Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 25 september 2017

Ashtar On The Road: Ashtar: Lekkende boten en luxe oceaanreuzen!!! / 12 september 2017 / Susan Leland


Ashtar:
Lekkende boten en luxe oceaanreuzen!!!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
12 september 2017 / Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


"Wel, gegroet, mijn geliefde familie! Wij lopen over van vreugde om hier weer bij jullie te zijn. Deze samenkomsten worden steeds “hoger.” Ik heb het natuurlijk over de energieën die jullie meebrengen – de vibraties, jullie bewustzijn, jullie Harten en alles van jezelf! Natuurlijk zijn jullie veel meer dan dat wat jullie in de spiegel zien. Jullie weten dit. Jullie bestaan op vele niveaus en jullie hebben vele, ja, delen, enzovoorts, enzovoorts.

Maar wat er gebeurt is het grote samenkomen en dit heeft de prioriteit over alle soorten individuele zelfrealisatie in die zin dat jullie begrijpen wat er gebeurt als jullie in Eenheid bij elkaar komen. Wij hebben het nu niet over het bijeen komen in wat voor soort club, of groep, of zoiets. Wij hebben het over een samenkomst van hoge vibraties, Hoog Dimensionaal, samen met alle LiefdesLicht-werkers over de hele wereld en verder!

Jullie hebben gehoord over de schepen.*  Zij zijn behoorlijk groot. Zij dienen iedereen te kunnen bevatten die dit wil! Wij weten dat er enkele ongelovigen zijn onder degenen die op de rol staan om aan boord van deze schepen te komen nadat zij – laten wij gewoon zeggen “processen doorliepen” op de planeet Aarde. Maar hoe dan ook wordt dit ook voor hen steeds “echter.”

Zij krijgen steeds meer in de gaten dat zij echt nergens meer naartoe kunnen vluchten. Wij hebben de planeet afgesloten, weet je? Zij kunnen niet ontsnappen. Zij kunnen de planeet Aarde niet verlaten. Wij hebben hun ondergrondse ruimten en plaatsen opgeruimd en wat er voor deze oorspronkelijke Archons is overgebleven is gewoon overeind blijven in het Licht.

De meesten van hen zullen dit niet vrijwillig doen – maar steeds meer doen zij dit wel. Er is altijd het Licht aan het eind van de tunnel. Het is er voor hen allemaal, het is er voor jullie allemaal!!! Dit is de tijd waarin allen op de planeet Aarde de laatste momenten van reiniging, schonen, enzovoorts, doorstaan. En ja, de duistere hoeden hebben daar heel veel erge dingen aan toegevoegd, maar het is een manier om het reinigen snel voor elkaar te krijgen.

Jullie weten dat ik geen datums kan noemen. Het is heel lang geleden dat ik jullie datums gaf. Toen, in de dagen waarin ik voor het eerst door deze Stem (Suzan) sprak had ik hier veel dingen om over te spreken. MAAR MIJN BELANGRIJKSTE BOODSCHAP WAS ALTIJD LIEFDE, COMPASSIE, VERGEVING EN DANKBAARHEID OP ELKE MOGELIJKE MANIER WAAROP DIT VOOR MIJ MOGELIJK WAS!!!

Wij hebben moeilijke momenten gehad en wij hebben af en toe plezier gehad. Ik werd onlangs herinnerd aan de lekkende boten. Weet je, de donkere hoeden hebben steeds sinds, wel, steeds sinds zij hier waren daarin gezeten. Zij wisten dit niet omdat zij zich naast deze lekkende boten ook in oceaanstomers bevonden. Maar de waarheid is dat jullie degenen waren die daar waren. Ik heb jullie dit verteld toen ik de eerste keer tegen jullie sprak. Ik heb de Lichtwerkers toen gevraagd om reddingsboeien uit te gooien – jullie weten wel, van die donuts aan touwen – naar iedereen in deze lekkende boten. Er was ook een beetje aanvaarding! Degenen die hen hebben geaccepteerd – en ik schets nu natuurlijk een eenvoudig beeld – maar jullie weten wat ik bedoel, hebben het aanbod aangenomen. En er zijn er steeds meer die dit doen!

Ons doel is natuurlijk om het Licht naar iedereen te brengen. Dit zal niet gebeuren, maar zo gauw iemand een reddingsboei aanpakt lezen wij hun velden. Wij werken met hen om hen naar het Licht te brengen en ja, wij kunnen hen een plekje geven op onze grote, stralende, prachtige witte schepen die gloeien van de energie van Liefde, maar natuurlijk zullen zij op een plaats moeten zijn waar zij hoe dan ook niet in staat zullen zijn om een bedreiging te vormen voor alle anderen die zich op de schepen bevinden, omdat dit schepen van Lichtwerkers zijn!

Toen ik hier kwam was dit natuurlijk een heel eenvoudig beeld, maar het is wel een goed beeld. Het is een duidelijk beeld. Het is ook belangrijk dat jullie je eigen beelden scheppen! Schep zelf, maar op welke manier dan ook: open jullie harten nog meer om deze schepsels te verwelkomen zodat zij uiteindelijk ook de troost zullen voelen van de Liefde Die Wij Allemaal Zijn omdat zij op deze manier kunnen zien dat er ook voor hen een alternatieve weg is. 

NATUURLIJK IS HET OOK ZO DAT HOE MEER ER NAAR HET LICHT KOMEN, HOE MEER HOGE ENERGIE DIT SCHEPT EN HOE SNELLER DE PLANEET OMHOOG ZAL GAAN!!!

Als jullie dus een reden nodig zouden hebben om mee te doen aan Liefde, Compassie, Vergeving en Dankbaarheid voor deze schepsels, is dit er wel een omdat wij hier allemaal zijn om mee te doen aan de opgang van de planeet Aarde. Daarvoor zijn jullie hier! Daar ben ik, en onze triljoenen schepen, hier. Laten wij hier dus gewoon mee doorgaan, goed?

En oh ja, grote God, wij hebben enkele prachtige, prachtige avonturen in petto – ervaringen, avonturen, hoe jullie hen ook willen noemen! Velen van jullie hebben herinneringen. Zij zijn misschien diep verstopt in jullie onderbewustzijn, maar velen van jullie hebben herinneringen aan het zijn van Ashtar Commandeurs. En waarom niet? Jullie zijn dit tenslotte ook!

Waar denken jullie trouwens dat jullie zijn als jullie slapen? Zijn jullie ooit in de ochtend een beetje moe wakker geworden met een gevoel dat je hersens een beetje veel zijn gebruikt door rekensommen, besturen van iets, of wat dan ook? Wel, controleer het maar, als julllie willen. Wij zullen het bevestigen. Jullie hebben trouwens allemaal instapkaarten. Het maakt ook helemaal niet uit of jullie een titel of zoiets hebben, kom gewoon!

Wij gaan naar een Hoger niveau van leven. Wij noemen dit de Gouden Eeuw omdat dit een goede manier is om het te beschrijven. Daar ligt zoveel voor jullie klaar….. maar ik grijp deze gelegenheid even aan om jullie te vertellen dat wij daar nog niet zijn. Dit weten jullie waarschijnlijk wel. Dit is geen geheim! Wij zijn er dichtbij, maar de meesten van jullie in deze wonderbaarlijke bijeenkomst moeten nog een beetje verder door de krokodillenvijver. Misschien nog een beetje dieper in het duister om daarna omhoog te komen naar het Licht dat voor iedereen schijnt, voor altijd, in de Gouden Eeuw!

Sommigen van jullie voelen je misschien een beetje wanhopig. Niet doen! Sommigen van jullie voelen je misschien een beetje alleen omdat wij begrijpen dat jullie families jullie helemaal niet steunen. Nou? Reik elkaar de hand… jullie hoeven elkaar in 3D helemaal niet te kennen. Reik elkaar gewoon de hand. Roep je familie van Ashtar on the Road! Het is een behoorlijk grote groep. Roep Ashtar want ik, Ashtar, en alle mentors zijn hier voor jullie! Roep je gidsen, engelen, wie je ook wilt, om jezelf te omgeven en op te tillen in de energie van Wie Jullie Werkelijk Zijn terwijl jullie geholpen worden door de energie van degenen die jullie aanroepen.

Dit is een zeer goede manier om jezelf omhoog te brengen, want hoe vaker jullie dit doen hoe meer jullie zullen verblijven in de Hogere Dimensies waarin jullie helemaal weg zijn van de driedimensionale Aarde – weet je, die zal niet helemaal verdwijnen. Er is een alternatieve locatie waar de Aarde zal doorgaan voor degenen die er gewoonweg nog niet klaar voor zijn. En dit is geen oordeel, het is gewoon zoals het is!

Jullie, lieve mensen, kwamen hier om omhoog te gaan, om door te gaan. Als jullie een lieve vriend(in) of buurman of familielid hebben waar jullie je zorgen over maken…… niet doen! Zij zullen er op hun eigen tijd komen, op hun eigen tempo. Weet je, er zijn mensen die 3D nog niet helemaal hebben doorleefd, deze ervaring op de planeet Aarde, en zij hebben nog het een en ander te doen. Houd van hen en laat hen gaan! Dit is het beste en het meest bevrijdende advies dat ik jullie kan geven. En boven alles: wij koesteren Vrijheid!

Goed! Er komt een zeer interessante boodschap van Saint Germain aan* die ons verder brengt in de Hoger Dimensionale atmosfeer. Laten wij dus doorgaan en Saint Germain oproepen zodat wij allemaal kunnen genieten, en ik bedoel GENIETEN! Laat je niet afschrikken of wees niet ontsteld – daar gaat het helemaal niet om!! Dat is helemaal niet de bedoeling. Alles is helemaal goed! Doe gewoon mee en jullie zullen de wijsheid voelen en de ultieme Vrede en de Vrijheid die hij met zich meebrengt.

Dank jullie wel, zeer geliefde familie, omdat jullie hier waren op deze bijeenkomst van Ashtar on the Road op deze dag der dagen!

En zo is het!

Saluut!


Transcription by Marta.
Given through Susan Leland, September 12, 2017.  www.AshtarontheRoad.com
  
© Ashtar On The Road Publications 2004-2017.  All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.