Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 25 september 2017

Bericht van de Arcturianen: Jullie zijn allemaal Multidimensionale Wezens / Via Suzanne Lie / 17 september 2017

Bericht van de Arcturianen
Jullie zijn allemaal Multidimensionale Wezens
Via Suzanne Lie / 17 september 2017

Lieve Arcturianen,
Hebben jullie vandaag een bericht voor mij?

Ja Suzille,
Wij hebben altijd een bericht voor jou, net zoals voor iedereen die het aan ons vraagt. Met andere woorden, wij zijn altijd beschikbaar voor onze vrijwilligers om Gaia te helpen. Wij zouden vandaag graag met jou willen spreken over de Geestesgesteldheid en de Plaats van het Hart welke jullie toestaan om jullie te regisseren/de weg te wijzen door jullie dagelijkse leven.

Wij verwijzen naar de “Geestesgesteldheid” als de frequentie van de werkelijkheid waarop jullie geest is gekalibreerd en de “Plaats van het Hart” verwijst naar vanwaar uit jullie de geschenken van liefde regisseren.

Ja, geliefde geaarden, sinds jullie je vrijwillig hebben aangemeld om een aardevoertuig aan te nemen gedurende dit zeer uitdagende NU, zijn er vele houdingen van de Geest die jullie hebben ervaren omdat jullie je bewegen door het proces van de planetaire ascentie.

Tijdens dit NU, is jullie geest vaak gefocust op vele verschillende situaties tegelijk en jullie  hart kan verschuiven door vele emoties van geluk naar angst en hopelijk terug naar geluk(zaligheid). Wij zijn gekomen om te spreken met jullie NU om jullie allen te prijzen voor jullie inspanningen om het “middenpad” (middenweg) te vinden en om te leven.
Het “middenpad” wordt ontdekt en bereisd voor zolang als jullie een heldere en open “Geestesgesteldheid” kunnen behouden. Wanneer jullie de middenweg bereizen, is het voor jullie veel makkelijker om een heldere en open Geestesgesteldheid in stand te houden. Bovendien, wanneer jullie Geestesgesteldheid open en helder is het veel makkelijker om te leven binnen de middenweg.


Jullie geestesgesteldheid wordt bepaald door jullie frequentie van bewustzijn.
Wanneer jullie bewustzijn resoneert met een hogere frequentie, zullen jullie in staat zijn om te identificeren en te bereizen jullie “middenweg.” Wanneer jullie over iets van streek zijn, zal jullie geestesgesteldheid te wisselvallig zijn voor jullie om te ondervinden, veel minder het bereizen van de middenweg.

Deze “middenweg,” welke wij zullen omschrijven als het “pad minder bereisd” is vaak moeilijk om te vinden en zelfs meer uitdagend om consistent te bereizen.
Voor starters, het “midden” kan enkel worden bepaald wanneer jullie de (zij)kanten van de weg kunnen waarnemen, links en rechts.

Het heeft een zekere geestesgesteldheid nodig om jullie zelf een eerlijke beoordeling te geven van “de (zij)kanten van de weg” en dus het “midden van de weg.” Om dit kalme midden te vinden van jullie zelf en dus van jullie “weg door het leven,” is het nodig dat jullie de verste randen van de “(zij)kanten van de weg” identificeren.

Natuurlijk spreken wij hier niet over een snelweg of een pad. Wij gebruiken de termen “pad en weg” als een metafoor voor de keuzes van het leven die jullie maken met jullie gedachten en emoties. Jullie zouden zoveel gedachten en emoties kunnen hebben, dat ze elkaar onderbreken en grote verwarring veroorzaken in jullie bewustzijn en in jullie fysieke lichaam.

Aan de andere kant, wanneer jullie emoties kalm zijn en aanvaardend, kunnen jullie jullie geest bevrijden om nieuwe ideeën en concepten te onderzoeken die te bedreigend zouden zijn wanneer jullie emotioneel en verward zijn.

Alstublieft herinner dat emoties en verwarring niet “slecht” zijn. In feite, jullie emoties vertellen jullie wanneer jullie gelukkig jullie pad bereizen of wanneer jullie verloren zijn in een waas van verwarring. Wanneer jullie “gelukkig” aan het reizen zijn over jullie pad, geniet van jullie zelf en geef jullie over aan het proces.

Aan de andere kant, wanneer jullie een “zelfbeoordeling” doen en ontdekken dat jullie in het midden zijn geplaatst en liefdevol, ga alstublieft door met wat jullie aan het doen zijn, denken en ervaren. Wij bevelen ook aan dat jullie jezelf centreren, jullie richten op ieder bericht wat jullie van diep van binnenuit jullie hart ontvangen of van ver boven jullie geest en eventueel berichten documenteren die jullie ontvangen.

Wanneer jullie de berichten documenteren, gronden jullie deze diep in jullie eigen bewustzijn, evenals binnen het lichaam van Gaia. Het is diep binnen de Kern van jullie Multidimensionale ZELF dat jullie de frequentie zullen identificeren waarmee jullie momenteel resoneren.

Wanneer jullie de frequentie/dimensie ontdekken waarmee jullie resoneren de vierde dimensie is, stellen wij voor dat jullie om begeleiding vragen voor iedere creatieve of dienstbaarheid aan anderen plannen, die jullie kunnen overwegen.

Jullie zullen ontdekken dat jullie resoneren met de vijfde dimensie, wanneer jullie gehele lichaam aanvoelt als gevuld met licht. Jullie kunnen zelfs jullie Kundalini Kracht omhoog voelen bewegen in jullie wervelkolom, evenals als een diepgaande sensatie van Gelukzaligheid/Zegen en Onvoorwaardelijke Liefde.

In dit geval, stellen wij voor dat jullie ons vragen, de Arcturianen en/of iedere andere hogere uitdrukking van jullie ZELF waarmee jullie een relatie mee hebben ontwikkeld, om jullie een bericht te sturen. Nogmaals, herinner jullie zelf eraan om ervaring te documenteren, zoals jullie het waarschijnlijk zullen vergeten wanneer jullie terugkeren naar jullie driedimensionale bewustzijn.

Jullie driedimensionale bewustzijn resoneert niet met de vijfde dimensie. Dus zal het snel jullie ervaringen vergeten, tenzij jullie een ‘hard copy’ creëren van dat NU.
Herinner dat de vijfde dimensie niet resoneert met tijd, maar bestaat HIER in het NU. Daarvoor, zorg ervoor dat jullie vastleggen dit NU, door het op te schrijven, te zeggen, tekenen, zingen en/of dansen om ineen te strengelen en documenteer het in de derde dimensie.

Wij weten dat jullie al jullie menselijke relaties waarnemen om buiten jullie te zijn.
Dat is juist zolang jullie resoneren met de derde dimensie. Echter, wanneer jullie en degene waar jullie mee zijn, in de vierde dimensie zijn, zal er een “tijd verschil” zijn, zoals jullie jezelf de vierdimensionale droom en/of meditatie moeten vertellen zodra jullie je ogen openen of jullie kunnen het vergeten.

Terwijl in jullie driedimensionale werkelijkheid, mensen andere personen of plaatsen waarnemen om “buiten” te zijn van hun. Weten jullie dat zij driedimensionaal zijn zoals zij een fysiek lichaam hebben en op de Aarde wandelen, net zoals jullie doen. Er is ook ruimte tussen jullie en alles verandert door de tijd. Dit is omdat de basis van het Driedimensionale Besturingssysteem TIJD en RUIMTE is.

Jullie vierdimensionale ZELF wordt geopenbaard als binnenkant van jullie of net boven jullie. Deze vierdimensionale waarnemingen komen vaak voor wanneer jullie iets creatiefs doen, tijdens jullie slaap of wanneer jullie mediteren.

Jullie zullen jullie vierdimensionale zelf waarschijnlijk zien alsof jullie jezelf zien in een spiegelbeeld, behalve dat het waarschijnlijk over/boven de grond zal zweven en zelfs een beetje doorschijnend lijkt te zijn.

Omdat jullie allemaal Multidimensionale Wezens zijn, hebben jullie je vrijwillig aangemeld om een fysieke vorm aan te nemen om beter te assisteren met de Planetaire Ascentie. Helaas vergeten, de meeste van onze dappere verkenners spoedig hun ware, vijfdimensionale Lichtlichaam dat zij droegen op een Sterrenschip of in de Thuiswerelden.

Het is om deze reden dat wij, de Arcturianen, evenals de andere leden van jullie Galactische Familie, makkelijk berichten sturen in/naar het bewustzijn van onze
“schrijvers” die zich vrijwillig hebben aangemeld om deze hogere dimensionale berichten te delen in wat dan ook het beste past bij hun driedimensionale persoonlijkheid en vaardigheden.

Jullie”geestesgesteldheid” wordt bepaald door jullie “frequentie van bewustzijn.”
Dan, zal jullie frequentie van bewustzijn gedachten en berichten bestemmen in/naar jullie geest en hart, hopelijk, om gedeeld te worden met anderen.

