Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 5 augustus 2017

De Raad - Ondersteuning - 3 augustus 2017 / Ron Head

De Raad
- Ondersteuning -
3 augustus 2017 / Ron Head

Ons onderwerp voor vandaag zal ondersteuning zijn. We zullen jullie uitleggen wat wij kunnen doen, hoe we dat doen en waarom.

Vanuit de titel die we hebben gekozen zou het duidelijk moeten zijn, dat onze rol in de processen van de transformaties, die zich nu voor jullie, voor jullie samenlevingen en voor jullie planeet aan het gebeuren zijn, een van ondersteuning is. Wij ondersteunen met onze energieën. Wij ondersteunen jullie met de uitlijningen van energiewezens in jullie hemelen.

Ze zijn bij sommigen van jullie bekend als bewuste wezens, net zoals jullie Aarde. Wij ondersteunen met ons onderwijzen van ieder van jullie, wat doorgaat wanneer jullie ons in je droomtijden bezoeken en wanneer jullie het draaiboek doorleven dat jullie gekozen hebben om werkelijkheid te worden. Sommige er van kozen jullie om er van te leren. Sommige er van kozen jullie om er mee te onderwijzen. En de meesten van jullie zullen het verschil niet kunnen uitleggen behalve wanneer jullie in de waarheid van jullie wezen stappen.

Omdat, in jullie termen, onze rol rondom de klok doorgaat, sporen we jullie aan, duwen we zachtjes en wanneer het nodig is dan dringen we jullie in bepaalde acties en mogelijke ideeën. Wij zijn die kleine stem die gewoon nooit zwijgt. Wij zijn die stem waarvan jullie wisten  dat jullie er naar hadden moeten luisteren.

Welnu, hier is het wat jullie hierover echt moeten leren. Al het bovenstaande is waar, omdat de meest invloedrijke stoel in jullie persoonlijke raad door jullie zelf wordt ingenomen. Jullie hebben gidsen. Zij sturen. Jullie hebben leraren. Zij voorzien jullie van informatie en gezichtspunten. Soms, feitelijk vaak, zijn we in staat om jullie mogelijke resultaten te laten zien. Maar de beslissingen liggen altijd bij jullie.

Wanneer jullie zeggen:”Wij zouden hier nooit voor gekozen hebben!” laten jullie het grootste deel van jezelf buiten beeld. Sorry, maar dit is de waarheid. Slechts een klein deel van jullie wezen is ‘daar beneden’. Enkele van de grootste lessen die jullie ooit geleerd hebben is gedaan door het leven van wat het onmogelijke lijkt te zijn, het pijnlijke, het overweldigende.

We zeiden dat we het waarom zouden uitleggen. De reden dat wij – jullie en wij – dit doen, is omdat we bedraad zijn om onszelf en alles om ons heen proberen te verbeteren.

Jullie is zorgvuldig geleerd dat jullie jezelf nooit tot “wij” zouden moeten rekenen. Maar de waarheid is dat jullie net zo’n integraal deel van dat “wij” zijn als ieder van ons. Denk eens even na. Hoe zouden jullie dat niet kunnen zijn. Jullie zijn net zozeer een deel van Alles-Dat-Is als iedereen. En als dat “wij” willen we alleen maar groeien en leren. En we willen dat voor zelfs het geringste deel van ons.

Totdat jullie het klaarspelen om die kwestie van afscheiding tot het verleden te laten behoren, dat ding dat niet waardig is, zullen jullie op z’n best in en uit begrip schuiven. Wanneer jullie kunnen accepteren en in de waarheid kunnen stappen, de liefde en het begrip van wie jullie zijn, zullen jullie levens voor altijd veranderen. Eenmaal geleerd is voor altijd geweten.

Dit is waarom het voor velen van jullie meer is als een herinneren van iets dat jullie de vorige week wisten. Ieder van jullie heeft een zeer diep gevestigd kennen van de waarheid van deze zaken. Wanneer dit niet zo was, zouden jullie dit en al die andere vele van dit soort boodschappen die nu beschikbaar zijn, niet lezen.

Enkele van jullie zijn al een heel lange tijd in het lichaam en kunnen zich de tijd herinneren dat bijna niemand enige hoop zou hebben om deze boodschap te begrijpen. Wij zeggen dit om jullie een ander perspectief te geven op de grote verandering die jullie doorleefd hebben en die jullie doorleven. Denk nu in termen van hoeveel verandering jullie gemaakt hebben, want jullie, vrienden, zijn de laarzen op de grond. En jullie gedachten, overtuigingen en opvattingen zijn de zware wapens. Blijf lachen. Blijf liefhebben. Zegeningen voor jullie allen vandaag.


Vertaald: Sjra