Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 2 augustus 2017

Benjamin Fulford: Uitval van systemen in het Westen en hoe het op te lossen / 31 juli 2017

Uitval van systemen in het Westen en hoe het op te lossen
31 juli 2017 / Benjamin Fulford

Opmerking voor lezers

Vanwege mijn jaarlijkse vakantie zullen de volgende twee verslagen vooraf worden geschreven tenzij buitengewone gebeurtenissen er voor zorgen dat ik mijn vakantie onderbreek om ze te vervangen.

Het is nu onderhand overduidelijk voor iedereen, wie werkelijk zijn verstand gebruikt, dat er iets zeer fout is aan het leiderschap en de regeringssystemen in het Westen. Dit is vooral waar in de Verenigde Staten waar de werkelijke levensstandaard sinds de late jaren 60 is gedaald terwijl het land bijna steeds opnieuw weer in oorlog is geweest. In de VS, heeft de regerende klasse de bevolking vervreemd tot zo een punt dat minder dan 10% van de bevolking noch het Congres noch de Media vertrouwt. De centrale oorzaak van de malaise is een project geweest van een sub groep in de regerende klasse, de mensen die ik de Khazariaanse maffia noem, om de mensheid tot slavernij te brengen en zichzelf in een soort van goden te veranderen.


Het leger van de VS en witte hoeden(de goeien) bij de geheime dienst hebben dit ontdekt en actie ondernomen die gezien kan worden in het Presidentschap van  Donald Trump. Echter, Trump heeft de boel overgenomen als CEO van een failliet ding zelfs wanneer hij zijn uiterste best doet. Hij moet nu doen wat onvermijdelijk is en formeel de Verenigde Staten failliet verklaren. En failliet is het.


De VS heeft een handelstekort ten opzichte van de rest van de wereld sinds 1976 wat resulteerde in een cumulatief handelstekort van meer dan $ 10 biljoen. Daar bovenop heeft de regering van de VS $19,1 biljoen aan schulden en heeft het $128 biljoen of 7 keer het VS BNP van $18 biljoen aan niet gefundeerde financiële schulden. Dat is de werkelijke reden waarom de gezamenlijke regering van de VS de facto failliet ging op 3 mei van 2017 toen zijn volledig bezeten Puerto Rico dochtermaatschappij in gebreke bleef op zijn $123 miljard aan schulden.


Wat dit betekent is dat het niet uit maakt hoe hard Donald Trump het probeert, hij kan de problemen van de VS niet oplossen zonder het eerst formeel failliet te verklaren.

Echter, de VS failliet laten gaan is niet hetzelfde als enig ander land failliet laten gaan. Bijvoorbeeld een ding dat geld voor de VS is het failliet laten gaan zou betekenen dat het onmogelijk zou zijn om zijn ca. 800 VS militaire bases over de hele wereld te laten draaien. Toen deze schrijver  tien jaar geleden voor het eerst naar Azië ging om het eens te worden over het failliet laten gaan van de VS, stuurde het leger van de VS een agent om uit te leggen dat de VS de bevoorrading van olie uit het Midden Oosten aan Azië zou afsnijden wanneer de VS financiën werden afgesneden. Dit leidde tot een Mexicaanse impasse welke vele jaren voortduurde.

Door betrokken te raken bij deze impasse op hoog niveau, tussen de machtigste landen van de wereld was deze schrijver in staat om in de eerste hand te zien wie de planeet Aarde runt. De onderstaande informatie is gebaseerd op 10 jaren van ontmoetingen met bronnen in de CIA, de NSA, de P2 Vrijmetselarij Lodge, M16, Aziatische geheime genootschappen enz. enz.

Tot voor kort was David Rockefeller de geheime leider van de planeet aarde. Hij was voorzitter van de Bilderberg Groep, de Raad voor Buitenlandse Relaties en de Trilaterale Commissie. Verder, controleerde hij ook via diverse stichtingen de 500 meest vermogende corporaties. Bovendien had  Rockefeller ook omdat hij getrouwd was met een Italiaanse prinses, enorme invloed op de Vaticaanse P2 Vrijmetselaars lodge die de Katholieke Kerk en de maffia controleert. Rockefeller had de macht om zijn neef Bill Clinton in President te veranderen en probeerde hard maar faalde om zijn dochter Hillary Clinton in President te veranderen.


Als Rockefeller nummer 1 was in de oude machtsstructuur, kwam George Bush Sr. op de tweede plaats. Bush runde het meeste van de CIA, de $2 biljoen per jaar inkomsten uit narcoticahandel en een groot deel van de wapenindustrie. Toen zijn zoon Bush Jr. werd gekozen tot President in 2000, was Sr. in staat om Rockfeller te overschaduwen door 911 op te voeren en een Nazi regiem aan de VS op te dringen.

Rockefeller was in staat om de controle te herkrijgen in 2008 door zijn huisslaaf Barack Obama aan te stellen nadat het Presidentschap van Bush Jr. in een ramp veranderde.

Nu hoewel de dood van Rockefeller een enorm vacuüm heeft gecreëerd aan de top van de wereldmacht, heeft George Bush Sr. steun verloren vanwege een wijdverspreide walging voor de genocide plannen van zijn Nazi groepen. Hij is ook erg oud en flitst in en uit luciditeit, volgens bronnen dichtbij hem. Dus Bush Sr. is niet langer nummer 2 of zelfs nummer 3 omdat zijn Nazi opvolgers hem niet langer als hun Führer beschouwen. De Nazis hebben het nu duidelijk gemaakt dat ze niet langer het overwicht op de wereld zoeken.

En de val uit de gratie van Bush Sr. betekent dat het top niveau van de westerse macht nu voor het grijpen ligt.

De groep die actie heeft ondernomen om het vacuüm op te vullen in de VS is de gnostische illuminatie geweest, de groep die tegenover de bloedlijnen regering staat en de verantwoordelijkheid opeist voor de Franse, VS en Russische revoluties. Ze hebben een zuivering geleid van hun hoog niveau bloedlijnen familie dienaren in de VS welke bijna voltooid is.

Tegelijkertijd, versterkt door de val van hun omhooggevallen VS rivalen, hebben de Europese bloedlijnen families een grote actie ondernomen om het Rockefeller, Bush vacuüm op te vullen. Hun top mensen zijn Koningin Elizabeth, Paus Francis en Duits Kanselier Angela Merkel. De Europeanen waren bijna in staat om hun valse koolstof, globale opwarming plan te gebruiken om de Parijse akkoorden te implementeren. Dit zou een wereldregering hebben geschapen die nog steeds door hen gecontroleerd werd met een belangrijkere plaats aan tafel voor de Chinezen.

De macht van deze groep was overduidelijk tijdens de G20 ontmoeting vroeg in juli waar 19 van 20 zogenaamde wereldleiders hun steun aan deze zwendel gaven. Echter, zonder de steun van de gnostische illuminatie en zonder enige wetenschappelijke basis, is deze koolstof zwendel gedoemd te mislukken. De gnostische illuminatie controleren zowel het Trump presidentschap als het militaire industriële complex van de VS en ze gebruiken hun agenten om de bloedlijnen regering aan te vallen in Europa nu hun zuiveringen in de VS min of meer klaar zijn.

Op dit moment is er een impasse in het Westen tussen de Europese Koninklijke bloedlijnen, vertegenwoordigd door de Paus, de Koningin, Merkel en de gnostische illuminatie vertegenwoordigd door Trump.

Ondertussen heeft in Azië China nu een alternatieve import van energie netwerken opgebouwd zodat het door kan gaan te opereren zelfs als alle Midden Oosten olie voorraden worden afgesneden. De Aziatische alliantie slaagde er ook in om Europa in te lijven bij zijn Asian infrastructure Investment Bank en zijn enorme publieke werken initiatief met de naam ‘een gordel een weg.’ De Chinezen hebben verder enorme invallen in Afrika en andere ontwikkelingslanden gedaan met hun royale infrastructuur werk. De Chinezen zijn nog het meest de belangrijkste crediteuren van de VS en kunnen ze failliet laten gaan als ze hiervoor kiezen.

Natuurlijk heeft de VS nog zijn ‘Derde Wereldoorlog starten kaart’ om uit te spelen maar deze kaart gebruiken zou leiden naar de vernietiging van de planeet, dus de VS kant probeert de Russen aan hun kant te krijgen in een Christelijke (Witte) alliantie. Om de Russen te verleiden, hebben de Amerikanen hen het overwicht over Europa gegeven (min het VK) net als over het halve Midden Oosten. De VS kant heeft ook nog steeds de controle over Japan en het Koreaanse Schiereiland, inclusief zijn huisdier schurkenstaat Noord Korea. De Amerikanen maken ook vlijtig India het hof.

Het totale resultaat is dat er nog steeds een Mexicaanse impasse tussen Oost en West bestaat.

Het centrale slagveld van deze herfst wordt verwacht in Japan te zijn. Het is geld van Japanse post spaartegoeden, boerenleenbank, pensioenfondsen enz. dat de VS net solvent houdt. Echter, de marionetten regering van Eerste Minister Shinzo Abe heeft minder dan 10% steun in de echte publieke opinie. Er is ook ongelooflijke verontwaardiging en woede over de Koreaanse agenten die gebruikt werden door de bezettende autoriteiten van de VS om Japan te controleren sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog. Dit werd gezien bij de resultaten van de regionale verkiezingen in Tokyo, in juni. De lange termijn regerende marionet, de Liberale Democratische Partij zal zeker er uit worden gewipt bij de volgende algemene verkiezingen.

De White Dragon Society dringt hard aan op verandering van regiems in Japan, op zijn vroegst in deze herfst. Het doel is werkelijke verandering van regiem in de VS, omdat het Presidentschap van Donald Trump te weinig, te laat is.

Wat er nodig is, is een formele faillissementsverklaring in de VS om zo een totale opknapbeurt te geven aan de internationale architectuur die werd neergezet na de Tweede Wereldoorlog zodat de demografische en economische werkelijkheid van de huidige wereld beter wordt weergegeven. De WDS gelooft ook dat de wereld een minimale set van gemeenschappelijke regels nodig heeft zo dat internationale criminelen als de Khazariaanse maffia zich niet langer kunnen verbinden met illegale oorlogen, plunderingen en andere anti sociale activiteiten. De WDS gelooft verder dat goedaardige symbolische bloedlijnen regering in het Westen en in Azië samen kunnen gaan met meritocratie.

De WDS steunt ook de inwijding van een nieuw gouden tijdperk door te starten met een jubelfeest, een eenmalige herverdeling van tegoeden, een enorme campagne om de planeet te reinigen en een systematische poging om te expanderen in het universum. Een nieuwe kalender om de Westerse centrale die nu geldt te vervangen zal ook helpen een nieuw tijdperk te beginnen.


Vertaling: Lia