Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 16 augustus 2017

Benjamin Fulford: VS Dreigingen aan Noord Korea gelinkt aan onderhandelingen over faillissement en globale herstart. /15 augustus 2017

VS Dreigingen aan Noord Korea gelinkt aan onderhandelingen over faillissement en globale herstart.

15 augustus 2017 / Auteur: Benjamin Fulford

Opmerking aan lezers, dankzij tijdverschillen, zal het verslag van deze week verschijnen op maandagavond Noord Amerikaanse Oost Kust tijd.

Wereldgebeurtenissen waren deze zomer vastgelopen in een zelfde patroon maar een belangrijke paradigma verschuiving is mogelijk. Dit najaar gaan we het laten gebeuren.

Dit vaste patroon is als volgt: De CORPORATIE VERENIGDE STATEN VAN AMERICA, welke in gebreke bleef bij het betalen van zijn schulden op 1 mei dit jaar, heeft gezorgd voor een oorlogsdreiging tegen Noord Korea als een onderhandelingstactiek met zijn crediteuren.

Zijn belangrijkste crediteur, China, heeft het bluf van de corporatie genoemd en de belofte gedaan om Noord Korea te beschermen wanneer het eenzijdig wordt aangevallen. Tegelijkertijd, hebben de Chinezen beperkte militaire acties opgevoerd aan hun grenzen met India, hier de Amerikanen er aan herinnerend dat ze de technische mogelijkheid hebben om dat 1,3 miljard tellende land binnen een paar maanden over te kunnen nemen wanneer het tot oorlog zou komen.

De Chinezen hebben ook gezegd dat ze Noord Korea niet zullen verdedigen in het geval ze de eerste klap uitdelen. Tegelijkertijd, hebben de Russen en het Pentagon de Israëliërs geïnformeerd dat ze zullen worden aangevallen als ze proberen een atoomraket te lanceren vanuit een van hun onderzeeërs en ze het laten lijken alsof Noord Korea dit deed, beweren Pentagon en Russische FSB bronnen. Dit heeft officieel enig Khazariaanse maffia pogingen om een Derde Wereldoorlog te beginnen schaakmat gezet omdat enige poging om dit te doen alleen effect op henzelf zal hebben. Ze zijn niet langer in staat om ons in een oorlog te lokken.

In ieder geval, heeft het leger van de VS ontelbare scenario’s laten lopen waarbij een totale oorlog met China is gemoeid en het resultaat is altijd hetzelfde, 90% van de mensheid sterft en de noordelijke hemisfeer wordt onbewoonbaar. De Chinezen zijn zich volledig bewust hiervan. Dat betekent dat al dit gepraat over oorlog alleen maar met de vuist op tafel slaan betekent. De situatie lijkt dus in een impasse te verkeren.

Echter, het is geen impasse. De Khazariaanse factie van het Trump regiem, realiseert zich dat hun oorlogsgepraat nergens toe leidt, en overweegt nu de Chinese export naar de VS af te snijden. Dit is het oude “als ze het niet accepteren dan sterven ze,” gepraat wat gehoord wordt in de geheime dienst kringen in de VS. Echter, vanuit het Chinese gezichtspunt, zou het verliezen van een klant die betaald heeft met zijn creditcard gedurende de afgelopen 40 jaar en die niet in staat is om zijn creditcard rekening te betalen, een pluspunt zijn. Niemand heeft voordeel aan een klaploper vooral een criminele klaploper als de VS die in oorlog is geweest gedurende de afgelopen 220 jaren van zijn 241 jarig bestaan.

Als de Amerikanen toch besluiten om door te gaan en tarieven en handels barrières gebruiken om Chinese import te stoppen en een einde te maken aan het Chinese handelsoverschot met de VS, dan zullen er vele consequenties zijn, de meesten erg nadelig voor de VS.

Primair gesproken zou de VS lijden onder een flinke val in levensstandaard en zou het een paria worden in de wereldhandel als het probeerde zoiets te doen.

Het regiem van de VS heeft in de hele wereld een hoop vertrouwen en bondgenoten verloren als gevolg van zijn asociale gedrag. Een aanwijzing hiervan is het feit dat de Italiaanse ‘junk bonds’ nu meer waard zijn dan de VS staatsaandelen.

Laten we daar eens even over nadenken, sinds de Tweede Wereldoorlog werden de VS staatsaandelen als de meest veilige beschouwd in de wereld en nu beoordeelt de markt hen als riskanter dan junk bonds uitgegeven door de bedrijven in de private sector in de ook failliete natie Italië

Nu hebben financiële autoriteiten in het VK indirect de tactieken van de Corporatie regering van de VS van het kopen van hun eigen schulden, openbaar gemaakt en ze doen het lijken alsof buitenlanders (België, Ierland enz.) dit deden, om de schijn te wekken dat alles oké is op de financiële markten van de VS. Ze deden dit indirect met een erkenning in de Financial Times dat 103 jaren geleden, toen bijna niemand Engelse aandelen voor de Eerste Wereldoorlog kocht, het leidde naar het publiek door te berichten dat de aandelen uitgave overtekend werd.

Toen ik een financieel journalist was in de gezamenlijke media vertelden mijn bazen me vaak om dit soort leugens te steunen “met de bedoeling om de markt psychologie op te krikken.” Met andere woorden er werd ons verteld om cheerleaders te zijn en niet objectieve nieuws verslaggevers.

Nu riskeren steeds meer gezamenlijke media mensen in de VS hun carrières door de plannen van hun bazen bloot te geven. Bijvoorbeeld, Brian Williams van NBC, hij gaf tijdens een hoogtij uitzending het volgende toe: “onze baan is om mensen bang te maken voor de dood door Noord Korea.”

Het doel van deze verspreiding van angst was om investeerders naar de VS aandelen te duwen als een “veilige toevlucht,” maar het werkt niet.

In plaats daarvan blijft het plan, alle laatste sporen van Khazariaanse bende regering in de VS te verwijderen. “Trump is klaar voor totale oorlog in het [Washington] DC moeras na het ontslaan van informatie lekkende Paul Ryan en bondgenoot Rence Priebus,” zeggen Pentagon bronnen.

Er zijn ook vele andere tekenen dat het moeras wordt ontdaan van de Satan aanbiddende Khazarianen, zeggen de bronnen. Nu dat de top Khazariaanse volgelingen als de Clintons en John McCain verwijderd zijn, worden lagere functionarissen ontslagen. Een voorbeeld hiervan is dat 2 top helpers van de Israëlische hoer en VN ambassadeur Nikki Haley werden ontslagen en ze is zelf misschien de volgende,” merken de bronnen op. Een ander voorbeeld, “Iranese havik en [Generaal David]  Petraeus makker Derek Harvey werd ontslagen uit de Nationale Veiligheid Raad, terwijl marine generaal John Kelly Chef van Staten in het Witte Huis werd,” merken de Pentagon bronnen op. Verder werd Ezra Cohen-Watnick van de Mossad en NSC geheime dienst directeur, ontslagen nadat Kelly het over nam een nationaal veiligheidsrisico te zijn en opponeerde tegen de Iran overeenkomst,” merken de bronnen op. Enige andere stafmedewerkers die naar Israël reizen of bindingen hebben met die schurken natie zullen ook worden ontslagen, zeggen ze.

Ezra en zijn soort waren voorheen niet te ontslaan vanwege Trump zijn schoonzoon Jared Kushner, zeggen de bronnen. Echter ”Kushner zelf wordt misschien zijn veiligheidsgarantie afgenomen door Kelly,” voegen ze toe. Kushner wordt uitgestuurd op een wilde ganzen jacht in het Middenoosten om zijn incompetentie als vredestichter aan te tonen, merken de bronnen op. Om de Khazariaanse controle te vervangen hebben het Pentagon en de Russen en de Chinezen een grote drievoudige alliantie gevormd, zijn bronnen in alle drie de kampen het over eens.

Dit werd ook gezien in Venezuela, wat een de facto Russisch protectoraat is geworden nadat de Russen een groot aandeel in de olie industrie van die natie werd gegeven. Dit zou niet gebeurd kunnen zijn zonder een goedkeuring van het leger van de VS. Met andere woorden, dit betekent dat de Khazariaanse plannen om een oorlog met Venezuela te beginnen, net als hun plannen om een oorlog in Noord Korea te beginnen zijn tegen gehouden.

De grote drie dringen ook aan op vrede op het Koreaanse schiereiland zodat een Noord Zuid Koreaanse spoorverbinding gebouwd kan worden zodat de mineralen met een waarde van meer dan $ 10 triljoen in Noord Korea nuttig kunnen worden gebruikt, zeggen de bronnen.

Er is ook zware druk om het vechten in Afghanistan te beëindigen zo dat de minerale rijkdom van die natie ook gebruikt kan worden om het leven van de mensen daar te verbeteren.

Er zijn ook onderhandelingen op hoog niveau gaande tussen Canada en Noord Korea, zeggen bronnen bij de Canadese regering. De Noord Koreanen stappen nu over naar het aanbod van de Canadezen en Aziatische geheime genootschappen om een hefboom uitkoop te financieren van de VS Gezamenlijke Regering, zeggen bronnen dicht bij de onderhandeling. Het leger van de VS en gemeenschap van witte hoeden bij de geheime dienst steunen het idee van een verenigd Noord Amerika met een competente democratische regering aan de macht.

In een laatste aantekening, vele groepen roepen om een massale meditatie tijdens de zonsverduistering op 21 augustus. Sinds de huidige hybride oorlog in werkelijkheid gaat over wie de controle heeft over het psychologische proces van besluiten wat de mensheid doet in de toekomst, zal een positieve gedachte groepssessie misschien werkelijke helpen. Men hoeft geen Hindoe of Boeddhist te zijn om te mediteren. Men kan in plaats daarvan tijd uittrekken om een visie te vormen van in wat voor soort planeet we zouden willen leven en wat ze persoonlijk zouden kunnen bijdragen om dit te laten gebeuren.

Tot nu toe werd onze planeet geleid door angst en oorlogsdreigingen. Ze hebben ons gemanipuleerd door te zeggen dat we moesten vrezen en vechten tegen “de ongelovigen, de Moslims, de communisten, Al Qaeda, de Russen, ISIS, de Chinezen, de Noord Koreanen enz.”

We zijn nu klaar om te veranderen naar een positief vooruitzicht gebaseerd op denken “hoe kunnen we elkaar helpen in een paradijs voor iedereen.” Deze herfst, wanneer de fiscale deadline van 30 september voor de VS gezamenlijke regering nadert, kunnen we het laten gebeuren. Het is tijd om het moeras leeg te laten lopen en dan achter hun P2 Vrijmetselarij zwarte zon aanbiddende opperheren aan te gaan. Rust alsjeblieft uit in de laatste weken van de zomer en bereid je voor op een drukke herfst. Laten we afmaken wat we zijn begonnen.


Vertaling: Lia