De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 10 augustus 2017

Aartsengel Michaël: Verslag Leeuwenpoort / 8/8/17 /ChristineB


Aartsengel Michaël:
Verslag Leeuwenpoort
8/8/17 /ChristineB


Zegeningen van de Leeuwenpoort voor jullie allemaal. Ik ben Aartsengel Michaël, jullie vriendelijke, galactische verslaggever van een veelomvattende plaats van handeling, die binnenvalt om jullie halverwege de Poort te assisteren en om jullie de overwinning die jullie creëren te verzekeren.

Alle energieën, gebeurtenissen en poorten bevinden zich binnenin jullie. Het maakt dus niet uit waar jullie zijn en of hoe jullie dag er uitziet, het is jullie eigen innerlijke landschap – de zich immer ontwikkelende verzameling van jullie keuzes – die er toe doen.

Jullie zijn druppels goddelijkheid die de getijdegolf van Bewustzijn vormen en die het Sterrenschip Aarde, met allen er op, naar de gouden kusten van de Nieuwe Aarde dragen. Welk druppeltje is belangrijker...? ... precies. Ieder van jullie, als Een deining, de Ene Liefde.


Nooit op Aarde, zelfs in de voorbije gouden eeuwen, zijn er ooit energieën als deze aanwezig geweest. Nooit voorafgaande aan dit zuivere en stromende heden, is, waar dan ook, zo’n helder Licht in botsing gekomen met zulke intense lagen van dichtheid en drap.

Deze overgang is mogelijk door jullie. Jullie vormen het Licht om, zodat het  voor anderen, die momenteel vastzitten in de viezigheid van de dichtheid, mogelijk zou kunnen zijn, om Gods warmte te herwinnen en er zich nogmaals in onder te dompelen. Jullie transmuteren wat in deze aflopende droom niet langer meer dient. Jullie zijn degenen die bewust en liefdevol jullie weg door de mijnenvelden van miscreatie kiezen, onderweg naar huis.

Ongeacht wat de buitenwereld jullie momenteel voorschotelt, verwelkom deze uitbreiding en ben vrij om er van te genieten.

Hier zijn een paar tips die jullie helpen kalmeren, versterken en inniger verbinden met wat jullie volbrengen:

Ø  Ontspan! Maak het je gemakkelijk. Lachen en welbehagen zijn hoog dimensionale kwaliteiten, kwaliteiten die voeren naar zegevierende overwinning!

Ø  Kies er voor om je inniger met Moeder Aarde te verbinden. Zij is jullie partner.

Ø  Verbind je bewust met jullie mede-ontwakende broeders en zusters van de Aarde. Samen zijn jullie niet te stoppen. Trouwens, gemeenschap is waar het GROTE PLEZIER is.

Ø  Transmuteren is dienstverlening. Het is een doelbewust omvormen van contrasterende energieën en omstandigheden terug naar het verheffende Licht van God. Het wordt gedaan door jullie eigen keuzes en kan met het grootste gemak vastberaden en oprecht geduld verkiezen boven ergernis, vriendelijkheid boven schaamte of verwondering boven gezwoeg.

Ø  Verklaar en besluit, uit naam van Gods Wil, het Violette Vuur te gebruiken! Ik Ben! Ik Ben. Ik ben de Wederopstanding en het Licht van de Vrede van de Geascendeerde Kosmische Christus --- De Vrede die de beperkte lagere geest overstijgt --- de Vrede die ik,  in het begin voordat de wereld was, met God had --- eeuwig ondersteund en altijd uitbreidend.”

Ø  Omvormen vermindert en bevrijdt met gemak gedachten, gevoelens en gedrag dat in overeenstemming is met vreugde en vrede. Schep,  in de plaats daarvan, genoegen in Goedheid. Geniet van de altijd-aanwezige genade van God. Straal Vertrouwen uit. Neem een beslissing: God.

Ø  De bandbreedte van energie special voor deze (of iedere) tussenliggende poort wervelt en vloeit geleidelijk samen met de doorgaande energieën van zuivering en Asccensie. Blijf doorgaan.

JULLIE zijn helden – op dit moment, zoals jullie zijn.

Jullie worden gekoesterd, gezien en gekend bij iedereen boven.

Ik ben jullie broeder, Michaël

(Gechanneld door ChristineB / FancyFree, 8 augustus 2017)

*******************************************************

Vertaald: Sjra