Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 14 augustus 2017

De Raad - Synchroniciteit - 11 augustus 2017 / Ron Head

De Raad
- Synchroniciteit -
11 augustus 2017 / Ron Head

Vandaag gaan we een onderwerp bespreken, dat voor velen van jullie ‘ouwe koek’ zal zijn. Lees dit alstublieft in het besef dat er veel meer recent ontwakenden onder jullie zijn dan ‘gevorderden’. En wij vragen het woord gevorderden tussen haakjes te plaatsen, omdat het eenvoudigweg betekent dat het jullie gelukt is om eventjes eerder herinnerd te worden aan wat jullie op hogere niveaus allemaal weten.

Ons is vandaag gevraagd om het grote aantal numerieke signalen, hypnagogische waarnemingen, {hypnagogie is de overgang van waken naar slapen en betekent ‘aan de slaap voorafgaand’} en synchroniciteiten, die iemand onlangs heeft gezien, uit te leggen. En we denken dat het een heel goed idee is om dit op dit moment te bespreken.

Laten we de numerieke ‘signalen’ eens bekijken. Laat het duidelijk zijn dat klokken, kentekenplaten enz. die nummers altijd hebben. Wij maken die niet. Wat wij, jullie in de rol van ons, wel creëren is de impuls om op de geschikte momenten te kijken en waar te nemen. In een andere staat van bewustzijn zouden jullie bijvoorbeeld op de klok kijken en 11:11 ofwel niet in je opnemen, of bij jezelf niet het betekenis ervan bemerken. Hoeveel taxi’s hebben jullie niet voorbij zien rijden met de grote 444-4444 of 777-7777 telefoonnummers er op geschilderd? Van hoeveel auto’s lezen jullie echt het kentekenplaten? Wanneer dus een van deze dingen jullie gezichtsveld binnen komen, zegt jullie Hogere Zelf eenvoudig (stuurt een gevoel):  “Hey, kijk!” Nu kunnen jullie dit altijd uitleggen als: “Ik Ben Hier.” Dit is de eerste boodschap totdat jullie naar meer gaan kijken. En het is enorm belangrijk voor een eerste boodschap.  Het kan heel goed de eerste keer zijn dat iemand van jullie begint te beseffen dat jullie meer, veel meer zijn, dan jullie overgehaald zijn om te geloven.


Het volgende ‘woord’ in de taal die jullie zouden kunnen leren is: “Charlie!”, of “Fran!”, of “Bob!”je eigen naam in je innerlijke oor geroepen. Nogmaals, leg dit uit

Wanneer jullie fundamentele boodschappen willen ontvangen via de nummers die jullie zien, kies dan een systeem van numerologische uitleg en hou daar aan vast. Wij zullen ons dienovereenkomstig aanpassen.

Tegen die tijd zouden jullie moeten gaan opmerken dat sommige dingen onverklaarbaar ´op jullie manier´ lijken te gaan, meer dan jullie voorheen hebben opgemerkt. Dit is het derde ´woord´ in jullie groeiende woordenschat.

Ook dit betekent “Ik Ben Hier”, maar inmiddels zouden jullie de “Ik” moeten gaan gelijkstellen aan jullie Zelf. Jullie zouden moeten gaan beseffen dat JULLIE, als jij, jullie leven scheppen, stap voor stap. Het zou helpen wanneer jullie al vroeg een voortdurende mentale conversatie met dat grotere deel van jullie waren begonnen. Zij of Hij heeft dit niet nodig. Jullie hebben dit nodig om jezelf te leren dat jullie worden gehoord.

Welnu, dit is tot zover tamelijk fundamenteel. Maar laten we een stapje verder gaan. Wat wij jullie tot zo ver verteld hebben is op ieder van jullie van toepassing. Maar hoe zit het met het wezen dat de Mensheid genoemd wordt? Hoe zit het met het wezen dat de Amerikaan genoemd wordt? Of Fransman? Zien jullie, jullie zijn een onderdeel van een veel groter veld van bewustzijn.

Jullie leren de omvang te zien van hoe jullie je omstandigheden creëren. Het volgende om te begrijpen is dat Franse bewustzijn, het Amerikaanse bewustzijn en het Chinese bewustzijn, enz. Allemaal zijn ze gecreëerd door hun deelnemers en allemaal samen creëren ze jullie het menselijke bewustzijn, goed of slecht, zoals jullie dat zouden waarnemen. En allemaal nemen jullie deel aan de creatie van wat jullie werkelijkheid noemen.

En de velden waaraan jullie deelnemen gaan veel verder dan dat, maar daarvoor zullen we op je PH.D. studies wachten! {PH.D is de hoogste academische graad die iemand kan behalen}

Waarom gebeurt dit? Het gebeurt omdat jullie grotere Zelf als jullie wil leven, zelfs meer dan jullie willen dat het gebeurt. En wij weten dat jullie willen dat het gebeurt. Het is veel meer een overwelvend doel voor dit mensenleven. Jullie noemen het ascensie.

Dus die nummers waar we over spraken die zeggen “Ik Ben Hier”, zeggen net zo goed “Goed Werk!”.

We hebben het idée dat dit genoeg is voor vandaag. Zegeningen.


Vertaald: Sjra