Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 4 juli 2017

Live Kryon Channeling 181: Vijf Uitlijningen. 2 / 17 mei 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 4 juli 2017

 Live Kryon Channeling 181:
Vijf Uitlijningen. 2
Deze live channeling werd gehouden in Geneve, Zwitserland.
17 mei 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 4 juli 2017
                             Vertaald uit het Engels door Henk Steur        

Uitlijning Twee
Wat is jullie uitlijning met de natuur? Toen mijn partner deze rondreis begon (Kryon spreekt hier over de reis van 44 dagen waarmee hij bezig is), was hij op een mysterieuze plaats. Het was een rustige plaats in de woestijn die Monument Valley wordt genoemd. Er was zo’n diepgaande en ongebruikelijke stilte dat je het kon voelen en bespeuren. Er was een eenheid van het land omdat de inheemsen van dit gebied en hun voorouders dit land al eonen lang hadden geëerd. Zij hielden van het land; zij waren in lijn met het land en dat is de manier waarop de rondreis begon. Het land “sprak” tegen de groep door de stilte en de eer die erop was geplaatst.

Toen hij naar Europa ging, continueerde hij deze verbinding en toonde in Ierland waar het land feitelijk tot leven komt. Er groeit zoveel en er is zoveel leven dat uit de grond komt waardoor de traditie en de mythologie van het publiek vaak de mogelijkheid geeft om de kleine mensen (Kabouters etc.) te zien. Dit komt omdat het land multidimensionaal is – iets waar wij eerder over hebben gesproken. Het is een samengaan van de aarde en de mensen en de energie van de planeet.

Wat is jullie uitlijning met de natuur? Kunnen jullie in lijn zijn met de natuur? Er zijn mensen die hebben gezegd: “Wel, ik zou dit graag willen! Maar ja, ik werk in de stad en ik zit in een kantoor, en ik kom en ik ga weer.” Anderen hebben gezegd: “Ik werk helemaal niet, maar het is moeilijk om de stad uit te gaan.” Lieve mensen, de stad uitgaan heeft hier niets mee te maken.

Meer lezen >>>