De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 7 augustus 2017

Geo magnetische stormen zijn gekomen met de eerste augustus eclips die op 7 augustus begint....... / 6 Augustus 2017 / door Diane Canfield

Geo magnetische stormen zijn gekomen met de eerste augustus eclips die op 7 augustus begint en doorgaat tot 21 augustus = totale eclips van de Leeuwenpoort.
6 Augustus 2017 / door Diane Canfield  

             
Geliefden,

Er zijn nu Geomagnetische Stormen die kwamen samen met de toegenomen Zonne Wind. Zonne wind is nu meer dan 700 en gaat nog omhoog. Deze stormen kunnen en zijn effectief voor onze slaap patronen. Je kunt jezelf een paar uur slapend vinden waarna je moet opstaan en dan na een paar uren op ga je weer slapen. Intense dromen vergezellen deze stormen.

We kregen een paar hoge energiedagen voordat deze stormen ons raakten en vandaag was er een heel lage energiedag. Vandaag was precies het tegengestelde toen de stormen kwamen en het scheen onmogelijk om iets gedaan te krijgen. Je kunt anderen merken waarvan de stemming omslaat als deze stormen gebeuren omdat velen kribbig worden en snel driftig worden. Als dit gebeurt ga dan terug naar je heilige plek en herwin je energie voordat je weer terug gaat. Denk er aan om veel water te drinken in deze tijden van Geo stormen, Energie Toenames, Fluctuaties en grond je dagelijks.


 


De eerste Eclips komt 7 augustus en dit zal een POORT scheppen voor de GROTE TOTALE Eclips van 21 augustus. Ik zal mijn volgende interview doen op 7 augustus met Charlotte View en Praten over deze Eclips Poort waar we net op het punt staan in te gaan.
Je kunt de link voor deze show hier vinden:  here.

De eerste Eclips is de gedeeltelijke MAAN Eclips op 7 augustus die de poort ingaat. De Tweede Eclips is een TOTALE ZONNE Eclips op 21 augustus die deze poort voltooit en meer. Ik zal dit meer in detail bespreken in mijn komende interview. We zijn in het midden van de LeeuwenPoort Energie gezeten en gaan nu de Geo Stormen in wat een nieuw niveau brengt van Frequenties voor ons om doorheen te gaan.

In deze tijd kun je meer inzichten krijgen in je eigen leven en in staat zijn om nu door zaken heen te werken waartoe je eerder niet in staat was. Je kunt nu in staat zijn om dingen te zien over jezelf en anderen, die je niet eerder zag. Wees open voor de informatie die binnenstroomt en laat het EGO niet het beste van je nemen. We moeten in staat zijn om door deze zaken heen te werken om voorbij deze dimensie te EVOLUEREN, voorbij deze tijd en ruimte. We moeten de bagage loslaten die we zo lang gedragen hebben. De manier om dit te doen is om verbonden te blijven aan het Universum en het Universum zal je de manier laten zien.

Dat zal heel vaak gebeuren via anderen. Dit is het geval omdat we heilige contracten hebben gemaakt met anderen zielen voordat je hier kwam om ons in ‘n hoger besef te TRIGGEREN. Dit kunnen vrienden zijn, familie, tweelingzielen, zielenmaatjes of zelfs vreemden voor je hier. Sta op de uitkijk voor deze ervaringen en maak het beste ervan als ze verschijnen.

Ik zal spoedig meer schrijven over de energie die we beleven in deze voorbije weken, inclusief de LeeuwenPoort en over beide Eclipsen.

Ik houd van jullie allen!
In Dienst en Liefde
Diane Canfield

Ascension Teacher-Psychic Medium-Star Races Contactee-Energy & Wave Expert
Copyright © 2017 by Diane Canfield. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material as long the full article and all links are included
Website and sign up for my newsletter: www.dianecanfield.com