Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 28 augustus 2017

Dagtekst van Maandag 28 Augustus 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van  Maandag 28 Augustus 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Het diploma dat we ontvangen na met succes de beproevingen van het leven te hebben doorstaan -

"Wanneer een student slaagt voor zijn examens, ontvangt hij een diploma dat bepaalde deuren voor hem opent: hij kan zijn studies voortzetten, werk zoeken enz. Zo krijgen ook wij, wanneer we de beproevingen van het leven met succes doorstaan, een diploma dat ons meer mogelijkheden en meer zekerheid biedt om vooruit te gaan.

Je zult zeggen: "Maar wat betekent dat diploma? Zo’n diploma is geen papier zoals dat van de universitaire diploma's, die kunnen verloren gaan of vernietigd worden. Hier gaat het om een soort zegel dat de natuur en de entiteiten van de onzichtbare wereld op ons gezicht en op ons hele lichaam aanbrengen en het wordt zo diep in ons geprent, dat niets of niemand het van ons kan afnemen. En dan zullen zelfs de geesten van de natuur, die dit soort diploma's kunnen lezen, ons herkennen. Waar we ons ook in de ruimte begeven, zij zijn in staat om dit diploma op te merken, en dat is voor hen het teken dat ze ons moeten ontvangen, beschermen en helpen."

Omraam Mikhael Aivanhov