Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 13 september 2017

Channeling nr. 31 Raphael en Isoritas de buitenaardse met zijn healers. / 12 september 2017 / Margreet de Carpentier

Channeling nr. 31
Raphael en Isoritas de buitenaardse met zijn healers.
12 september 2017 / Margreet de Carpentier

Wees allen welkom op deze sombere dag, een mooie dag om het licht te brengen.
Wat wij Margreet al hebben laten vertellen, zij dacht dat het haar woorden waren maar het zijn haar woorden niet, het waren onze woorden en spreken ze nogmaals uit.
Wij zijn hier allen aanwezig om u te dienen om er voor u te zijn, om u een healing te geven of om u via de woorden een les te leren. Trek u van de omgeving geluiden niets aan. Zorg dat u in uw eigen energie blijft. Als u dit voor het eerst mee maakt is het soms moeilijk maar het zal steeds makkelijker gaan.

Het leven is voor velen mensen niet makkelijk. Emotioneel en materieel niet.
Er gebeuren veel wereldrampen. Het zijn rampen die wij al eerder voorspeld hebben.
De wereld is zich aan het opschonen. Dit is nodig, de wereld is aan het veranderen, uw aarde is aan het veranderen. Er ontstaan holtes op plekken op het land die zich vullen met water, het worden nieuwe meren. Er zullen ook steeds meer bergen zijn die ontstaan door erupties en in de zee gaan zakken zodat langzaam maar zeker de landen groter gaan worden. Het water dat te veel wordt gaan de meren vullen die gaan ontstaan.

Mensen zullen nog meer hun thuis ergens anders gaan zoeken. Het neemt in Europa iets af maar de volksverhuizingen zijn er altijd geweest en zijn nodig. De verschillenden rassen zullen zich meer en meer gaan vermengen en daardoor zal ook via de verandering van het DNA er meer eenheid komen. Het is moeilijk te bevatten dat het op deze manier gaat gebeuren.

Met veel hardere methodes, meer moord en doodslag zijn er veranderingen gekomen. De mensheid is er door verhard en dit wordt nu omgedraaid.
Het lijkt dat er nu meer mensen omkomen maar toen, honderden, duizenden, miljoenen jaren geleden stierven er meer mensen door moord en doodslag.

Nu diept de media alles uit, de media maakt het erger. Wij hebben het al eerder verteld, wat de media brengt klopt niet altijd, zij brengen veel sensatie, hún nieuws en er kijken veel mensen naar. Men ziet het nog een keer en nog een keer en nogmaals week na week wordt het nieuws er mee gevuld. Het is business.

Weer waarschuwen wij u, kijk uit waaraan u doneert om andere mensen te helpen vanuit uw goede hart. Let op aan welke organisatie, achter de organisaties zitten héél veel directeuren met grote auto’s die ú betaald.
Soms is het even niet goed om te doneren omdat in die landen waar de rampen gebeuren de mensen met elkaar op de vuist gaan en daardoor het geld niet aankomt waar het geld echt nodig is.

Als u doneert doe het dan in het klein bij de particulieren waarvan u weet dat het op de goede plaatsen komt, dat het aan de goede mensen uitgedeeld wordt. Niet bij de mensen die zichzelf ermee gaan voeden, om een burgeroorlog te gaan voeren en daardoor lichamelijk sterker worden en de bevolking die het nodig heeft uitgemergeld raakt en zwakker wordt. Wacht af en als u iets doet wees dan kieskeurig, luister naar uw gevoel, luister naar uw intuïtie.

De intuïtie die u overal bij mag gebruiken. Die u ook mag gebruiken voor uw kinderen. Er zijn momenteel heel veel gebroken gezinnen en er zijn heel veel mediators.
Wij willen niet zeggen dat zij niet allemaal goed zijn maar met een vrij kleine cursus mag je je mediator noemen. Probeer uit de molen te blijven van mediators en de stichtingen die gaan vertellen hoe u uw kind moet opvoeden. Komt u er wel in terecht door de bureaucratie hou dan goed uw vinger aan de pols en laat u niet alles vertellen, wees het niet overal mee eens. Het is úw kind, het zijn uw kinderen. Volg uw gevoel en voel wat uw kinderen nodig hebben en wat niet goed voor ze is.

Soms worden de kinderen toegewezen aan ouders die niet voor ze kunnen zorgen, die aan de drugs of aan de alcohol zijn en waar uw kind onveilig is. Zorg dat de bezoeken die u uw kind daar gaat brengen beperkt blijven en praat met uw kinderen. Waak er voor dat uw kind de volwassenen wordt. Velen van die kinderen nemen de verantwoording voor die oudere die het zelf niet kan. Zij nemen dan zo klein als dat ze zijn de zorg over en gaan zorgen voor die vader of moeder. Ze zijn trouw ook al worden ze soms geslagen, ook al worden ze soms misbruikt. Het blijft hun vader of hun moeder. Hou uw ogen, uw hart en uw intuïtie open.

Hou uw ogen, uw hart en uw intuïtie open voor uw omgeving. Uw omgeving is de wereld in het klein. Ga maar eens goed observeren wat er misschien achter elke deur is. Eenzaamheid, armoede, hulp nodig die niet gevraagd durft te worden. Ga voelen, u allen die hier zit kan dat, u kan allen invoelen, u kan allen uw intuïtie vertrouwen. Uw intuïtie in die eerste één tiende seconden dat is zuiver. Daarna gaat u nadenken en twijfelen. Vertrouw op die eerste één tiende seconde, daarna gaat u twijfelen en denken, wordt u onzeker.
Leer uw intuïtie te vertrouwen, leer dat als u uw intuïtie volgt dat het altijd goed komt.

Soms met moeite, soms met strijd, maar het komt altijd goed terecht zoals het hoort. Zoals uw blauwdruk er ligt.  Ieder mens heeft een blauwdruk, een blauwdruk van het leven. Velen mensen hebben zelfmedelijden omdat ze veel meegemaakt hebben. Weet dat u voor uw geboorte u zelf heeft uitgekozen wat u in uw leven gaat meemaken en dat is vaak niet gemakkelijk.

Sommige leven 1 á twee levens qua emoties in 1 leven. Het spreekwoord is niet voor niets kracht naar kruis. Eens heeft Margreet een wijze Indische man de woorden horen zeggen: gooi allen uw kruis in een hoek, uw kruis met problemen en emoties. Na een aantal uren mag u allen weer een kruis pakken en ieder pakt zijn eigen kruis weer op want dat kent u daar kan u mee omgaan, daar heeft u geleerd mee om te gaan.

Probeer er anders mee om te gaan, probeer zonder angst want dat is wat u tegen houd er doorheen te gaan en als u er doorheen bent dan kan u weer genieten. Dat is de bedoeling, dat u er op deze aarde geen tranendal van maakt, maar dat er ook genoten wordt.

Als u niet kan genieten dan ziet u niet de mooie natuur om u heen, dat kan u dan moeilijker waarnemen. De bomen gaan in de herfst prachtig verkleuren, ook daar kan u van genieten. Van elk seizoen van het jaar is iets te waar u blij van kan worden. Geniet van een lach van een kind, genieten van de lach van iemand die u tegen komt. Als u blij bent dan geniet de ander van uw lach, omdat u blijheid uitstraalt.

Het is zoals er in het boek geschreven staat, het 2e boek wat Margreet via ons heeft geschreven over de rivier van het leven: laat u meedrijven door de rivier in rust en in ontspanning en blijdschap en geniet. Als er een stroomversnelling komt ga er dan zo snel mogelijk doorheen. Durf er doorheen te gaan en blijf niet alles met u mee dragen. Daarna komt u weer in rustiger water. Als u blijft hangen omdat u een tak probeert vast te houden of u zich aan een rotsblok vasthoud krijgt u nog meer pijn, lichamelijk en geestelijk dus hou de emoties niet te lang in stand het is niet nodig.

In deze en de komende jaren mag alles tot een oplossing komen, alles wat maar enigszins mogelijk is.
Als mensen niet meer bij u passen omdat zij niet mee kunnen gaan in uw denkwijze dan mag u ze loslaten, dat is dan wederzijds. Heb dan geen angst voor eenzaamheid want er komen dan altijd weer mensen op uw pad die de plaats van de ander innemen en weer iets aan u toe kunnen voegen zodat u weer verder kan, zodat u verder emotioneel kan groeien.

Er zijn mensen op facebook van een groep die graag wil leven in de vijfde dimensie.
Velen van die mensen vragen zich af of hun echtgenoot die in hun ogen achterblijft in de groei en ogenschijnlijk in drie dimensionaal trilling blijven hangen zoals zij dit noemen, of zij hun huwelijk wel in stand kunnen houden. Zij leven niet vanuit hun gevoel, ze denken, zij leven vanuit hun denken. Als zij vanuit hun intuïtie gaan leven dan hoeven zij zich dit niet af te vragen. De partners groeien vaak onbewust mee.

Zoals er al in velen levens is gebeurd, als iemand elkaar ontgroeit dan neemt men, hopelijk nu in deze tijd zonder ruzie afscheid van elkaar. Soms is dat echter niet mogelijk. De vijfde dimensie waar iedereen het zo over heeft en in wil terecht komen en hun best er voor doet, daarvan weten velen niet dat zij al velen dimensies hoger leven. Er zijn er geen vijf, er zijn er geen tien of twaalf. Er zijn tientallen dimensies. U blijft groeien totdat u sterft als u door u emoties heen durft te gaan.

Emoties zal u altijd tegen komen, niemand uitgezonderd, helemaal niemand. Als u alles verwerkt heeft wat u in uw leven hoort te verwerken. Met misschien nog wat emoties erbij want sommige blauwdrukken mogen iets veranderen, dan mogen de mensen iets harder doorgroeien in hun zijn. Als u er doorheen gaat en u leeft uw leven op een zo prettig mogelijke manier is het goed. Komen er geen moeilijke emoties meer, heeft u uw leven doorleeft ongeacht uw leeftijd dan is het tijd om te sterven en wees daar niet bang voor.

Sterven is makkelijker dan geboren worden. Voor uw geboorte dan weet u nog wat voor een leven u gekozen heeft. Ieder kiest zijn eigen ouders uit om die leerschool te doorlopen. Niet iedere vrucht daalt de baarmoeder in uit zichzelf. Sommige worden liefdevol met een stevige hand de baarmoeder ingedrukt en dat is moeilijk.

Als u sterft zonder angst gaat u voor uw dood, tien tot zeven dagen voor dat u deze wereld verlaat, leven in twee werelden en kan u zelfs zonder angst uw eigen moment uitkiezen en glijd u vredig over in de wereld bij ons. De wereld waar u al gedeeltelijk in leefde de laatste dagen. Dit mag gebeuren bij mensen die geen angst hebben, geen angst door boeken en bijbels die over de hel en de verdoemenis schrijven. Of angst over de manier waarop u sterven zal. U wordt allen ontvangen in liefde.
Niemand uitgezonderd.

Raphael, Isoritas en de kleine wezentjes van de aarde