Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 12 juli 2017

Raphael, de Elohim en Isoritas de buitenaardse Channeling 30 / 8 juli 2017 / Margreet de Carpentier

Raphael, de Elohim en Isoritas de buitenaardse
Channeling 30
8 juli 2017 / Margreet de Carpentier

Wees welkom, wij zijn blij om u allen hier weer te zien, er wordt aan iedereen door ons gewerkt, lichamelijk, geestelijk en aan de aura’s. Vertrouw op ons.

Vertrouwen is heel belangrijk. Het vertrouwen van een partner, het vertrouwen hebben dat iets op zijn pootjes terecht komt. Zonder vertrouwen heeft u geen leven, is het onrustig en krijgt u een burn-out. Vertrouwen hebben is één van de belangrijke dingen in het leven.

Wij laten Margreet altijd zeggen: vertrouwen, overgaven en intuïtie dat zijn de drie belangrijkste dingen in het leven. Als u dat heeft, als u dat kan gebruiken, als u zover bent, dan bent u al heel ver In uw ontwikkeling. Natuurlijk moet u  in u werkzaam leven uw hoofd bij uw aangeleerde vaardigheden houden, u kan dan niet alles vanuit uw intuïtie doen, maar als u deze drie woorden naar ons toe kan waarmaken dan zal uw leven een stuk gemakkelijker gaan verlopen. Als u het in uw huiselijke of zelfs in uw werk voor uzelf kan waar maken dan wordt het leven een stuk gemakkelijker. Vertrouw dat alles, dan loopt zoals het mag lopen.


Probeer daar niet tegen in te gaan. Hou niet alles met twee handen vast om de controle te houden. Alles loop altijd anders dan dat u gepland hebt. U kan niet altijd de touwtjes in handen hebben. Wij hebben het al vaker gezegd: "neem een hand zand en probeer dat vast te houden". Het lukt niet, u staat met lege handen. Zo is het ook in het leven en dat kost veel energie. U staat met legen handen. Heb vertrouwen dat het leven loopt zo als het loopt.

Vertrouwen, overgave en intuïtie, uw onderbuik gevoel, ga dat volgen. De eerste één tiende seconde dat is intuïtie, de eerste één tiende seconde. Daarna komt uw denken er tussen, gaat u wikken en wegen. Zal het wel, zal het niet. Bij die eerste één tiende seconde voelt u wat u mag voelen, dan kan u er vanuit gaan dat het de waarheid is. Als u in de auto rijd en u voelt dat u rechts af moet slaan en u gaat toch links komt u obstakels tegen en denkt u: 'pot verdikkeme had ik toch maar naar mijn gevoel geluisterd'. Intuïtie is zeer belangrijk. Intuïtie die steeds sterker wordt. Durf er naar te gaan luisteren, velen van u doen dat al, het gevoel wordt steeds meer gevolgd. Soms is het moeilijk, soms verteld uw intuïtie iets wat uw verstand niet wil horen.

Er zijn vele mensen die een baan hebben waarmee ze niet gelukkig zijn en niet prettig werken. Maar ja hoe durf je een stap te nemen naar een baan die misschien iets minder betaald  en waar u, u wel prettiger gaat voelen. Hoe kan u dat doen! Wat is belangrijker. Het geld?? Natuurlijk is geld belangrijk. Ga kijken wat u werkelijk nodig heeft in uw portemonnee zonder overdaad. Of u dan wel een baan kan creëren die u prettig vind.

Daar is moed voor nodig. Denk goed na, jarenlang tegen je zin werken of naar een baan zoeken waar jij je lekker bij voelt, waar je persoonlijk in kan groeien. Degene die dat willen zijn vaak de mensen die met mensen willen werken of iets willen maken met hun handen, omdat daar hun hart ligt. Om bij anderen iets toe te voegen of zelf iets moois te creëren. Als u de stap durft te nemen voegt u ook iets aan uzelf toe, blijdschap en levensvreugde want daar draait het om. U straalt dit af op anderen op uw gezin en omgeving, uw blijdschap.

Er is in een grote groep in deze wereld té weinig blijdschap en te veel angst en ook dit herhalen wij: angst creëert. De angst, wij gaan nog even terug naar die banen. Die angst heerst ook bij dat bedrijf waar u werkt. Angst dat je niet voldoet aan de normen. Continu moet men zichzelf bewijzen. Er is angst dat men zijn baan kwijt raakt en daardoor ook de inkomsten.

Leven in angst, weet, dat ook dit u kan ondermijnen net als de mensen die in een ander soort angst leven.

Er is  ook veel angst voor een nieuwe oorlog. Wij hebben het al eerder gehad over de space X, de eerste space X die door de buitenaardse tot ontploffing gebracht. Hij was van een rijke zakenman. Er is een nieuwe gebouwd en daar hebben wij weer aan gesleuteld, hij zou ook in de ruimte gebracht worden, deze stiekeme atoombom, van die rijke zakenman. Van die immens rijke man uit Amerika die momenteel over de wereld reist. Hij zou weer gelanceerd worden en het is uitgesteld, hij is weer onklaar gemaakt. Vertrouw erop dat wij alles zo saboteren zodat er géén derde wereld oorlog komt. Daar is ook heel veel angst voor bij veel mensen.

Niet voor niets hebben zijn wij samen met Margreet de parlement gebouwen gezuiverd en in het licht gezet zodat daar een zuivere energie komt die langzaam maar zeker zal doordringen tot de mensen die er werken. De mensen die niet zuiver zijn zullen er zich minder prettig voelen.

Margreet moest de intentie hebben om het te gaan doen en om het wereldkundig te maken. Wij kunnen dit ook alleen, maar als wij het zonder haar doen weet men het niet.  Dit is wereldwijd gebeurd. Er wordt hard gewerkt. Wij vechten voor uw vrijheid, wij vechten voor uw kinderen die in scholen les krijgen die ook gezuiverd zijn en in het licht staan, dit is ook wereldwijd gedaan zodat ze rustpunten hebben. In velen gebouwen en huizen zijn dolende zielen en daar zijn de kinderen  gevoelig voor, die nieuwentijd kinderen, en de nieuwentijd kinderen plus de ouders die ook allemaal gevoeliger worden. Iedereen wordt gevoeliger, de energie gaat omhoog.

Het begint langzaam te komen dat de mensen met elkaar kunnen communiceren op afstand zonder telefoon. Sommige doen dat met bepaalde personen al jaren. Dit is toekomst maar het komt.  De energie die u gebruikt om mee auto te rijden en om uw huizen te verwarmen zal ook schoner en goedkoper worden.

Langzaam maar zeker zullen de papieren van de uitvindingen die achter in de kluizen liggen bij de petroleum giganten gevonden worden. Zij zullen langzaam weer herontdekt worden. Energie die weinig tot niets kost, dus niet interessant is en waar de heren met de dikke nekken geen geld aan verdienen. Er zijn veel mensen die zich buigen over nieuwe ingangen om andere mogelijkheden voor het energie probleem te ontdekken. Ze hebben het nog niet maar het komt. Het gaat zeer weinig kosten dus er valt niet veel aan te verdienen en het is niet vervuilend, het hoeft niet verbouwd te worden.

Alles, en heb daar vertrouwen in zal langzaam een ommekeer krijgen, de energie en medicijnen. Er zijn al artsen die met voeding de grotendeels verzonnen ziektes kunnen behandelen. Vroeger was er geen ADHD, wij hebben het er een paar jaar geleden al vaker over gehad. Door de verkeerde voeding worden de kinderen drukker. Een kind mag  niet meer druk zijn, een kind mag geen kind meer zijn. De prinsjes en de prinsesjes moeten in de pas lopen van papa en mamma. Pappa en mamma kunnen geen drukte meer hebben en zijn soms blij, als een kind dat druk is een stempel krijgt van ADHD of een ander soort stempel. Dan krijgen zij daar medicijnen voor en zijn ze rustiger, dan kost het de ouders minder energie. Zij vergeten dat het kind zijn leven lang geregistreerd staat.  Met voeding is er heel veel te bereiken er zij ook in Nederland al artsen die alleen via de verandering van de voeding heel veel kwalen kunnen oplossen en  de nieuw tijds ziektes. Vroeger bestonden ze niet en de kinderen mochten ook iets drukker zijn.

De medicijnindustrie houdt zeer veel instant want er wordt geld aan verdiend. De artsen hebben te weinig kennis. Zij krijgen hun kennis over de medicijnen vaak alleen van de artsen bezoekers die door de fabrikanten gestuurd worden. Dit is hier en dat is daar goed voor, maar het hele pakket krijgen ze nooit onder ogen en om er extra bij te gaan studeren daar hebben ze geen tijd voor. Het zijn de artsen die met pensioen gaan en terug kijken op hun leven en daardoor zien wat zij meegemaakt hebben, wat ze voor geschreven hebben.

Zij duiken in de boeken en zij zijn degen die nu die andere kennis van de voeding gaan oppakken. Ga naar deze voeding zoeken op het medium internet en ga als u iets vind dan voelen hoe het voor u voelt via uw intuïtie om misschien iets te veranderen in uw eetpatroon, om dat iets soberder te maken.

Beloon de kinderen niet altijd met snoep want dat is één oorzaak van veel leed, te veel zoetigheid. Kijk om u heen in een winkelcentrum en luister, luister naar de ouders die moe zijn van hun baan, die op hun tenen lopen omdat alles perfect moet zijn, allemaal moeten ze er perfect uit zien. Ze zijn moe en als de kinderen beginnen te dreinen wordt er vaak een snoepje of een cadeautje belooft als ze rustig blijven. De ouders kunnen het niet meer hendelen als een kind op de grond gaat liggen gillen en weet dat ze daardoor hun zin krijgen. De ouders kunnen er niet meer gewoon overheen stappen en ze laten liggen en denken ze komen wel. Laat ze maar even gillen, ze komen wel bij zinnen.

In hun achterhoofd weten de kinderen dat ze toch hun zin krijgen omdat de ouders het niet kunnen hendelen omdat zij te moe en te gehaast zijn door hun te drukke banen, de banen die ze vaak niet leuk vinden, die daardoor meer energie kosten. Vaak moeten ze elk jaar weer in spanning zitten of ze hun baan kunnen behouden. Angst kost energie.

De angst is ook in uw omgeving en niet alleen in de oorlogslanden, ook in de landen waar de mensen door de regering tegen elkaar opgezet worden. Heb vertrouwen, heb vertrouwen in uzelf, in uw intuïtie en in uw gevoel. Durf uzelf er aan over te geven, de overgave. Dan gaat het leven iets makkelijker verlopen. Wuif het niet weg en ga niet in uw angst zitten want angst voed.

Gedachtekracht is ontzettend sterk, U kan met uw gedachtekracht alles naar u toe trekken. Het klinkt ongelofelijk maar het is zo. Er zijn veel mensen die het financieel niet breed hebben. Als zij steeds denken: 'het wordt nooit beter, ik blijf hier in hangen en straks wordt het nog slechter', hoort u het mij zeggen: 'straks wordt het nog slechter', met uw gedachten kracht creëert u dat het minder wordt.

Ga positiever denken en trek het positieve naar u toe. Als u negatief denkt krijgt u het negatieve naar u toe. Ga proberen het leven te leven, houd van elkaar. Velen mensen die leven op een eilandje Alleen. Kom van uw eiland af, kom tussen uw vier muren vandaan. Mensen hebben mensen nodig, mensen horen voor elkaar open te staan en zo nodig elkaar te helpen, daar even de tijd voor te nemen. Het geeft een goed gevoel als u dat doet en het doet die ander ook goed.

De mensheid heeft de mensheid nodig. En als u het moeilijk heeft vergeet dan niet, om ook ons om hulp te vragen. Het helpt en er gebeuren nog steeds wonderen als u bij machten bent om ze te zien.

Raphael, Isoritas, de Elohim en de vele healers, genezers en medische teams die hier aanwezig zijn.