Wanneer jullie geestesgesteldheid resoneert met ambitie, angst, boosheid of egoïsme, zullen jullie waarschijnlijk “jullie hart plaatsen” in een situatie, een plaats, persoon of concept dat aller eerst is overleving, verlangens en/of ambities  in het driedimensionale. Jullie zullen een werkelijkheid ervaren waarin jullie  een “normale” driedimensionale persoon zijn  die hard werkt om te overleven en floreert in een moeilijke wereld.

Echter, wanneer jullie ervoor kunnen kiezen om jullie bewustzijnsstaat uit te breiden en dus jullie keuze voor gedrag en acties, om te bevatten, dienstbaarheid aan anderen, assistentie aan Gaia en om te ondervinden en te delen jullie aangeboren multidimensionale liefde en inter-dimensionale bewustzijn, zal jullie bewustzijn  uitbreiden om te vijfde dimensie te omringen.

Jullie geest, vooral jullie Derde Oog, evenals jullie Hart, in het bijzonder jullie Hogere Hart, zijn beiden inter-dimensionale communicatiehulpmiddelen.
Ieder mens heeft deze, aangeboren inter-dimensionale aspecten van hun fysieke lichaam.

Helaas, zijn vele mensen zich niet bewust van dit feit. Zij zijn niet, NOG NIET, bewust van hun aangeboren multidimensionale waarneming die IEDEREEN van jullie heeft, evenals van hun aangeboren mogelijkheid om te voelen en te delen Onvoorwaardelijke Liefde door/via hun Heilige Hart.

Jullie Derde Oog, welke is verbonden met jullie Voorhoofd/Zesde Chakra, zal jullie assisteren om te “Geestesgesteldheid” te verkrijgen, welke is jullie vijfdimensionale  en van verdere frequentie van bewustzijn, evenals jullie hogere dimensionale waarnemingen van helderziendheid – ziende hogere dimensies, helderhorendheid – het horen van hogere dimensies en heldergevoelendheid – het aanvoelen van de hogere dimensies.

Aanvankelijk, kunnen jullie niet bewust gewaar zijn van deze hogere waarnemingen, maar jullie zullen je beginnen ‘gelukkig’ te voelen, gezegend en geconcentreerd. Deze staat van bewustzijn geeft jullie richting aan/naar om jullie “hart te plaatsen” op/naar dat waar jullie “met Hart en Ziel van houden.”

Dit lijkt wel heel simpel, maar wij hebben gezien hoe moeilijk dit kan zijn  voor onze Vrijwilligers op de Aarde om “tijd te vinden” om te richten op hun eigen Hart en Ziel. Waar wij jullie allemaal aan willen herinneren is, dat het gericht zijn op jullie Hart en Ziel jullie zal plaatsen in directe communicatie met jullie eigen hogere Dimensionale expressie van het ZELF.

Jullie zijn allemaal Multidimensionale Wezens en ALLEN van jullie kunnen een gehele en constante communicatie hebben met jullie Hogere Dimensionale ZELF, die resoneert met en leeft binnenin de hogere frequenties van het multidimensionale Planetaire ZELF van Gaia.

Ja, alle inwoners van Gaia zijn multidimensionaal en resoneren met de derde, vierde, vijfde, zesde, zevende en veel verdere frequenties van de werkelijkheid.
Zoals jullie allemaal hebben ervaren, de uitdagingen van het dagelijkse leven in de derde dimensie laten jullie dit feit meestal vergeten.

Wanneer mensen dit feit vergeten, beginnen ze te veranderen. Onvoorwaardelijke Liefde wordt langzaam vervangen door Aandrijvende Ongerustheid of zelfs Angst en zij vergeten langzaam of snel dat zij Multidimensionale Wezens van Licht zijn.

Wij, jullie Galactische Familie, sturen liefdevolle berichten naar zoveel mogelijk mensen die kunnen ontvangen, documenteren en delen met anderen.
Echter, mensen leven nog steeds hun leven in de greep van angst, liever dan de zegen van Onvoorwaardelijke Liefde.

Voor deze reden is het dat wij besloten hebben om onze “landingen” te beginnen.
Maar, voor de veiligheid van onze geaarden, moeten wij onze schepen houden in de hogere vierde en vijfde dimensie, zodat de duisteren ze niet kunnen waarnemen en weer in strijd gaan op de geliefde Aarde.

Al en nog steeds is er strijd op jullie planeet wegens het zielvoornemen van het maken van de rijken nog meer rijker. Onschuldige mannen en vrouwen, die denken hun land te dienen, zijn zich niet ervan bewust dat het enkel en alleen de duisteren, de oliemaatschappijen en de extreme rijken zijn die profiteren van hun strijd.

Echter degenen die naar een strijd gaan met de intentie om hun land te beschermen en om anderen te helpen, ontvangen de duw/stimulans van karmische aard voor AL hun dappere acties en heldhaftige gedachten. Wij jullie Galactische Familie, helpen deze dapperen wanneer zij terugkeren naar Huis naar hun driedimensionale levens of hun Thuis van hun Hogere Zelf.

Wij wensen NU te spreken uit naam van jullie dappere planeet Gaia.
Ook Zij, zal “terugkeren naar Huis” naar Haar ware, Multidimensionale Planetaire ZELF. Ja, Planeten zijn levende wezens, op dezelfde manier waarop al het leven op, boven en in de planeet LEVEND is.

Het was het meest sinistere plot van de duisteren om “brainwash” toe te passen op de mensen die bedoeld waren om “Zorgdragers van de Planeet” te zijn, om te laten geloven dat Gaia “gewoon een ding was”. Feitelijk hebben de duisteren vele sinistere acties gecreëerd tegen het lichaam van Gaia in hun poging om de mensheid constant bang en als slachtoffer te houden.

Binnen de hogere vierde en vijfde dimensionale gebieden van Gaia, leeft de mensheid in Algehele Vrede en Onvoorwaardelijke Liefde. Maar, totdat de mensheid in staat is om hun bewustzijn uit te breiden naar de hogere vierde en vijfde octaven van de werkelijkheid, kan deze “brainwash” hun beïnvloeden en de illusie van de duisteren.

Wij, de Arcturianen, wensen tegen allen jullie te zeggen in dit NU, dat steeds meer en meer mensen aan het ontwaken zijn en hun bewustzijn aan het uitbreiden zijn en hun “geestesgesteldheid” naar hogere en hogere frequenties van de werkelijkheid,

Zoals zij hun bewustzijn uitbreiden om de hogere frequenties van de werkelijkheid te omvatten, zullen zijn “macht over” verkrijgen over de duisteren, liever dan dat duisteren  “macht over” hen hebben. Voorts, zoals de mensheid begint te delen “de ascentie van hun bewustzijn” naar hogere en hogere frequenties van de werkelijkheid en  delen zij de ervaringen met anderen.

Net zoals de vroegere pioniers de wildernis zijn ingegaan en terugkwamen om aan de anderen te vertelen over “nieuw land,” mensen die “inter-dimensionale pioniers” zijn, keren terug naar hun “normale” driedimensionale levens om te delen wat zij hebben ervaren.

Om deze reden, vragen wij ieder van jullie die een inter-dimensionaal leven en/of een “multidimensionale ervaring’ hebben gehad, om dit alstublieft te delen in reacties van dit blog.

Suzille heeft met veel mensen gesproken die vele ervaringen hebben gehad,
Maar voor veel mensen is het moeilijk om iemand te vinden met wie zij hun ervaringen kunnen delen. Daarvoor nodigen wij jullie allemaal uit om iedere inter-dimensionale ervaring te delen, waarnemingen van onze schepen of hogere dimensionale communicaties die jullie hebben ervaren.

Voordat jullie de ervaringen delen, neem een lang moment om jullie te focussen op het verhogen en synchroniseren van jullie bewustzijn met Gaia. Op deze wijze, zullen jullie allemaal als ÉÉN werken om Gaia te assisteren en al Haar bewoners om uit te breiden naar/in vijfdimensionale en verdere frequenties van de werkelijkheid.

Deze hogere frequenties van de werkelijkheid hebben GAIA altijd omgeven, maar de mensheid was zo aangetast door duistere daden van de Verlorenen, dat enkel een paar dappere avatars in staat waren om te ascenderen naar hogere frequenties om Gaia te assisteren en AL Haar vormen van leven.

JULLIE zijn NU op het punt van zijn van één van die dappere, “Avatars voor Gaia.” Alstublieft herinner dat Eenheidsbewustzijn met “AL het Leven” het leven ver boven omvat, aan het oppervlak en in de Kern van de Aarde.

Zegeningen,

Wij zijn de Arcturianen.

WIJ ZIJN ALTIJD MET JULLIE BINNENIN HET NU


Vertaald voor Wakkeremensen door Anja – 24-09-2017
Op deze datum zijn er 7 (ook uitgebreide) opmerkingen.