De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 10 augustus 2017

Heavenletter 1866: Laat Deze Avond een Dageraad Zijn / Geplaatst 10 augustus 2017

Heavenletter 1866:
Laat Deze Avond een Dageraad Zijn
Brief uit de Hemel
Geplaatst 10 augustus 2017

God zei:

Laat dit een dageraad van nieuwe erkenning zijn voor jou. Jij hebt het God-gegeven vermogen om het zuivere licht dat Christus was te zijn. Iedereen heeft dit vermogen. Als je dit kon maar geloven. Als jij dit kon maar weten. Goddelijkheid was niet gereserveerd voor Christus. Het was niet gereserveerd voor Boeddha. Het was en is voor iedereen.

Is niet Mijn liefde voor iedereen? Wat kan Mijn liefde nou niet? Als jij in Mij liefde zou kunnen geloven, en dat Ik haar aan jou geef en jij haar hebt, wat dan, geliefden, wat dan? Laat dit een Nieuwjaar zijn van vieren van wat belangrijk is.

Jij hebt het vermogen om door ingebeelde banden te barsten Jij hebt het vermogen om de wereld te verzorgen. Jij hebt het vermogen om illusie te helen. Ja, illusie moet geheeld worden.


Ik ben een Zwaard van liefde in jouw handen geplaatst, een zwaard dat door alles zal snijden en jij ziet niet wat in jouw hand is. Jij ziet misschien dat jouw hand leeg is. Jij hebt zelfs jouw hart leeg gezien. Jij hebt alles maar niet de Waarheid van de volheid van liefde gezien. Het is makkelijker voor jou om de Waarheid in Christus en anderen te zien dan in jezelf. Jezelf heb jij verborgen onder een paddenstoel. Sta nu op.

Denk niet dat het is vanwege nederigheid dat jij jezelf als minder ziet. Het is vanwege arrogantie, geliefden. Is het niet arrogant om te denken dat jij meer weet dan Ik? Het is geen nederigheid die zegt: "Oh, nee, God, Ik ben een domoor en een lakei. Ik ben een uilskuiken." Het is niet nederigheid die vraagt en zijn God-gegeven vermogen uitstelt om de wereld te verlichten.

Wat ook het verleden geweest is, jij bent er niet door beperkt.
Jij bent beperkt alleen door jouw visie.

Het is niet dat Ik voorstel dat jij een nieuwe wereldreligie moet starten of over de Aarde moet rondlopen en witte kleden moet dragen. Ik verzoek je dringend om jouw neiging voor liefde en het licht dat het uitstraalt te overwegen. Bevrijd de liefde vanuit jouw hart. Jij hebt haar stilgezet. Jij hebt haar beperkt. Jij hebt haar weggezet om veiligheidsredenen. Laat haar nu vrij.

Laat de bloem van jouw hart bloeien.
Er zijn geen seizoenen als het op jouw hart aankomt. Jij hoeft niet te wachten op de lente om jouw hart te laten bloeien. Er hoeft nergens op gewacht te worden. Alleen jullie, alleen jullie, Mijn geliefden, houden dingen op.

Laat alles los wat jou gebonden aan vermoeide manieren die noch jou noch het universum dienen. Laat jouw huidige voetsteun op Aarde gaan. Jij zou graag op bekende wegen marcheren terwijl er nieuwe wegen zijn voor jou om vooruit te komen.

Oh, echt, iedere dag is een geboortedag voor jou. Begin opnieuw. Ruil die oude gedachten die je hebt gedragen in. En trek nieuwe aan.

Net als een huis kun jij als nieuw gemaakt worden. Een beetje schrobben hier. Een klein beetje nieuwe verf daar. Een beetje opruimen hier en daar. Rechtop staan? Herinner je dat jij Mijn fantastische schepping bent.

Jij bent niet een versleten tapijt waarover alsmaar is gelopen, noch is jouw goddelijkheid iets dat onder het kleed geveegd moet worden.

Jij bent een schepping van God. Ik schiep jou. Jij schiep jezelf niet. Wees niet blind voor het licht waarmee jij vervuld bent. Ik maakte geen fout door jou te scheppen. Elke fout is in jouw waarneming. Waarnemingen kunnen veranderen. Die van jou moeten dat.

Denk niet zoveel over jezelf. Denk verder dan jezelf en geef jezelf meer waarde, en waardeer Mij, en waardeer de schepping. Christus keerde zijn aandacht naar Mij en naar de wereld. En dus werd hij Christus. En dus gaf hij groot licht. Kijk, zijn licht schijnt nog steeds.

vertaald door: