Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 24 september 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 23 september 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
23 september 2017  

Dierbaren, jullie zielen zijn het meest gelukkig als jullie toestaan dat uitbreiding kan plaatsvinden. Daarom veroorzaakt weerstand zoveel ongemak. Jullie ziel is niet bedoeld om in een toestand van vernauwing of stagnatie te blijven. Het wil stroming, groei en vrijheid ervaren.

Dus wat kunnen jullie vandaag doen dat jullie uitbreiding ondersteunt? Probeer iets nieuws. Mediteer. Rijd eens via een andere route naar het werk. Maak een uitstapje. Leer een nieuwe vaardigheid. Stop en vraag je innerlijke zelf wat ze vandaag zou willen doen en probeer dat. Wanneer je jezelf openstelt om kleine veranderingen te maken, kom je in een stroming. Je begint samen te werken met waar je ziel je naar wil leiden.

Een van de redenen dat kleine kinderen vaak gelukkig zijn, is omdat ze aanwezig zijn en voortdurend leren, groeien en hun werelden uitbreiden. Er is een diepe ziel tevredenheid die komt vanuit het doen van precies dat wat je bedoeld bent om te doen. Je kan dit als een volwassene repliceren door de eigenschappen aan te nemen die ooit zo op natuurlijke wijze naar je toekwamen, toen jullie werden geboren met het aangeboren vermogen om jullie zelf te navigeren met veel grotere vaardigheden dan jullie je ooit volledig hebben gerealiseerd.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl