De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 9 juli 2017

Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen. / Juli uitgave 4 juli 2017


Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen.
Juli uitgave
4  juli 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk! 

Deze maandelijkse oprisping gaat helemaal over YOUTUBE. Jarenlang heb ik mij helemaal niet bezig gehouden met Youtube – er is een groot achtergrondverhaal hierover dat later verteld zal worden. Toch posten vele van de Kryon-supporters mijn vrije audio’s actief op Youtube en veel van onze seminarbezoekers hebben Kryon op Youtube ontdekt.

Persoonlijk heb ik iedereen aangemoedigd om naar de “moederhoeveelheid” te gaan www.kryon.com/freeaudio] van de vrije Kryon-audio’s op kryon.com. Dit komt omdat daar honderden uren luisterplezier zijn die gesorteerd zijn op jaar en plaats, allemaal op een plek.

Omdat er ook altijd een paar channelings bij horen, worden die ook geplaatst en dit doet Youtube niet. Toch wordt het voor mij tijd om de goede dingen van Youtube te omhelzen. Voor degenen van jullie die hiermee niet bekend zijn zal ik delen wat ik heb ontdekt.

Van de vele Youtube “kanalen” (een Youtube-pagina wordt een kanaal genoemd) die mijn Kryon-audio-boodschappen weergeven is er een dat werkelijk stellair is. Het heet gewoon  "Kryon channelling" and is HERE.