Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 25 juli 2017

Zwevende Rotsen Gefotografeerd bij Kristallen Mijn in Arkansas / Maandag 24 juli 2017

Zwevende Rotsen Gefotografeerd bij Kristallen Mijn in Arkansas
Maandag 24 juli 2017


(Paul Seaburn) In wat het slechtst bewaarde paranormale geheim moet zijn sinds de 3-vinger mummies, is een kristalmijn die op onverklaarbaar wijze maandenlang gesloten is geweest, en op het punt staat om weer te geopend te worden, zodat de wereld de vreemde verschijnselen kan zien die zich zo vaak hebben voorgedaan sinds februari dat de eigenaren de plaats in mei afgesloten hebben ... mysterieuze bollen, onbekende lichten, stenen die uit de lucht vallen en rotsen die zweven. De sluiting was om deskundigen en tv-bemanningen in staat te stellen om de eigenaardigheden voor zichzelf te zien en natuurlijk een reality show over de mijn te maken.


Source - Mysterious Universe


by Paul Seaburn, July 22, 2017

"Kijk. we weten hoe dit klinkt, maar we proberen niet iemand voor de gek te houden. We hebben niet alleen dingen gezien met onze eigen ogen, maar we hebben camera's die de verschillende verschijnselen die gebeurt zijn hebben gevangen."Orville Murphy is eigenaar van de Board Camp Crystal Mine nabij Mena, Arkansas, samen met zijn vrouw, Cheryl. De mijn - ontdekt in 2008 en geopend in 2012 - wordt op hun website beschreven als een dag kamp met een 'eigenlijk inheemse, vrijwel ongebruikte kristalmijn en publieke graafplaats' die helemaal boven de grond is en door bomen is verborgen, dus steenzoekers kunnen graven in de schaduw! "Dat is vrijwel wat zij en bezoekers vonden tot februari 2017 toen er vreemde dingen begonnen te gebeuren. Na het opzetten van een game cam en het vastleggen van foto's van wat schijnbaar zwevende rotsen leken te zijn, hebben ze een video geplaatst.


Dit wekte de aandacht van MUFON (Mutual U.F.O. Network) en het Travel Channel. Na het afsluiten van het kamp in mei om ongestoord toegang te hebben, onderzocht MUFON de verschijnselen, we zagen het zelf, de Murphys verzekerde dat het ongetwijfeld wetenschappelijk onverklaarbaar was en publiceerde hun bevindingen in het november 2017-nummer van het MUFON Journal.

"We kregen te horen dat onze rapporten serieus werden genomen wegens fysieke bewijzen die we   konden tonen. MUFON zegt dat 97% van de rapporten geen waarde hebben, maar 3% , daar zit wat achter. We vallen in de 3% omdat we geloofwaardig fysiek bewijs hebben."


Dat "fysieke bewijs" zal in het Board Camp kristal Mijn segment worden weergegeven op een 4-delig Travel Channel mini-serie genaamd "Expeditie Onbekend: Jacht naar Buitenaardsen", gehost door avonturier Josh Gates en is gepland om in oktober 2017 te worden uitgezonden. De Murphys zitten onder een strakke niet - openbaarmaking overeenkomst maar hebben wat persinformatie verstrekt en heropenen op 31 juli 2017 het kamp meer dan twee maanden voor de show de lucht in gaat. Zullen ze dingen geheim kunnen houden, terwijl ze de bezoekers geïnteresseerd moeten houden in het jagen op alleen niet-zwevende kristallen?


Dat is maar een van hun dilemma's. De Murphys zijn toegewijde christenen en waren ontsteld door de abnormale dingen die zich in hun kamp voordeden. Ze waren bang om door anderen belachelijk te worden gemaakt, of te worden uitgesloten, om niet te vergeten dat de mijn door ongewenste geesten of Buitenaardsen zou kunnen zijn bezeten. Gelukkig voelen zij zich niet meer op die manier.

"We hebben een artikel gevonden in mijn dagelijkse toewijding van Billy Graham, getiteld 'The Mysteries of God', die ons voorzag van het comfort waar we naar op zoek waren en we moedigen anderen aan om het online te lezen, die zich door ons nieuws onrustig kunnen voelen. Mensen zijn jarenlang op zoek naar de waarheid over dergelijke verschijnselen, en misschien kunnen de gebeurtenissen in de Crystal Camp Mine daar een beetje extra licht op werpen, omdat sommige fenomenen verbonden kunnen zijn met de energie in de kristallen."

Het klinkt alsof er iets voor iedereen in de Board Camp Crystal Mine is. Voor meer over de leviterende stenen moet u er een bezoekje aan brengen of wachten op de mini-serie.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl