Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 31 augustus 2017

De Goddelijke Raad van Toezicht. Aanpassen aan de Nieuwe Frequenties / Door L'Aura Pleiadian

De Goddelijke Raad van Toezicht.
Aanpassen aan de Nieuwe Frequenties
Door L'Aura Pleiadian

De Nieuwe Lichtfrequenties zijn de Downloads die jullie ontvangen die de lichtcodes activeren in jullie eigen unieke blauwdruk. Jullie zijn een conglomeraat van verschillende frequenties doorheen wat verschijnt als jullie Universum.

Jij bent een Lichtwezen en ontvangt dat wat jou ontwaakt naar jouw weten ~ van het Lichtwezen dat je Bent.

De Werelden en niveaus van het Licht zijn de dimensies waarin je bewust bestaat  als een manier van het Licht dat je zelf ervaart. De manier waarop je mag waarnemen.

Op sommige trillingsniveau's zijn jullie je niet bewust van de hogere versies van jezelf. Dit laat het bewustzijn achter als een verouderd referentiekader. Jullie ontvangen de activaties ~ die activeren dat wat je bent Op de hogere niveaus van LICHT ~ JIJ.

Aangezien deze vele versies en niveaus samenvoegen, zullen jullie STAAN als het Wezen van Licht ~ dat zichzelf niet alleen kent in de Nieuwe Aarde ~ Manier van Zijn. Maar ook als het Glorierijke Licht dat jullie ZIJN.


NU, terwijl jullie lichaam haar integratieproces voortzet, weet dat de glorie waarvan  jullie weten dat het van jullie is, inherent is binnenin jullie cellen. Jullie afkomst wordt doorheen alle existenties en versies van werelden gedragen.

Het was zo aan het begin van jullie leven op de Planeet Aarde. HET IS DE werkelijke aard van jullie DNA welke Lichtfrequentie is. De licht frequentie die jullie HEEFT BEZIELD, als een Lichtwezen, hier en overal tegelijk.

Het proces waarin jullie je bevinden, als jullie wakker worden naar jullie Goddelijke Geascendeerde Zijn ~ jullie Zielen Ster Matrix en Origineel Lichtis nogmaals het proces van het Begin. Wat jullie NU als Licht ervaren.

Dit is de schoonheid van de eeuwigheid en het ontwaken naar wat is. Het is het proces dat jullie DIEP verlangen als de weg van het WORDEN, en het JEZELF herinneren. Het Glorierijke Licht Dat JIJ Bent.

We zien je nu en het is met grote VREUGDE, wij vieren JULLIE. Het duidelijk zien van aangezicht tot aangezicht. Openbaart zichzelf ~ Geliefden. Het kan niet anders.

De Glorie BEKEND overtreft jullie wildste dromen.

VOEL ~ ZIE ~ en je zult de Glorie van JOUW kennen.

Goddelijke Geliefden ~ wij zijn met JULLIE.

Wij activeren ALLEN nu voor jullie GLORIEUZE Verlichting van JULLIE LICHTWEZEN. Wij zijn de Goddelijke Raad van Toezicht. Wij zijn NU Met JULLIE in het LICHT en in Eeuwige Onvoorwaardelijke Liefde, dat de Substantie is van dat wat is  - en Creëert -  voor Altijd.
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl