Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 30 augustus 2017

De Raad - Uitbreiding - 25 augustus 2017 / Ron Head

De Raad
 - Uitbreiding -
25 augustus 2017 / Ron Head

Het is nu verschillende dagen geleden sinds jullie ervaring met de zonnegebeurtenis. Ettelijke miljoenen hadden geen bewust besef van het belang van waarover we spraken. Heel veel van jullie hadden dat echter wel. Het effect van waarover we spraken heeft zich in ieder geval zeker gemanifesteerd. Jullie weten onderhand wel dat, ofschoon de vogel moeiteloos over het meer lijkt te glijden, dat er onder het oppervlak veel moet worden opgevuld. Zo is het ook met de bewustzijnsgroei van de mensheid.

Sinds de gebeurtenis zelf, schijnt er een soort rustpauze te zijn waar jullie doorheen gegaan zijn. Laat jullie verbeelding zichzelf eenvoudig uitbreiden om dit te begrijpen. Stel je voor dat jullie de mensheid van de Aarde zijn. Stel je voor dat de wereld echt vervat is binnen het veld dat jullie geest. Stel je voor dat jullie net een grote uitbreiding in je bewustzijn van jezelf hebben ervaren. Wat doen jullie nu? Hoe zullen jullie dingen in z’n werk laten gaan? Wat zal jullie volgende stap zijn? Voelen jullie je kracht? Blijf hier enkele ogenblikken.

Welnu, weten jullie wat deze oefening feitelijk deed? Wij hebben jullie naar een hoger bewustzijn van het veld begeleid waarin jullie feitelijk je bestaan hebben. Jullie verbeeldingskracht is een prachtig, magisch gereedschap, of kan het zijn wanneer jullie eenmaal stoppen die als iets wat minder is te gebruiken. Besef dit: Rondom jullie heen is er niets, door de mens gecreëerd, dat zijn oorsprong niet heeft in het denken, in de verbeelding. Wanneer jullie dus zeggen dat iets alleen maar jullie verbeelding is, devalueren jullie een van jullie belangrijkste bezittingen.


Welnu, deze rustpauze, waar we over spraken, zal niet veel langer meer duren. Jullie hebben de splitsing in de weg opgemerkt. Jullie hebben je besluit genomen. Jullie verzamelen je. Jullie wisten al enige tijd dat deze volgende tijd een monumentale zou zijn. Jullie wisten alleen niet waar je kracht vandaan kwam. Nou ja, het ging altijd al van binnenuit jullie komen, maar jullie kregen gewoon een combinatie van een aanmoediging en een impuls in je spreekwoordelijke broek, een por, een ruk. En juist nu vertellen je begeleiders je om er voor te gaan.

“Maar wat moet ik doen?” We horen velen van jullie dat zeggen. Wanneer jullie iets voor je zien om te doen, doe dat. Wanneer jullie dat op dit moment niet zien, hou dan gewoon het gevoel en de intentie vast om een deelnemer te zijn aan de grote veranderingen die jullie tot stand brengen als de eenheid die jullie werkelijk zijn. Ga terug naar de plaats waar wij jullie heen geleid hebben en hou die visie vast. Hou die vaak vast.

Jullie is vaak gezegd dat jullie de verandering zijn. Wij nodigen jullie uit om de veranderaar te zijn. Hou die visie vast, dat gevoel, om de hoogste en de beste versie van de d mensheid te worden die mogelijk is. Voel liefde. Voel eenheid. Weet wie jullie zijn! Weet dat dit is waarom jullie zijn waar jullie zijn. Want dit is waarheid.


Vertaald: Sjra