Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 2 september 2017

AA MICHAEL BOODSCHAP / Geplaatst 2 september 2017


AA MICHAEL BOODSCHAP
30 augustus 2017 / Tetsiea Blijham

Welkom. Welkom brenger van het Licht, drager van het Licht, strijder voor het Licht. Ik ben Michaël en ik breng een boodschap van Licht, van Bewustzijn en Kracht. Dit is een boodschap voor alle Lichtwerkers, maar ja, je kunt je afvragen, wat is nou een Lichtwerker?

Een Lichtwerker is iemand die Lichtfrequenties draagt, die Bewustzijn draagt. Die een hoog niveau van Bewustzijn draagt. Iemand die Bewustzijn uitstraalt. En Bewustzijn wilt brengen in de wereld. En herken je jezelf? Als iemand die Bewustzijn en hoge frequenties brengt op de Aarde?

Lichtwerkers zijn die mensen, die voor je incarnatie hebben besloten om bij te dragen, vanuit jouw verbinding met Het Al, met het Geheel, met De Bron, om uitgezonden te worden op de Aarde. Om jouw taak te volbrengen op de Aarde. Om het Bewustzijn van de mensen te verhogen. Jullie zijn velen. Jullie hebben gezamenlijk besloten als Lichtdrager, Lichtwerker, als strijder van het Licht om de mensheid in versneld tempo, Bewust te maken. Te Verlichten, niet te laten Ascenderen, maar Verlichten. De tijd in klaar. De tijd was daar. De mensheid was er ook klaar voor.


Jij als Lichtwerker, draagt met de anderen in het Kristallijnen Veld, nieuwe frequenties. Die hoge frequenties waarop jij, die jij draagt, waarmee jij verbindt met de andere Lichtwerkers. Openen steeds meer Velden van Licht. Waardoor steeds meer Kosmische frequenties naar binnen kunnen komen. Waardoor iedereen nog sneller Bewust wordt.

Velen voelen zich geroepen om bij te dragen aan het geheel. Als coach, als healer, als therapeut, als leraar. Weet dat jij de frequenties al draagt en dat je verbonden bent met anderen in het Veld. Velen van jullie zijn onrustig of ongeduldig, onzeker. Doe ik het wel goed? Zit ik op mijn Pad? Zit ik in de Stroom? Deze twijfel die je kunt hebben aan jezelf, is een twijfel waardoor je vasthoudt aan oude pijn, aan oude gewoontes, aan oude angsten. Wat als al die oude pijn, die oude angsten, al die oude angsten, al die oude twijfels er niet meer zouden zijn? en als jij volledig mee zou kunnen drijven in de Stroom? En volledig kunnen vertrouwen dat jij daar komt wat de bedoeling is. Dat is het, wat het betekend om in Overgave te leven. Overgave aan het Licht. En volledig vertrouwen op jouw eigen Kracht, jouw eigen Licht. En volledig vertrouwen op de Goddelijke leiding, op mij, op ons. En te weten dat je geleid wordt onder alle omstandigheden in je leven. Ik ben Michaël en dit is mijn boodschap.

- Tetsiea

Resoneert deze tekst met je? Schrijf je in voor de nieuwsbrief http://www.crystalvisions.eu/goudenmeditatie.html of geef het door aan je vrienden voor wie jij denkt dat dit openend zou kunnen zijn. Zo bereiken we de wereld met elkaar. Spread the love and light.