Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 5 augustus 2017

Aartsengel Michael & de Raad van Stralend Licht, / door Ailia Mira op 2 augustus 2017

Aartsengel Michael & de Raad van Stralend Licht,
 door Ailia Mira op 2 augustus 2017 
Liefste,
We houden van je en zijn blij voor deze uitnodiging om ons te verbinden. Vandaag willen we praten over hoe je je leven toestaat om nog meer gemak te hebben.
Als je deed wat je voelde dat goed voor je was, zonder te proberen om dingen te doen die blijkbaar tegen je eigen energie ingaan zou het gewoon waar zijn voor jezelf, op een lijn gezet en stromend in het heden en je leven zou prachtig voor je voelen.
Als je opgewonden raakt over dingen die je wilt, en die in verbinding zijn, dan krijg je vaak ideeën. We willen dat je begint te oefenen om ideeën te merken die manifestaties zijn die je hebt laten gebeuren. Een idee dat wordt verkregen IS een manifestatie. Merk als je prachtige ideeën krijgt dat je stroomt, je laat je zelf dat krijgen. Als je natuurlijk in actie komt door ideeën die je krijgt, prachtig! Als het niet zo is en als actie je overweldigt, of op een of andere wijze moeilijk is, weet dan dat het niet de tijd is om te handelen. Geniet van het idee. Red het idee. Voel de belofte van het idee zo lang als dat goed voor je voelt.
We willen dat je je realiseert, om echt op een manier te grijpen die blijft plakken dat je goddelijke heelheid het pad KENT naar alles dat je je wenst. En niet gewoon een pad maar het beste pad. De gemakkelijkste manier, de actie, de manier van zijn, de beweging van zijn, de beweging die zal werken voor jou, die is vertrouwd nu.

Als je jezelf toestaat om in harmonie te zijn met wie je in het heden bent, bekrachtig je dat pad. Als je ideeën krijgt en met vlagen kan zien hoe dat pad kan worden in zijn gebracht door actie, kan dat worden gevierd. Helderheid in en op zichzelf kan worden genoten en het voelt goed om ideeën te krijgen en om helder te zijn.
Je pad zien, je rol in dingen die gebeuren, IS leuk. Als je actie neemt met die dingen, dan heeft dat, als je het idee krijgt, dan heeft dat geen energie nodig wat niet goed voelt, dan is het geen tijd om actie te ondernemen.
Je timing is volmaakt als je weet wanneer je moet handelen. Als je het niet kunt helpen anders dan te handelen! Als je je niet enthousiast voelt, niet te stoppen voelt om te handelen, dan doe het niet. In plaats van als je erover denkt, als je kunt, niet twijfelachtig voelt, dan JA, doe het.
Neem het gemakkelijkste pad en je bekrachtigt de gemakkelijke wijze van leven.
Soms zie je hoe je kunt handelen, je wordt duidelijk over mogelijke actie, een wijze waarop je een rol kunt spelen om samen te werken, om het te laten gebeuren, maar je voelt je niet geïnspireerd om nu te handelen. Geniet daarvan! Geniet van de duidelijkheid en de manifestatie van ideeën, het inzicht. Als het tijd is voor je om te handelen, voelt al je handelen en het kan wel of niet zijn, dat je de actie eerder zag. Het zal die actie zijn die dingen laat gebeuren waar je klaar voor bent, en dat zal tot je komen, om te handelen, als de weg open is.
Zie je? We weten dat de dingen gemakkelijk voor je kunnen zijn en grappig. We willen dat je de dingen gemakkelijk voor je laat zijn.
We willen dat je je realiseert dat je een gemakkelijk pad hebt, en vaak betekent dit dat je meer focus hebt op verbinding en hoe je je aandacht gebruikt en minder actie. Focus je meer vibrationeel. Doe minder, wees je bewust van jezelf als een focusser met energie, meerdere keren. Leg je aandacht op hoe je je voelt en doe wat je gemakkelijk kunt doen, wat natuurlijk voelt en moeiteloos en goed voelt voor je. Als dit onbekend voor je is, leer hoe dat komt. Hoe? Oefen je en leg je aandacht. Merk hoe je je voelt.
Je kunt meer tijd gebruiken, aandacht leggen, op bedoeling en om te leren hoe je je kunt aanpassen aan wie je werkelijk bent en alles dat je bent geworden en dan heb je minder tijd nodig om actie te ondernemen en meer te bereiken. In feite, als je dat evenwicht meer kunt gebruiken zie je dat je leven in de richting gaat die jij wilt, sneller en met meer gemak.
Wat we aan je voorstellen is om de gemakkelijke manier te bekrachtigen. Alleen jij kunt dat doen.
Het gemakkelijke pad is gemakkelijker! Het gaat erom om het gemakkelijk te laten worden en voor velen van jullie kan dat meer loslaten worden. Het loslaten door niet te proberen als je niet voelt dat je moet proberen. Laat los het denken aan manifestaties die alleen gebeuren als je handelt. Leer de manifestaties te herkennen van gevoelens, van ideeën en geniet van wat goed voelt voor je zonder het meer te laten worden, zonder het verder te duwen dan wat is.
Geniet van wat er zich voordoet in je bewustzijn, misschien ideeën, het kan zijn dat liggen goed voelt, laat het een plotseling impuls zijn om je te legen en om meer meubels om je heen te zetten. Laat dat wat je gebeurt en goed voelt, natuurlijk voelt, laat dat je leiden.
Dit alles gaat over het JOU leren te vertrouwen. Leren om op deze wijze te leven is leren om de eeuwige jij en de stoffelijke jij aanwezig te laten zijn te zelfde tijd, bewust, met opzet, in eenheid en in harmonie. Elk heeft perspectieven en rollen en je kunt die eenheid en stroom bekrachtigen en dat zal zo goed voor je voelen! Leren om je aan te passen aan alles dat je bent en laat je ervaring gemakkelijk stromen, het is een prachtige manier en een geheel realistische wijze om te leven.
Niemand hoeft het met je eens te zijn omdat dit waar is. Waar je je aandacht legt en hoe je aandacht legt, schept je leven. Onze suggestie is gewoon dat je leert te voelen en jezelf te vertrouwen. Leer hoe je het met je eens bent wie je vaker bent en om te beleven wat uit deze bekrachtigde relatie komt tussen jou en JOU. Gemak!
Wat ook gemakkelijk voelt en juist voor je is,  IS zegenend voor je en die laat jou zien, beweegt je, stuurt je in een meer ontvankelijke staat met betrekking tot wat jij wilt.
Je zult weten als je meer sync(chroom) bent doordat je je goed voelt. Hoe meer in sync je bent, hoe beter je je voelt. Je zult het weten als actie stroomt als je je natuurlijk voelt, zelfs moeiteloos.
Om de gemakkelijke manier te bekrachtigen, leg dan meer aandacht op hoe je je voelt en maak dat tot je voornaamste doel. Je kunt op die manier leven eerder dan op de gewone wijze van veel pogingen ondernemen en actie om dingen te doen. Doe dit en het leven zal gemakkelijker voor je worden. Laat jezelf de gemakkelijke manier ervaren: de stroom
 Om jezelf te bekrachtigen wie je echt bent, hier.
Wij zijn compleet.
Ik ben Aartsengel Michael met de Raad van Stralend Licht.

Vertaald: winnyd@stralendetoekomst.nl