Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 1 augustus 2017

Live Kryon Channeling 182: De Toestand van de Aarde. 2 / 4 juni 2017 /Lee Carroll / Geplaatst:1 augustus 2017

Live Kryon Channeling 182:
De Toestand van de Aarde. 2
Deze live channeling werd gehouden in Big Sky, Montana.
4 juni 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 1 augustus 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Laten wij van deze dingen als eerste eens over het weer gaan praten.

De voorspelde opwaardering van het weer

Vele jaren heb ik gesproken over wat er met jullie weer aan de hand is. Toen ik begon was mijn informatie zeer controversieel want het paste niet bij wat jullie door de media werd verteld. In diezelfde jaren hebben jullie gezien wat “de opwarming” werd genoemd. Ik vertelde jullie dat dit feitelijk het begin was van een “afkoeling”. Ik deed dit om afstand te nemen van wat er altijd gebeurt met de voorspellers van verdoemenis; ik wilde alles heel duidelijk maken voordat er weer anderen zouden komen die een ander doemscenario zouden gaan samenstellen over het weer, iets dat zeer algemeen is bij de mensheid. Angst is de vriend van de oude energie en verandering schept altijd angst.

Ik wil iets duidelijk maken: Het doemscenario van de mensheid zit zo vast in jullie dat het een gewoonte is geworden. Als jullie iets zien dat ongewoon is, is het eerste waar jullie aan denken: het noodlot! Lieve mensen, jullie werden getraind om dit te doen! In de oude energie kwam dit uit de geschiedenis, van jullie Schrift, van jullie ouders, van al degenen waar jullie mee omgaan en door samenzweringstheorieën die alles in zich hadden over een mensheid die naar een verschrikkelijk einde zou gaan – en die zich schijnbaar vermaakte terwijl dit zich langzaamaan voltrok. Het doemscenario, lieve mensen, is een gewoonte. Jullie huidige films helpen jullie niet door hun doemscenario’s over het weer en de veranderingen van de Aarde. Jullie zijn daar nog steeds niet vanaf. De gewoonte is nog steeds springlevend.