Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 30 september 2017

Boodschap voor Lichtwerkers van de Raad van Twaalf / Gepost op 28 September, 2017 by contramimi

Boodschap voor Lichtwerkers van de Raad van TwaalfWij zijn de Raad van Twaalf. Onze boodschap van vandaag is voor lichtwerkers die onvermoeid werken om de vibratie op planeet Aarde op te heffen. We kennen jullie pogingen, we waarderen jullie harde werk, we erkennen de hoogten en laagten van healing. We omgeven jullie allen in liefde licht energie om jullie voor de komende weken en maanden opnieuw energie te geven en je opnieuw in verbinding te brengen.

De mensen op aarde worden wakker met een buitengewone snelheid. Wij verzekeren dat deze transformatie uit het duister naar het licht zo pijnloos als mogelijk is. We communiceren heden om je te danken voor je toewijding aan de mensheid en aan Gaia en om je zachtjes te herinneren aan het belang om voor je eigen soevereiniteit, je eigen gezondheid en spirituele evolutie te zorgen. Er is erkend dat de mensheid verslaving hen slecht toegerust heeft gemaakt om met druk, onthulling en waarheid om te gaan. Een kleine hoeveelheid mensen zijn klaar om te zien achter de gevangenismuren van de holografische matrix simulatie, het grootste deel is in energetische ketenen gehouden van dichte frequenties die organische evolutie tegenhouden. Deze hoeveelheid mensen die vast houden aan godsdienstig dogma, politiek retoriek en vrees frequentie moeten compassie en liefde getoond worden als ze ontwaken. Want het zijn hun ogen die vast gesloten zijn geweest die de meeste ondersteuning en leiding nodig hebben.


Wanhoop niet, lichtwerkers. Dit is de manier waarop mensheden ontwaken. Niets is zoals het is verschenen of gevoerd is aan de massale wereld bevolking. Wij willen lichtwerkers her-verzekeren die worstelen met de empathieke effecten van voortdurend trauma en verwoesting op planeet aarde. De nieuwe aarde wordt geboren in een positieve manifestatie geholpen door kosmische krachten van licht ver buiten jullie begrip. Vertrouw dit proces. Weet dat het pad rotsig is en velen zullen stommelen en vallen en nog veel meer zullen zich zelf oppakken en verder gaan naar verlichting. Censureer alle negativiteit met meedogenloze zelfzorg. Bescherm je eigen vibratie, lichtwerkers, blijf in dankbare vreugde en liefde. Zoek de natuur op en mediteer voor her-verbinding van spirit, denken en lichaam.

De sluiers worden sneller dun dan waar de mensheid mee kan omgaan. We worden overgebracht in een simulatie van de matrix. Wij zijn bezorgd dat de mensheid in deze tijd niet in staat zal zijn om volledige onthulling te weerstaan. Om verschillende alien soorten te zien, hybrids en clones die werken op planeet aarde, zoals ze dat al duizenden jaren gedaan hebben. In antieke tijden was de mensheid dichter bij de sterren; bij het ritme van Gaia en kon ze zich in begrip verbinden met bezoekers uit de ruimte. Heden na vele manen van programmering, conditionering en karmische verslaving is de dis-connectie tussen geest, lichaam en ziel en tussen Gaia en het multiverse te diep geworden. Er is zorg voor het welzijn van de mensheid. De vijanden van de mensheid gebruiken holografische technologie en mind controle programmering om hun ware aard te vermommen. Om hogere kosmische frequenties slecht functioneren te compenseren, hun holografische visuele technologie, worden wij geleidelijk ondergedompeld in een simulatie. Dit zal jullie overgang vergemakkelijken. Het zal hun toenemende uitglijdingen bedekken en ons bevrijden uit de volle schok van waarheid ontsluiting.

De intergalactische Federatie is hierin gestapt om met deze onthulling om te gaan. Individuen die hoger vibreren en daarom meer zien, zullen de waarheidzoekers zijn, de brengers van licht. Ze zullen geleidelijk de weg verlichten uit het duister. Dit is waarom ze gekend worden als licht strijders. Op kleine manieren en grote manieren zullen ze de waarheid onthullen. Om de mensheid te beschermen voor de ontmanteling van de reptiliaanse cabal ontworpen matrix, is er een tweede matrix gebouwd. Dit is een ‘kosmische wachtkamer’ genoemd. Het is dit en meer. We zijn niet in staat om de tijd te stoppen in al zijn vormen die een hele planeet beïnvloeden. We gebruiken onze technologieën om de waarneming van het versnelde proces van DNA opwaarderingen waar ze in zijn ondergedompeld. Er is niets sinisters in onze bedoeling of onze daden. We zoeken verlichten, om de mensheid te bekrachtigen om haar ketenen van slavernij te breken. We werken in de wetten van het multi versum zoals allen doen die er bij zijn betrokken. We dragen geen slechte wil of brengen geen schade toe. We zoeken een gemakkelijker overgang. Om de mensheid toe te staan in al haar grote diversiteit om aan hogere dimensionale lagen van bestaan te wennen en zich aan te passen, waar waarheid de taal is en geen duister zich kan verstoppen. Wij zijn de wegwijzers, de lichtdragers van de waarheid. We hebben dit eerder gedaan en zullen dat weer doen. Wij zijn geïnvesteerd in de evolutie van de mensheid vanaf de eerste zaaitijd. Wij zorgen voor jullie in deze geweldige tijden van Gaia’s ascentie en de kans van de mensheid om aan slavernij te ontsnappen.

