De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 9 augustus 2017

Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen. Augustus uitgave / 8 augustus 2017


Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen.
Augustus uitgave
8 augustus 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk! 

Zo zitten wij alweer in Augustus en terwijl ik dit schrijf ben ik nu bezig aan mijn elfde cruise en de derde cruise naar Alaska. Als jullie op facebook zijn en mij volgen weten jullie waarschijnlijk al dat er op deze cruise iets is gebeurd dat compleet buiten het normale valt: Het weer dat wij ervaren is meer dan goed. Het valt compleet buiten hetgeen er normaal is in deze tijd in Alaska.

Wij hebben zulk goed weer, geheel zonnige dagen zodat zelfs de rangers die de reis leiden ons vertellen dat zij de gletsjers nog nooit zo helder hebben gezien.
  
Het interessante is dat het weer dit schip lijkt te volgen! Dag na dag, haven na haven, verandert het weer van regen naar zon.