Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 4 augustus 2017

Live Kryon Channeling 182: De Toestand van de Aarde. 3 / 4 juni 2017 / Lee Carroll / Geplaatst: 4 augustus 2017

Live Kryon Channeling 182:
De Toestand van de Aarde. 3
Deze live channeling werd gehouden in Big Sky, Montana.
4 juni 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 4 augustus 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Hoe zal deze weersverandering de mensheid nu beïnvloeden in dit liefdesverhaal? Hoe werkt dit precies? Het betekent dat jullie, en ook de grootste levenscyclus op Aarde, genoeg te eten zullen hebben. De oceaan is een leverancier van leven, voedsel voor de planeet, voor de levenscyclus van Gaia zelf. De Aarde moet dit voor jullie doen en het is allemaal zeer gerelateerd aan de zonne-activiteit en nog veel meer.

Het liefdesverhaal gaat verder, nietwaar? Kijk naar de timing. De oceaan ververst zichzelf vlak na de opwaardering. Wat is de opwaardering? Het is een vernieuwing, een absolute vernieuwing van de beschaving zoals jullie die kennen. Jullie zijn het ijkpunt gepasseerd alwaar vernietiging en het einde werden verwacht. Jullie zijn te laat voor een oorlog, en jullie weten dit. De sociologen krabben zich op het hoofd. De wetenschappers ook. Dit is een zeer ongebruikelijke tijd voor de mensheid. Hier, in jullie seminar, is er een team van mensen die jullie de waarheid vertellen over wat er gebeurt, en zij zijn wetenschappers!

De wonderen die voor jullie liggen, en wat zij beschrijven, lieve mensen, is het liefdesverhaal. De Aarde wordt voorbereid zodat jullie genoeg voedsel zullen hebben. De opwaardering is jullie beslissing, gaat tegen alles van jullie profetieën in, om op deze planeet te blijven en jezelf niet te vernietigen.