Gaia heeft deze tijd gekozen om haar roofdieren af te schudden en om naar een vrediger staat van zijn omhoog te gaan. Zij zoekt herstel en geen wraak. Zij gaat omhoog als een godin van de sterren om haar recht naar overvloed weer op te eisen. Dit is haar wil, haar recht en haar manier. De soorten van de mensheid aan boord van haar zijn deel van deze transformatie. De hogere kosmische frequenties trekken het negatieve eruit, de dichte, de zware vibraties van hebzucht, haat en kwaad. Dit zijn de tijden om behoedzame lichtkrijgers te zijn. Om de schilden van bescherming de hele tijd omhoog te hebben. Schilden van liefdesvibratie. Want geen lage frequentie wezens met de bedoeling om in hun hart schade te brengen, kan heilige schilden penetreren van liefde licht energie. We dringen er bij je op aan om beschermings mantra’s te gebruiken om regelmatig te communiceren met het hoger zelf, zelfs als je nog niet hun antwoorden kunt horen. We dringen er bij je op aan om voorzichtig te zijn en door het hart geleid te worden. Om te weten en om liefde te belichamen als de enige verdediging tegen alle duistere energieën.

De Mensheid leert niet alleen over energie en frequentie, de taal van het multi versum, de mensheid leert over zichzelf. De vrijwilligers die veelvoudige dimensionale werkelijkheden navigeren op Aarde in deze tijd, we noemen je lichtwerkers voor de hart chakra activatie. We doen je er aan denken om in het hartchakra te ademen om de liefde stromend te houden. Dit zal je frequenties stabiliseren en je meer vastzetten in het 5 dimensionale bestaan. De matrix die we over de cabal’s holografische werkelijkheid zullen zetten zal worden gezien en door jullie gevoeld worden. Jullie zullen in staat zijn om te manifesteren in versnelde tempo’s. 

Jullie zullen in staat zijn om jezelf onmiddellijk te beschermen uit alle lagere frequenties en vibraties. Jullie zullen de kracht van taal begrijpen als een instrument om directe vibraties neer te zetten en te her-zetten van de werkelijkheid. Deze toename in spontane manifestatie zal positieve tijdslijnen neerzetten vanaf de grond omhoog. Blijf in liefde. Gebruik zelf zorg healing therapieën om je energetische stelsels weer op een lijn te zetten. Om te resoneren met die woorden, moet je geactiveerd worden als een lichtwerker, het is om je missie te kennen en erop te antwoorden. Het is om mantra’s van bescherming te integreren, dank en manifestatie in elk aspect van je leven. Om te werken open je je derde oog. Om te communiceren direct met het hogere zelf. Om de vaardigheden te leren van het je eigen frequenties neerzetten liever dan te worden geprogrammeerd door bronnen aan de buitenkant. Dit is vrijheid. Dit is wat de mensheid moet zien. In hun buren, vrienden, bekenden, mede-werkers moeten zij zien dat verandering mogelijk is.

Lichtwerkers, we begrijpen het gevangen houden van velen van jullie daar beneden en we zien eenzaamheid in veel van jullie harten. We vragen je om volledig de multi dimensionale stam liefde en leiding volledig te omhelzen binnen een beschermend schil van licht liefde. Dat zijn de ruimtes van vijfde dimensionale overvloed. Reik naar hen uit. Wordt een met universele licht frequentie en je zult veilig zijn voor bedreiging, beschadiging of rampen. We her-verzekeren degenen die ons horen, dat bescherming daar is, het zit op zijn plek, dat de mensheid niet alleen is bij deze diepe transformatie. Als spirituele wezens hebben jullie gidsen en zielen familie om je heen. Spreek met hen voor geheiligde beschermde ruimte van hoog frequentie licht.

Lichtwerkers, jullie zijn de alchemisten. De strijders van Gaia die dicht karma transmuteren naar gouden liefdes licht energie. We danken jullie in genade en met nederigheid.

De Raad van Twaalf


Posted by M M | Sep 25, 2017 | 2017Daily BlogMetaphysics and Beliefs, Consciousness