Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 1 augustus 2017

Heavenletter 1857: Je Leeft in Gods Schepping / Geplaatst 1 augustus 2017

Heavenletter 1857:
Je Leeft in Gods Schepping
Brief uit de Hemel
Geplaatst 1 augustus 2017


God zei:

Kijk, Ik heb jou naar de wereld gestuurd. Wie heeft jou gestuurd als Ik het niet was? Als je denkt dat jij doelloos bent, moet je ook denken dat Ik doelloos ben. Ik ben God doelbewust, en jij bent de schepping van een doelbewuste God. Redenering zal jou niet vertellen waarom jij op Aarde bent, toch is het redelijk dat jij hier ergens voor bent. Kijk, dit is Mijn Schepping waar jij in rondloopt. Je leeft in Gods Schepping, en jij bent geschapen vanuit God. Ik heb niet de moeite genomen om jou zonder reden te scheppen (neem een gedachte van jezelf en openbaar hem). Je bent alleen bedoeld voor jouw tijdelijk verblijf hier op Aarde, en toch gaf ik jou een doel op Aarde. Begin dit te kennen. Ik plaatste jou hier niet moedwillig, noch plaatste Ik jou zonder jouw toestemming. Jij bent niet een pion op een schaakbord, zoals je misschien dacht. Inderdaad, jij bent de hand die de Koning zegt die jij bent.

Jij bent een doelbewuste gedachte van Mij. We werkten samen. Je kiest jouw opdracht. Je was niet een ongeziene grabbel uit een grabbelton. Je trok niet een rietje. Je diende vrijwillig op Aarde, en je gaf jezelf een doel voor je op de grond aankwam.


Jij kwam hier om het Universum te dienen en de mensen die over zijn vlakten zwerven. Jij bent een dienaar van God. Een deel van jouw service is om te dienen terwijl jij zoekt naar jouw doel. Jij denkt misschien dat jij meer een zwerver bent op Aarde, maar een die zoekt zal iets vinden en daarom is het niet een doelloze zwerver. Jij bent iemand die ergens naar op zoek is, een verwachte schat op een bergpad. Je hoeft niet specifiek te weten wat het is waar je naar op zoek bent. Je hoeft niet jouw doel te identificeren voor je het dient. Het is genoeg om te weten dat jij een doel hebt, en dat jouw doel groot is.

Ik zal jou duidelijk vertellen dat jouw doel in het leven is om niet steeds te stuntelen. Een stuntelaar speelt de rol van een stuntelaar. Onder doelloosheid weet je dat jij een groter doel hebt. Je hoeft niet de naam van jouw doel te weten. Het maakt niet uit wat je tot nu toe bent geweest, je kent jezelf nu als iemand met een groter doel. Ik plaatste jou als een ster aan het firmament, en jij bent bedoeld om te schitteren.

In termen van de onmiddelijkheid van de wereld, heeft elk van Mijn kinderen een uniek doel, toch is het doel om altijd Mijn licht te laten schijnen. Dat is hoe Mijn licht het Onze wordt in jouw bewustzijn. Jij laat het schijnen, en daarna begin je het te zien.

Net als de 3 wijzen uit het Oosten, volg jij een ster om jouw bestemming te bereiken. Anders dan de 3 wijzen uit het Oosten, weet jij misschien niet welke ster jij precies volgt of waar je precies naar op zoek bent. Toch is het voldoende om te weten dat jouw zoektocht is uit naam van Mij. Het is uit naam van Mij, het is uit naam van de geschapen wereld. Jij kiest jouw service, en Ik zorg ervoor dat je binnen zijn bereik bent.

Zelfs als jij een alternatieve keuze op Aarde dient, dien je nog steeds. Jij mag dienen als een nietsnut, maar dan dien je minder dan je bent. Je kunt zeggen dat een nietsnut een doel dient. Je kunt zeggen dat ongelukkige service een doel dient zelfs als dit alleen is om anderen af te schrikken. Natuurlijk, iedereen en alles dient een doel.

Nu is het tijd voor jou om jouw hoogste doel te dienen. Jij kwam niet op Aarde om voor minder te dienen. Nu, geliefden, zul je beginnen om meer te dienen? Zul jij jezelf naar Mijn Wil richten, en een groot licht op de wereld laten schijnen?

vertaald door: