Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 31 augustus 2017

Heavenletter 1887: Liefde Stijgt / Geplaatst 31 augustus 2017

Heavenletter 1887:
Liefde Stijgt
Brief uit de Hemel
Geplaatst 31 augustus 2017

God zei:

Soms moet je denken dat Ik in een rij zit die Hemel genoemd wordt en jullie dwaasheid afkeur. Natuurlijk, herken Ik dwaasheid als Ik die zie, maar waar Ik mee bezig ben is met ontzag te kijken naar Mijn schepping. Jij bent Mijn schepping, en Ik kijk met ontzag naar wat Ik gesmeed heb, en Ik kijk met ontzag naar jou, die ondanks zovele misvattingen je hart ontvouwt zoals je een grote hoeveelheid prachtige stof zou ontvouwen. Ik zie grote moed en grote neiging naar liefde. Ik kijk in je ogen, en Ik kijk met ontzag naar ogen die in die van Mij kijken. Ik kijk met ontzag naar de stralen van liefde die Ik tussen ons zie.

Er is grote liefde in dit universum. Soms is de liefde in je hart als een enorm vaartuig, een cruiseschip dat over de zeeën vaart. soms is het een kleine kano die peddelt, en de kano van je liefde volgt de rivier en kan de stroomversnellingen aan. Er is een groot bewijs van liefde, en het sleept Mijn hart mee. Ja, je roert Mijn hart in dat al geroerd is.


Je weet waar Ik over praat. Je weet wat het is wanneer liefde doorbreekt. Je weet wat liefde kan zijn. Hoe zou je weten wat liefde is en wat het kan zijn tenzij grote liefde aan het doorbreken is bij de naden van je hart? Het is je eigen liefde die je zien.

Hoe zou je hart bewogen kunnen zijn door geweldige poëzie als je hart niet wist waar de poëzie over gaat? Alle grote emoties die je voelt zijn de emoties van je eigen hart. Je zou niet het gebruik van liefde hebben tenzij je hart er al vol van is.

Liefde loopt liefde op. Je kunt er niet van wegkomen.
Liefde valt vanuit de Hemel en dan stijgt ze op in een grote mist. Liefde stijgt.
Vandaag zul je een grote gelegenheid vinden voor liefde.

Vandaag zul je een grote gelegenheid vinden om te accepteren. Je zult een grote gelegenheid vinden om liefde hebben het maakt niet uit wat. Al deze obstakels om lief te hebben die de wereld gemaakt heeft - zullen je hart omver laten vallen. Je hart zal ze voorbij racen. Niets zal jouw hart in de weg staan. Je zult liefde vangen. Je zult de wereld ermee overstromen, zoveel liefde dat je zult zien zoals Ik zie. Je zult liefde zien. Je zullen roeren en geroerd worden. Je zult liefde in iedere impuls van de wereld manifesteren. In duisternis en in licht zul je liefde uitdrukken. Je zult een glanzend voorbeeld van liefde zijn.

Je bent op Aarde gekomen om een glanzend voorbeeld van liefde te zijn. Dit is niet een voorstelling, geliefden. Dit is niet een show die jullie geven. Ik spreek van de ware liefde. Ik spreek van onopgesmukte, gewone, simpele liefde. Ik spreek van liefde als het meest natuurlijke in de wereld. Hoezo, het is zo. Liefde is de Bron van het leven, en jij zijn er vol van.

Liefde stroomt nu door je heen. Je kunt haar niet langer ontwijken. Liefde gaat voorbij de randen van je hart. Je gaat de wereld met een stortvloed van liefde vanuit je hart overstromen. Niets zal ontsnappen aan jouw liefde. Alles zal in de stroom ervan gevangen zijn. Je zult in de stroom ervan gevangen zijn.

Liefde neemt haar rechtmatige plaats in, in de hoofdstroom van het leven. Dat betekent, ze zal gezien worden. De wereld zal notitie nemen van de liefde die hier overspoeld wordt, de kust van alle harten bereikend, de illusie verjagend dat er iets anders denkbaar is, laat staan mogelijk is.

vertaald door: