Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 27 augustus 2017

Ashtar On The Road: Moeder Maria: Wij zijn allemaal van hetzelfde Liefdeslicht gemaakt!!! /22 augustus 2017 /Susan Leland


Moeder Maria:
Wij zijn allemaal van hetzelfde Liefdeslicht gemaakt!!!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
22 augustus 2017 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, mijn zeer geliefde kinderen! Ik ben hier om jullie te vertellen dat jullie het antwoord zijn. Jullie hebben al eerder gehoord, een gelijksoortige zin, dat jullie degenen zijn waar jullie op gewacht hebben. Geloof mij, mijn zeer geliefde kinderen, dit is de Waarheid. Ik zie het en ik weet dat jullie het zullen weten, ook al zien of voelen jullie dit momenteel niet.

Wij hebben zoveel vreugde om te delen! Het is de Hoge Vreugde; het is de Vreugde die als basis onvoorwaardelijke Liefde heeft en natuurlijk Vergeving en Dankbaarheid voor elkaar en natuurlijk ook voor jullie zelf. Er valt werkelijk niets te vergeven – maar als jullie dit laten gaan, kunnen jullie Dankbaarheid vinden en samen met Dankbaarheid komt jullie Vreugde en tegelijkertijd komt er Vrede, de soort Vrede die jullie, ook al denken jullie aan extatisch dansen, kennen in je eigen harten waarin jullie weten wie jullie werkelijk zijn! Jullie weten dat jullie je eigen Scheppers zijn.

JULLIE WETEN DAT JULLIE VAN HETZELFDE LIEFDESLICHT ZIJN GEMAAKT ALS VAN WAARUIT MOEDER/VADER/GOD ONS ALLEMAAL HEEFT GESCHAPEN!!!

Laat dus alle barrières en gevoelens van afscheiding die jullie nog zouden kunnen hebben, gaan. Laat jezelf kalm en sterk blijven. Laat jullie harten gevuld zijn met moed. Kalmeer je innerlijke kinderen – jullie ego en elk deel dat deze Waarheid wil ontkennen omdat dit het moment is, jullie moment in de tijd, om af te maken wat jullie nog af willen maken aangaande wat voor 3D –zaken die in jullie binnenste misschien nog in een lage vibratie zijn, of in jullie energievelden, of in jullie omgeving.


Het gaat erom elke verstoorde en ongemakkelijke gedachte over wat er elders op de wereld gebeurt, te laten gaan. Het gaat erom in je eigen geheiligde ruimte te blijven, je eigen heiligdom van Vrede, waar alleen maar Liefde is en waar jullie alleen maar Liefde scheppen en uitdragen.

Wij weten dat het pad behoorlijk rotsachtig en uitdagend is geweest. Het is tijd om vanaf een Hogere Plaats naar de wereld te kijken, vanuit jullie eigen heiligdom, en dit allemaal te zien, helder en stralend, letterlijk glinsterend als een juweel met het Licht van Liefde in je eigen ogen, in je eigen visie, zodat jullie Vrede hebben met alle gebeurtenissen die nog gaan komen, omdat er nog meer komen. Jullie hebben dit al gehoord. Ik zal het daar niet weer over hebben. Ik vertel jullie alleen dat welke keuze jullie ook maken - jullie eigen scheppingen die uit jullie eigen moedige harten komen – vanuit jullie wijsheid en de wetenschap dat degenen die jullie werkelijk zijn, Liefde en al zijn energieën zijn.

Daarom noem ik jullie mijn kinderen omdat ik zoveel van jullie houd. Ik kan zelfs niet beginnen om uit te leggen hoeveel Liefde ik voel voor elk en iedereen van jullie. En is het niet passend dat wij elkaar allemaal zien als kinderen die dansen in het Licht, blij, vol vreugde en zonder zorgen – die daarmee stoppen als er een noodzaak is om anderen te helpen – en samen verder te gaan, Hoger en Hoger naar die plaats die zoveel verder ligt dan de derde dimensie waarin jullie hebben bestaan, zodat het waarlijk een heel nieuw leven zal zijn, een geheel nieuwe manier van leven voor ieder van jullie!

Zoals Ashtar heeft gezegd, ben ik altijd bij jullie, zoals wij allemaal. Wij zijn dichterbij jullie dan ooit tevoren omdat jullie ons hebben uitgenodigd, hebben verwelkomd, en jullie jezelf naar Hogere Vibraties hebben gebracht. Daarom kunnen wij elkaar knuffelen en van elkaar houden. En bovenal, elkaar zegenen met de Liefde die wij allemaal zijn, met de Liefde die wij allemaal blijven uitdragen als wij verder gaan op het pad naar de Gouden Eeuw, en verder.

Dank jullie wel, mijn lieve mensen, omdat jullie hier waren en voor het ontvangen en uitstralen van de zegeningen van Liefde en de Goddelijke Wijsheid om jezelf de Vrede en de Vreugde te geven die jullie werkelijk zijn!!!  

En zo is het

Namaste!"

Transcription by Marta.
Given through Susan Leland, August 22, 2017. www.AshtarontheRoad.com  

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017.  All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.