Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 1 augustus 2017

Oproep tot Aktie - 21 augustus Zonsverduistering Massa Meditatie / Zondag 30 juli 2017

Oproep tot Aktie
 - 21 augustus Zonsverduistering Massa Meditatie
(Informatieve video in 432Hz) # Eclipse Event 2017
Zondag 30 juli 2017


(Stillness in the Storm Editor) Ik was vereerd om deel te nemen aan een gezamenlijk interview gisteren, tussen Cobra van the Resistance Movement en Corey Goode, een geheime ruimteprogramma-klokkeluider werd de volledige disclosure, waarheidszoeker en veranderingsagent. Zij hebben hun krachten samengevoegd in een poging om een eenheidspunt te creëren voor het grote werk van het helen van de planeet en de verspreiding van de waarheid. Of u nu een fan bent van hun werk of nooit van hen hebt gehoord, iemand die de waarheid liefheeft en streeft naar het beëindigen van corruptie, kan zich achter deze oproep tot actie scharen. De meeste die ontwaakt zijn, werken, in een of andere vorm, aan dit supernationale doel om van deze wereld een betere plaats te maken door onze individuele inspanningen. Als zodanig nodigen ik jullie uit om deel te nemen aan een aspect van dit werk, een gesynchroniseerde massa meditatie.

Dit bijzondere evenement zal op 21 augustus plaatsvinden tijdens de zonsverduistering. Maar in het algemeen is het voordeel van massa-meditaties een uitstekende techniek om het bewustzijn te verhogen. Dit komt doordat we onze individuele vermogens gebruiken om een samenhangend verenigd en energiek veld te vormen dat naar buiten uitstraalt, het bewustzijn verhoogt en balans en harmonie herstelt naar de wereld rondom ons heen, in het proces.


Zoals hetgeen dat besproken werd tijdens het interview (wat binnenkort wordt vrijgegeven), is dit slechts een fase van het geweldige werk. Meditatie is een geweldig hulpmiddel voor het ontwikkelen van een duidelijke en samenhangende intentie, en zodra dat gedaan wordt, wordt een dergelijke intentie meer gegrond, als we het uitoefenen in ons persoonlijk leven, of het nu gaat om grote werken van collectieve acties of individuele momenten van compassie, waarheid zoeken, schaduwwerk, liefde voor onze geliefden en verdediging tegen corruptie en onderdrukking. Waarlijk, de kracht die we geven aan onszelf door middel van het ontwikkelen van een coherente intentie en bewustzijn is nagenoeg onbeperkt aan macht, zeker als dat die intentie tot in elke vezel  van ons wezen doordringt.

Ik nodig jullie uit om deel te nemen aan deze meditatie en anderen zoals deze. Er zijn verschillende locaties die meedoen aan de gesynchroniseerde meditatie, zoals groepen die bij elkaar komen (fysiek gecoördineerde meditaties) of wereld meditaties die online gecoördineerd worden. Hier is een voorbeeld van een online locatie die de deelnemers vraagt om een keer per week een beetje tijd van hun dag te spenderen.

Hoe jullie je meditatie visualiseren is niet zo belangrijk als gewoon het proces te beginnen. In het algemeen is er geen "verkeerde manier" om in deze geest te mediteren, hoewel als er een vooruitgang is zal duidelijk worden welke methoden effectiever zijn dan anderen. Hoe meer men deelneemt aan deze gebeurtenissen hoe gemakkelijker ze zullen worden.

Ik zie je in de ethers.

- JustinGepubliceerd op 26 jul 2017

Doe mee met ons op 21 augustus 2017 voor een massa meditatie tijdens de Zons Verduistering! # Eclipse Event 2017

Breng jezelf en je familie en vrienden mee als je dat wilt! Hoe meer gedachten in eenheid verenigd zijn, hoe beter en hoe meer effect het zal hebben op de planetaire situatie.

We zullen de krachtige energieën van de Verduistering van de 21e augustus gebruiken om onze collectieve intentie voor Compressie Doorbraak te verklaren.

Ga voor de begeleide meditatie in uw taal naar de volgende link:


Klik op de onderstaande link voor de automatische conversie van de starttijd voor uw locatie:


We beginnen deze meditatie om 10:15 PDT (15:15 GMT) en zullen het voor 15 minuten doen.


Voor meer informatie over de meditatie zelf, bezoek de onderstaande link:


Voor meer informatie over het evenement, bezoek de onderstaande links:Voor informatie over het evenement, gepland op Mount Shasta, klik op onderstaande link:


Bedankt aan Arbre Solaire (credit voor de video foto ondersteuning en andere gezamenlijke informatie) en Ada van het Prepare for Change team voor het samenstellen van het script!

De video werd samengevoegd door en gemaakt door mij, Jonathan.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl