Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 26 september 2017

Benjamin Fulford: President van de VS Donald Trump wordt Obump bij de VN met Zionistische instorting /25 september 2017

President van de VS Donald Trump wordt Obump bij de VN met Zionistische instorting
 25 september 2017 / Auteur: Benjamin Fulford


As a reminder, we are currently in the 3rd week of a four-week subscription drive to restore the income that Benjamin Fulford depends upon for his work and his livelihood. All previous PayPal subscribers are urged to support Benjamin by re-subscribing at their earliest convenience. New subscribers are also most welcome to sign up and join the Internet’s premiere deep geo-political news and discussion website. The precise steps to (re)subscribe are listed below. Please share the link to this article on social media. Your support is greatly appreciated.
1.     If you already have a user account, please Log In first. If not, skip this step. If you have an account but are unable to log in, please follow the steps to Reset Your Password.
2.     Visit the Registration Page and fill in the necessary details, if any, including the “I’m not a robot” checkbox.
3.     Click the “Submit Payment” button.
4.     A popup box will appear where you can enter your credit card details and click the green button to pay. Visa, MasterCard, and American Express are accepted.
5.     Please note that you may need to complete the “I’m not a robot” procedure one more time, or perform other verification for confirmation and fraud prevention.
6.     You will receive an email and be directed to a page confirming your successful subscription.

VS President Donald Trump wordt Obump bij de VN met Zionistische instorting
Er is iets serieus fout gegaan met de President van de VS Donald Trump, wat duidelijk was voor ieder bewust persoon die luisterde naar zijn toespraak bij de VN vorige week. Door te dreigen met “de totale vernietiging van Noord Korea” was hij de enige wereldleider die dreigde met oorlog tijdens een ontmoeting met het doel om vrede te promoten. Trump deed dit omdat hij gechanteerd wordt door de Khazariaanse bende met video’s van hem waarin hij seks heeft met een minderjarig meisje, CIA bronnen zeggen en bevestigen hiermee wat Pentagon bronnen eerder hebben gezegd. De CIA bronnen voegen toe dat er ook een video is van hem waarin hij het meisje vermoord welke vervalst werd door middel van het gebruik van computer graphics, iets waarvan de Pentagon bronnen zich niet bewust waren. Ter toevoeging, “Trump probeert in leven te blijven en zijn familie veilig,” zeggen de CIA bronnen.

Als je kijkt naar dit plaatje van de Chief of Staff van het Witte Huis, John Kelly die met zijn hoofd in zijn handen zit terwijl Trump de tekst van de overeengekomen toespraak verandert, kun je zien dat het leger van de VS geen deel uitmaakt van deze parodie.

http://www.oregonlive.com/today/index.ssf/2017/09/does_john_kelly_hate_his_life.html

http://www.latimes.com/politics/la-fg-trump-northkorea-20170922-story.html

Ook de tegendreiging van de Noord Koreaanse dictator Kim Jong Un om “duidelijk de mentaal gestoorde seniele VS persoon met vuur te bedwingen,” voegde alleen de zelfde Khazariaanse theatervoorstellingen toe die worden ontworpen om de bevolking van de wereld te vervullen met angst.

Je hoeft niet erg diep te graven om te zien dat Noord Korea en Donald Trump bevelen aannemen van dezelfde Khazariaanse gangsters. Het spoor leidt, zoals we zullen laten zien, naar het Rothschild complex in Zug, Zwitserland.

In het geval van Trump, kan de connectie met de Khazariaanse bende gevonden worden door te kijken naar wie met het geld op de proppen kwam toen hij failliet ging – de Rothschilds, wiens hoofdkwartier zich in Zug bevindt.

http://www.latimes.com/politics/la-na-pol-wilbur-ross-commerce-20161208-story.html

https://www.forbes.com/sites/clareoconnor/2011/04/29/fourth-times-a-charm-how-donald-trump-made-bankruptcy-work-for-him/#52fe35cd7ffa

Natuurlijk wordt Trump, net als zijn voorganger Barak Obama, heen en weer getrokken tussen twee tegengestelde krachten—militaire patriotten uit de VS en de Khazariaanse bende—dus moet hij heen en weer flippen in het openbaar om beide meesters tevreden te houden.

Wat betreft Noord Korea, laten we een aantal van de vele publiekelijk beschikbare punten aan elkaar verbinden om ons te herinneren aan hun Khazariaanse verbinding. Laten we beginnen met de nucleaire technologie van Noord Korea. Voormalig Secretaris van defensie van de VS, Donald Rumsfeld, bijvoorbeeld, zat in het bestuur van het Zwitserse bedrijf ABB, welke nucleaire technologie verschafte aan Noord Korea. Deze liet het plutonium vervaardigen, een noodzakelijk ingrediënt in nucleaire wapens.

https://www.theguardian.com/world/2003/may/09/nuclear.northkorea

ABB maakt samen met de Groep Edmond de Rothschild deel uit van het aan de VN verbonden Globale Compact Network.

http://globalcompact.ch/membership/overview

Dan ontdekken we dat het de Khazariaanse schurkenstaat de Oekraïne was welke Noord Korea de raketmotoren verschafte die nodig zijn om nucleaire wapens op ICBMs te bevestigen.

https://www.nytimes.com/2017/08/14/world/asia/north-korea-missiles-ukraine-factory.html

Er is een hoop meer van dit soort openbare informatie beschikbaar voor degenen die er naar zoeken maar laten we nu overschakelen naar wat de bronnen van deze schrijver te zeggen hebben.

Ten eerste, de Noord Koreaanse dictator Kim Jong Un werd terwijl hij studeerde in Zwitserland onophoudelijk door de Rothschild familie verleidt met mooie vrouwen, mooie auto’s, heerlijke alcoholische dranken enz., volgens een lid van de Rothschild familie.

Ook is de aan de Rotschilds verbonden Brits Amerikaanse tabaksfirma, lange tijd steeds veranderd van label en heeft het Noord Koreaanse tabak wereldwijd verkocht, volgens Mitsuhiro Suganuma van het Japanse Publieke Veiligheidsdienst Agentschap.

Tabak is niet de enige Noord Koreaanse drug welke wereldwijd verkocht wordt. Meerdere bronnen, inclusief senior leden van het Yamaguchi-gumi yakuza syndicaat en MI6 agenten in Macau, China, bevestigen bevoorrading van Noord Koreaanse amfetaminen wereldwijd via het Khazariaanse distributie netwerk.

Dan hebben we natuurlijk de slaven Eerste Minister Shinzo Abe van Japan die vorige week het meeste van zijn VN toespraak wijdde aan het proberen om mensen bang te maken over Noord Korea. Abe is overduidelijk verbonden met de Koreaanse Unification Church.

https://fukumimi.wordpress.com/2006/06/08/shinzo-abe-the-heir-apparent/

De Unification Church heeft een ranch naast de Bush ranch in Paraguay, Zuid Amerika en is openlijk verbonden aan drugs en wapen smokkel.

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/inside-the-sinister-moonie-cult-how-1301689

Abe heeft verder de paniek opgerakeld door Japanse staatsburgers te waarschuwen om te evacueren uit Zuid Korea.

https://asia.nikkei.com/Spotlight/Pyongyang-provocation/North-Korea-threat-prompts-Japan-evacuation-preparations

Iemand stuurde ook een valse boodschap aan de families van VS militairen in Zuid Korea om te evacueren, onmiddellijk de VS tegenhangers van de geheime dienst van het leger in actie brengend om te onderzoeken wie achter deze frauduleuze boodschap zat. Misschien zouden ze dat aan Abe moeten vragen.

https://www.washingtonpost.com/news/checkpoint/wp/2017/09/22/u-s-families-got-fake-orders-to-leave-south-korea-now-counterintelligence-is-involved/?utm_term=.aa9bf386e602

Japanse officieren bij de geheime dienst beschrijven het huidige Noord Koreaanse drama als “saru shibai,”of “apen show,” uitgevoerd door dezelfde mensen die net doen alsof ze deel uitmaken van twee tegengestelde teams.

De Noord Koreanen is lange tijd door de Khazarianen beloofd dat ze zal worden toegestaan om een groter Mantsjoerije te stichten, wat Japan, het Koreaanse Schiereiland en Noord China omvat, zeggen bronnen bij de Japanse geheime dienst.

De Rothschilds beloofden na Fukushima om 40 miljoen Japanners naar Noord Korea te verhuizen en hun Aziatische hoofdkwartier daar te vestigen, gaf een lid van de Rothschild familie openlijk toe. Daarna bevestigde de Japanse Eerste Minister Naoto Kan dit gedeeltelijk tegenover een groep vermogenden in de Buitenlandse Correspondenten Club van Japan. Hij zei dat na Fukushima hem gevraagd werd om 40 miljoen te evacueren vanuit het vooraanstaande Tokyo.

De Koreanen in Japan nemen orders aan van een man Kazuyoshi Kokubo genaamd, een zoon die de keizer Hirohito had samen met een Koreaanse prinses, merken de Japanse bronnen op. Het is hij en niet de valse keizer, die de Bank van Japan beheert voor de Khazarianen, zeggen deze bronnen.

En nu wordt de Noord Koreanen steeds meer dodelijke wapens gegeven door de Khazarianen, terwijl hun tegenpolen in Japan zonder ophouden de “wees bang voor Noord Korea” propaganda naar buiten brengen.

Dus wat is er werkelijk aan de gang daar? Het antwoord kan natuurlijk gevonden worden door het gebruik van het oude spreekwoord, “Volg het geld.”

Het achtergrondverhaal blijft het de facto faillissement van de VS gezamenlijke regering en de Khazariaanse gangsters die het bezitten. Dit heeft niets te maken met de Republiek van de Verenigde Staten van Amerika die ze onrechtmatig in bezit nemen. Het moet ook duidelijk worden gemaakt dat wat betreft de Amerikaanse bevolking, het failliet laten gaan van de Satanische entiteit in Washington D.C., hen zal bevrijden.

In ieder geval, terugkerend naar het faillissement, de Khazarianen gebruiken hun oude toevlucht — de dreiging om een Derde Wereldoorlog te beginnen—deze keer door hun Noord Koreaanse proxy te gebruiken, in een poging om meer geld af te persen om hun horror show gaande te houden.

Ze proberen ook waanzinnig overdreven verslagen over schade aan Puerto Rico van de Storm Maria te gebruiken als een excuus om “force majeure” te verklaren en dus niet de &123 miljard te betalen welke dat eiland in het bezit van DC verschuldigd is. Er is ook een frauduleuze campagne om schadevergoeding door een ramp te verhogen voor Puerto Rico. Vraag gewoon de Haïtianen of andere slachtoffers van geconstrueerde rampen hoe veel van de hulpgelden hen werkelijk hebben bereikt.

http://www.npr.org/2015/06/03/411524156/in-search-of-the-red-cross-500-million-in-haiti-relief

Het Departement van Binnenlandse Veiligheid betaalt ook politie om te proberen meer geld af te persen van automobilisten. De situatie is zo slecht geworden dat de Canadese regering Canadezen waarschuwt om niet te veel contant geld mee te nemen naar de VS omdat het gestolen zal worden door de politie.

Hun pogingen om hun frauduleuze fiat financiële systeem overeind te houden, veranderen ondertussen, de financiële markten in een massa hallucinatie. Zo vele mensen worden wakker voor het vertrek van de markt uit de realiteit wat zelfs het mikpunt van grappen wordt.

http://www.zerohedge.com/news/2017-09-22/friday-humor-russell-2000-reaches-new-record-high

We kunnen door gaan met een hele waslijst van bewijs, van geplunderde pensioenfondsen tot rottende infrastructuur, wat laat zien hoe sinister de gezamenlijke financiële situatie van de VS is, maar iedereen die het werkelijke nieuws volgt weet dit al.

Het andere ding dat gaande is, is dat de Khazarianen de controle verliezen over olie, het spul dat hun petrodollar ondersteunde al sinds ze uit goud ondersteuning raakten in 1971, de “Nixon shock.”veroorzakend. Venezuela is samen gegaan met Iran, Rusland en anderen bij het weigeren van DC dollars als betaling voor olie. Nu pakken de Russen olievelden terug die gecontroleerd werden door het Khazariaanse proxy IS leger in het Midden Oosten, zo zelf meer olie opbrengsten afsnijdend.

De Khazariaanse slavenstaat Israël en zijn proxy huurlingenlegers proberen om olie te grijpen door nu Koerdistan te gebruiken, maar “Israël wordt tegengewerkt door zijn Koerdistan referendum openingszet om als grote macht meer olie te stelen, net als door Turkije, Iran, Irak, Syrië en de rest van de wereld, “beweren Pentagon bronnen.

Het in een hoek gedreven Khazariaanse Washington DC regiem is genoeg geld gegeven door zijn crediteuren om door te gaan tot 15 december en wat hierna gebeurd is het onderwerp van intense onderhandelingen in achterkamertjes. In die context, is al dit Noord Koreaanse spektakel alleen maar op de tafel slaan door de Khazarianen terwijl ze onderhandelen over het regelen van hun faillissement.

Dus, wat zal er waarschijnlijk gebeuren na 15 december? “Voormalig marine man [Steven] Bannon had een ontmoeting met China’s #2 Wang Qishan om een achtergrond kanaal voor Trump vast te stellen en misschien om financiële details recht te strijken voor een globale valuta reset en een door goud ondersteunde dollar,” zeggen Pentagon bronnen. “Wang leidt anticorruptie maar is nog steeds de de facto financiële tsaar en blijft misschien nog 5 jaar aan,” merken de bronnen op.

Ondertussen, werden we geïnformeerd door een mol in het Rothschild hoofdkwartier in Zug, Zwitserland, samen met CIA bronnen. Die Rothschild agent was “recentelijk op de Canarische eilanden toen hij probeerde om wat off ledger goud te kopen.” “Wanneer ze praten over ‘wat’ Au kopen, betekent dit 100 metrieke tonnen tot [letterlijk] 500 metrieke tonnen, Het is hun code,” gaan de bronnen verder.

Een bron in de Aziatische Dragon familie zegt ook dat “de familieoudste uiteindelijk zijn dikke kont heeft opgetild en wat fondsen vrij heeft gegeven.” De eerste tranche geld zal gaan naar de militairen van Rusland, China en VS om gebruikt te worden om de situatie in Korea, Japan en elders op te ruimen, zegt deze bron.

De afgelopen ervaring heeft ons geleerd voorzichtig te zijn met voorspellen hoe de dingen zullen gebeuren op specifieke datums. Echter, 15 december is er een om in de gaten te houden.

Bron: Antimatrix.org

Vertaling: Lia