Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 16 augustus 2017

Stervende bijenkoningin / Gepubliceerd 15 augustus 2017 | Door Ans Hoornweg

Stervende bijenkoningin
Gepubliceerd 15 augustus 2017 | Door Ans Hoornweg

Toen ik vanmorgen bezig was in m’n tuin zag ik opeens een grote bijenkoningin op de grond voor mijn voeten strompelen. Ik bekeek de enorme bij wat beter en zag dat de prachtige zwartgele strepen, die ze normaal gesproken hoort te hebben, helemaal grijs waren?! Het arme dier bleek onder het gif te zitten dat momenteel veelvuldig – niet alleen in mijn buurt maar in heel Nederland – wordt gespoten om de buxusmot te doden.

Even later stierf de prachtige bijenkoningin vlak voor mijn voeten. Op het moment dat ze stierf zag ik een lichtende energie en ging er veel emotie door mij heen, alsof dit haar laatste boodschap voor mij en de mensheid was.

De laatste tijd wordt er nl., niet alleen in Nederland maar ook in België en Duitsland, heel veel van dit gif tegen de buxusmot gespoten. Wat de mensen echter niet beseffen is dat dit zware gif niet alleen de buxusmot doodt, maar ook vele andere insecten zoals de bijen en hommels, waar wij mensen zó van afhankelijk zijn, en dat de dieren die deze vergiftigde insecten eten op die manier óók dat zware gif binnen krijgen.

Als de bijen, inclusief hun koninginnen, massaal zullen sterven, dan zal dat ernstige gevolgen voor ons hebben, want dan zal de fruitbloesem niet meer bestoven worden, waardoor er geen fruit meer zal groeien! Hetzelfde geldt voor groentes als courgettes, komkommers en tomaten die zich pas kunnen ontwikkelen nadat hun bloemetjes zijn bestoven door de bijen of andere insecten.

Als er geen bijen meer zijn dan zal dat dus grote gevolgen hebben voor ons voedsel en de mensheid!

Wisten jullie trouwens dat zuivere bijenhoning nooit kan bederven en dat het vele kwalen kan genezen? Mijn vader was imker en hij had zuivere honing waarin hij o.a. koninginnegelei verwerkte.

Van die speciale honing kreeg de zwakke mens extra energie, dus vele mensen wisten mijn vader te vinden voor een potje van zijn honing (zelfs de doctoren!).

Mijn vader was ook een medium, en 40 jaar geleden heeft hij al voorspeld dat de bijen zullen sterven omdat er overal gif gebruikt wordt door de mensen. Als gevolg van de bijensterfte zal er in de toekomst dus geen fruit of groente meer zijn, maar ook geen bijenhoning, terwijl die zo geneeskrachtig is omdat de natuur erin is verwerkt.

Er bestaat een vermoeden dat de buxusmot – om meerdere redenen – met opzet door de elite is ‘uitgezet’. Tja, de huidige wereld gaat helaas verloren ….. DOOR ONS ALLER SCHULD.

Veel liefs, Ans