich afsnijden van de universele harmonie, beelden de mensen zich niet alleen in dat ze niets verliezen, maar ze zijn er ook nog van overtuigd dat ze, door zich te onttrekken aan de wetten van de natuur, en deze te bestrijden, hun vrijheid zullen veroveren en hun macht zullen bevestigen. Welnu, dat is de grootste vergissing. 

De mens wordt pas echt machtig en vrij, als hij erin slaagt om in harmonie te vibreren met het universum. Hij begint de symfonie van de natuur te horen, waar alles zingt, de bossen, de rivieren, de sterren... Deze kosmische symfonie noemt men de muziek der sferen. Om die muziek der sferen te horen, moet hij beginnen met het harmoniseren van zijn hele wezen, al zijn organen en alle cellen van die organen, door een onafgebroken en grondige arbeid. Wanneer de kleinste deeltjes van zijn wezen in volmaakte harmonie zullen trillen, zal de symfonie van het universum zich aan hem openbaren."