Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 6 augustus 2017

Is de neutralisering van nucleaire raketten "onheilspellend"? / August 5, 2017 by Steve Beckow

Is de neutralisering van nucleaire raketten "onheilspellend"?
August 5, 2017 by 

Zijn de activiteiten van ons sterrenfamilie, in het neutraliseren van nucleaire raketten, 'onheilspellend', zoals Robert Hasting's video suggereert?

Het opschrift bij de video zegt:

"We hebben allemaal het recht om de feiten te weten.  Honderden Amerikaanse militaire veteranen bespreken openlijk deze onheilspellende incidenten (van UFO's die raketten neutraliseren) en duizenden geclassificeerde overheidsdocumenten bevestigen hun beweringen. "(1)
Ik beweer dat de acties van de Galactics niet onheilspellend, maar uiterst gunstig zijn.

Onze meest betrouwbare en gedetailleerde bron over deze kwestie is Matthew Ward. Terug in 2003 verklaarde Matthew dat er geen kernwapens in de ruimte zouden kunnen ontploffen.

"Volgens de wet van de Schepper moet de vrije wil van de zielen worden gerespecteerd, behalve in het geval van nucleaire detonaties in de ruimte." (2)

Hij vertelt ons dat onze sterrenfamilie belast is met het handhaven van dat decreet.

"Als welk land dan ook of schurkengroep een raket met een kernkop afschiet, zullen altijd ijverige bemanningen in ruimtevaartuigen rond de Aarde zijn ontploffing voorkomen". (3)


Vorig jaar heeft hij de dreiging van een Noord-Koreaanse raketlancering in een soortgelijke taal aangepakt:

"Als [Noord-Korea] een nucleaire kernkop de ruimte instuurt, wordt de detonatie ervan voorkomen  door universele familieleden die voortdurend door jullie luchten patrouilleren - hetzelfde zal zo zijn als een ander volk zo'n poging zou doen." (4)

Dit wetende, verklaart waarom de UFO-activiteit is toegenomen na de explosie van de eerste atoombommen in 1945.

Hij geeft ons achtergronden voor zijn uitspraken:

"De verzekering die we gaven ... komt van de Schepper. Zielen zijn beschadigd geworden door kernontploffingen in de ruimte, en door te verordenen dat dat nooit meer zal gebeuren, heeft de Schepper de enige uitzondering gemaakt op zijn geschenk van vrije wil. Iedereen die zo'n explosie probeert uit te voeren, zal worden verhinderd te slagen.

"In dit Universum heeft God alle spiritueel en technologisch geavanceerde beschavingen geautoriseerd om het ontploffingsfalen van kernwapens op gelanceerde raketten te veroorzaken en alleen voor de Aarde is dit ongeveer twaalf keer tot stand gebracht." (5)

Hier beschrijft hij waar die schade aan zielen uit bestaat:

"Wanneer een ziel zich in de buurt van een nucleaire explosie in de ruimte bevindt, is het verbrijzeld en zijn de delen verstrooid, en voor genezing moeten alle delen worden op/herhaald en re-integreren, zodat alle ervaringen nogmaals intact zijn.

"Aangezien het grootste deel van een ziel om al zijn delen te lokaliseren extreem moeilijk is, en als dat zo is, is het reïntegratieproces complex en lang. De verspreide delen kunnen gevolgen hebben voor andere zielen.

"Zieldelen kunnen lichamen binnendringen, waar de resulterende verandering de gekozen weg van de inwoner kan verbeteren of belemmeren, of zij kunnen door duisteren worden gevangen en verzwakt roepen  om gered te worden.

"Wegwijzers en genezers doorheen het Universum, inclusief op Aarde, helpen de beschadigde zielen. Dit ligt nog niet binnen jullie vermogen om te begrijpen, dus we zeggen dit met een liefdevolle intentie van geruststelling: zo afschuwelijk als oorlogswapens zijn - niet alleen de doden, maar zeker ook de fysieke effecten op overlevenden en vaak opvolgende generaties - die alleen lichamen beïnvloeden, geen zielen". (6)

Daarom is het verbod op nucleaire raketten niet een onheilspellende bedreiging van 'buitenaardse vreemdelingen'. Het is de reactie van degenen die niet alleen de Aarde bewaken, maar ook de regio's in de ruimte rondom de Aarde van het gebruik van kernwapens.

Daarachter is het ook het voogdijschap van de ruimte federaties zoals de Galactische Federatie van Licht en de Verenigde Krachten van de Buitenste Galaxies, die elke wereldwijde oorlog zullen voorkomen - nucleaire en niet-nucleaire - van uit te breken en interfereren met onze Ascensie.

Aartsengel Michael spreekt over dat aspect in Een Uur Met Een Engel, 5 maart 2012:
“Nu nogmaals op jullie planeet, als dit plaatsvindt, bestaat er een dreiging van reactie van oorlog. Nu willen we dat jullie het weten, het is zeer, zeer zelden, zeldzaam - vanwege onze afspraken en door de universele wet - dat we tussenbeide komen in zulke kwesties. Maar wij willen jullie een zeer sterke aanwijzing geven dat, als deze reorganisatie wereldwijd plaatsvindt, dat in zoveel landen zo prachtig werd gemarkeerd door revolutie en evolutie, zal het niet worden toegestaan in een oorlog te verslechteren.

'Jij en ik, en velen in elk rijk hebben te lang en te hard gewerkt. We zijn te dicht bij die doorbraak en zullen niet toestaan dat verstoring daarvan zal plaatsvinden. "(7)

Dus of het nu de opzettelijke lancering is van een raket die is ontworpen om de derde Wereldoorlog te starten of door vijandige niet-nucleaire acties die gericht zijn op oorlog, de Compagny of Heaven zal niet toestaan dat de krachten van het duister kernwapens gebruiken of een nieuwe oorlog starten met niet- nucleaire bedoelingen.

Dit is geen "onheilspellende bedreiging", maar de redding van de planeet van de krachten die het in een oorlog willen storten.

Voetnoten:

(1) UFOs and Nukes: The Secret Link Revealed at  https://www.youtube.com/watch?v=hUr_TF9o7sY

(2) Matthew’s Message, Aug. 7, 2003, at http://www.matthewbooks.com

(3) Ibid., Jan. 8, 2017.

(4) Ibid. Sept. 17, 2016.

(5) Ibid., June 19, 2016.

(6) ibid., Aug. 5, 2005.

(7) Archangel Michael, An Hour with an Angel, March 5, 2012, at http://the2012scenario.com/2012/03/an-hour-with-an-angel-with-archangel-michael-march-5-2012/.

SaLuSa says the same: “Threats of war still rumble on, but we tell you once again it will not be allowed although some sabre rattling will go on. So please do not succumb to these situations and allow fear to occupy you. Think peace and place your energy there where it will do something positive.” (SaLuSa, Feb. 5, 2012, at http://at http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm.)


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl