De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zaterdag 12 augustus 2017

Magenta Pixie: Ascentie in augustus? /11 augustus 2017 / Door Steve Beckow

Magenta Pixie:
Ascentie in augustus?
11 augustus 2017 / Door Steve Beckow

Magenta Pixie en het White Winged Collectieve Bewustzijn van Negen voorspellen dat Ascentie zal optreden op het moment van de totale zonsverduistering, die op 21 augustus 2017 plaatsvindt.

Ze zegt dat drie gebeurtenissen - de totale maanverduistering, de Lion's Gate en de totale zonsverduistering - samenkomen om de Smaragden Poort te vormen, 21 juli -21 augustus. 27, 2017.

Volgens haar bronnen zullen we op 21 augustus 2017 een "frequentieverhoging" ervaren. Wat we bedoelen met "Ascentie" is wat het collectieve bewustzijn van negen bedoeld met/ door te "verhogen".

Haar bronnen noemen dit de tijd die bekend is voor eeuwen, het begin van de Gouden Eeuw, de activatie van onze merkaba's van lichtlichamen.

Voor iedereen die door 2012 is gegaan, wil ik niet iemand zijn die een zenuwaanval veroorzaakt. Ik weet niet of Pixie's bronnen juist zijn. Ik heb altijd van haar berichten genoten en ik heb van deze genoten.


Dus, alsjeblieft, laten we verantwoordelijk omgaan met haar informatie. Het kan gebeuren en het misschien ook niet.

Dank aan Sitara.Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl