Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 14 augustus 2017

ZONNE ECLIPS VOORBEREIDINGEN /12 Augustus 2017 / Sandra Walter

Zonne Eclips Voorbereidingen
12 Augustus 2017 /   Sandra Walter


 – Zegeningen Geliefde Licht Stam ~

 Poort bewaarders en Roosterwerkers hebben ijverig gewerkt om de roosters en Poorten voor te bereiden voor het maximale effect van de Zonne Eclips energieën en de komende september Equinox trigger punten. Merk de stille punten op als ze zich presenteren; het nul-punt van stilte van de tijdslijn verschuivingen.

De griezelige stilte van de tijd die stopt (ondanks de omringende buitenste activiteit) gaat weer omhoog; voel in de achtergrond activiteit van het nul-punt die druppelt in de lagere werkelijkheden. Dit zijn onze Ascentie Poorten, ze openen paden naar de Nieuwe Aarde en verder; ze penetreren en overlopen de tijds dynamieken. Adem en voel dat, als je dat gebeuren opmerkt; maak je bekend met de Poort openingen zodat je ze gemakkelijk kunt identificeren.

Kosmische SterrenPoorten:  Kosmische trigger focus voor Poort Bewaarders.

Ons werk houdt op het moment grotendeels de Kosmische Sterrenpoorten in, daar de onvermijdelijke tijdslijn splijting al bezig is.

Diverse opties van ervaring zijn aanwezig; een fractal explosie van mogelijkheden als het planetaire bewustzijn zichzelf bevrijdt uit de dichtheid. Dit is een opwindend moment voor sterrenzaden en Wegwijzers in dienst. Onze kristallijnen DNA codes zullen vibreren met veelvoudige ster nakomelingen om een resolutie effect op de lagere ervaringen te scheppen, wat de nieuwe co-creatie van de Bron’s bedoeling is op een grotere schaal.

Kosmische Sterrenpoorten zijn paden van zuiver licht die de poorten van Ascentie voorbereiden, de voornaamste geChristende tijdslijn ervaringen, en helpen bij onze transcendentie voor hogere niveaus van bewustzijn. Uiteindelijk zijn ze verbonden aan het Universele her-schrijven; De Bron’s bevel voor zuivering. Deze sterrenpoorten verenigen dimensies en dichtheden; het grondwerk van Poortbewaren hier, en de hogere vibrationele Poorten van de Nieuwe Aarde en verder.

De Kosmische Sterrenpoort invloed tijdens deze passage is sterk. Sterke stralen van zuiver licht, zeer aanwezig in visioenen, stralen door het lichaam, de Poorten, Roosters en Heilige Plaatsen en in de kristallijnen Kern van Gaia.
Je kunt de flitsende en stralende visioenen gehad hebben tijdens een meditatie in de laatste paar jaren; nu verschijnen ze op elk kalm, nadenkend moment. Jullie slaap staat is ook een gelegenheid om deze instromingen te ontvangen; doe je oproepen (invocaties) en bedoelingen voordat je gaat rusten of slapen.

De sterrenpoorten gaan door om de Ascentie-bond en het planetaire bewustzijn voor te bereiden op een meer merkbare ervaring van hogere tijdslijnen en transcendentie. Je kunt er voor kiezen om samen te scheppen met deze stromen van heilige inter-dimensionaal licht. Laat dit licht golven door alle Universele niveaus, Galactische niveaus, Sterren niveaus, Zonne stelsel niveaus, planetaire niveaus – ze verenigen ons eigen zonnestelsel in vrede en goede wil. Richt de Heilige Kosmische stromingen in Gaia, met de bedoeling om haar Opgestegen Zelf te onthullen als een tastbare werkelijkheid voor iedereen die er bij betrokken zijn
.
Wat erbij hoort: New Consciousness and Download


Voel de vrede en vreugde van deze sterrenpoorten. Je kunt de goddelijke belofte merken van de terugkeer van het kristallijnen bewustzijn. Word EEN met deze paden van zuiver licht; ze zijn kristallijn gecodeerd, dus het heeft een vibrationeel evenbeeld nodig om je met hen te verbinden.

We zitten heden in de 11-13 verbinding, een Kosmische Trigger, een keerpunt voor intensivering van de Zonne Eclips Poort. De Hogere rijken werken met ons om de wereld gebeurtenissen te verschuiven naar hogere resultaten. Wees zeker dat je gebeden, je gedachten, Roosterwerk en Harten verbonden zijn met deze activiteit zodat we kunnen samen-scheppen met deze activiteit van Goddelijke Wil voor de hoogste belangen van iedereen die bij Ascentie hoort.

ZONdag Eenheid Meditaties.

We brengen onze Hogere Zelven naar de Unity meditations, en gaan mee met het verenigd veld dat het laatste jaar geschapen werd door duizenden Ascentie-gebonden Zielen. Dit veld houdt de bedoeling vast voor vrede, harmonie, evenwicht, healing en Ascentie. Het draagt bij aan het MENSelijk Hart Rooster, en laat de zuivere vibratie van de Goddelijke Mens beschikbaar zijn voor alle vrijwillige deelnemers, maar ook dat ze de Ascentie golven laten gaan door de roosters, Gaia en de hele schepping.

Veel Poorthouders, in dit rijk en verder, openen paden van zuiver licht tijdens deze verbindingen, vergroten de tijdslijn shifting dynamieken en de Poorten van Ascentie.

Laat deze activiteit je hart openen, verhoog je licht quotiënt, ondersteun je en bereid je voor. Visualiseer en voel alle geliefde lichtwerkers die deelnemen aan deze wereld meditatie. Vaak verschijnen we als ons hoger zelf in een reusachtige cirkel rond de Planeet. Voel de eenheid door het hart; de healing, de ondersteuning, de Liefde, de dank. Eer deze zuivere bedoeling van Goddelijke dienst.

We verenigen ons als een hart, een kracht van zuivere Bron bewustzijn. We zenden dit zuivere licht door naar Gaia’s kristallijnen kern, de spirituele ZON straalt nu zuiver licht door al haar uitdrukkingen. Raak dat aan met je bewustzijn. Verbreed dit licht door alle uitdrukkingen van Gaia heen, de koninkrijken, de elementalen, roosterstelsels, het MENSelijk hart rooster, en alle Lichtwerkers in dienst. Wij scheppen en stralen een massaal, schitterend veld van zuiver licht uit. Beveel en straal vrede uit, liefde, licht, harmonie, evenwicht, stabiliteit en Ascentie.

Relatie met:  12.12: The Return Of The Cosmic Christ Consciousness

De terugkeer van 12.12: De Terugkeer Van het Kosmische Christus Bewustzijn.

Bedoeling

Zet en her-zet je bedoelingen vaak neer. Bedoel de geChristende poorten te openen van binnen, om te dienen als een zuiver kanaal van Ascentie, en laat de MENSheid zien wat mogelijk is met de Ascentie. Onderneem dan actie om vrede te demonstreren, liefde, uitbreiding van het Christus Bewustzijn, en vergroting van zuiver licht door alle rijken heen.

Wij willen vergaderen als vele willende Zielen als mogelijk is in deze fascinerende tijdslijn verschuiving, van het transcenderende jaar 2017. De meesten van jullie begrijpen het belang van dagelijkse aanroeping; het her-setten van de energievelden en met bedoelingen bij het begin van elke dag. Deze oefening kan helpen met het gronden terwijl de gronding kan helpen bij de uitgebreide energieën ons nog meer in een hoger rijk laten voelen dan het dichtere rijk.

In de naam van het goddelijke mens aspect van de bron die ik ben, verwelkom ik de bewuste vereniging met mijn Hoger Zelf, het geChristende zelf, Multi-Dimensionale zelf, en zuiver Bron licht bewustzijn.

IK BEN Goddelijk Licht. IK BEN Goddelijke Liefde. IK BEN Goddelijke Wil. IK BEN Alles dat Ik BEN.

Ik accepteer de Ascentie codes, harmonieën, geluiden, tonen, kleuren, kosmische stralen van evolutie, en stromen van zuiver fotonisch Licht in mijn cellen die volledig de kristallijnen structuren in mij activeren, ze activeren de hoogste kwaliteit DNA, en de goddelijke staat van eenheid/Christus/kristallijnen bewustzijn. Ik open mijzelf als een zuivere geleid van de bron, de hoogste orders van licht en de zuivere en ware ascentie.

Zo zij het.

Zegeningen van de Berg

Goddelijke Liefde naar iedereen in deze mooie en transformerende fase van onze Ascentie. Herinner je om vaak naar buiten te gaan, verbind je met de ZON en houd je hart creatief, open en bereidwillig om het onbekende te exploreren. Houd je Zonne Eclips plannen eenvoudig; laat de ruimte om je te focussen en ontvang de Goddelijke Licht activeringen namens het collectief.

Wat er bij hoort:  The Dimensional Shift Is In Progress  

Meer inlichtingen op de augustus Poorten kan  HERE   gevonden worden.                                                                               
In Liefde, Licht en Dienst,

Sandra (Walter)