Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 27 juli 2017

Lilian Ferru in gesprek met Bert Corsius: ‘Dank U!’ / 25 juli 2017

Lilian Ferru in gesprek met Bert Corsius: ‘Dank U!’
25 juli 2017


Lieve mensen

Niet iedereen vindt dagen regen in de zomervakantie leuk. Zeker als je naar een festival gaat of met de kinderen op een camping in een natte tent bivakkeert. Toch is alles, elk moment, elke ervaring, volmaakt. Filmmaker en coach Bert Corsius kan het weten. Hij heeft wel iets héél bijzonders meegemaakt. Stel je voor dat er zomaar een nieuw stel hersenen in je hoofd groeit en dat je een boor op je schedel krijgt gezet. Geen pretje en levens-gevaarlijk. Bert ging dan ook bijna dood en ontdekte dat zijn bewustzijn met elk mens, met elke emotie, met alles dat bestaat, verbonden is.

Het werd een fascinerend en ontroerend interview  over slapen, ontwaken, doodgaan, de stilte, de kus van binnen, het moeiteloze, de zin van lijden, de waarheid dat alles perfect is, wat jouw ziel doet glimlachen, en totale dankbaarheid. Dank u, dank u, dank u!

En er is nog meer want vandaag verschijnt mijn nieuwe boek: ‘Eén met de Bron, en niets anders!’ Zoals altijd vertel ik over mijn leven en hoe het is in Lili- Land, de wereld waar ik mij bevind met de healings en Lichtwezens van Paul. Ook duik ik in het universum, de geschiedenis van onze planeet, en het ontstaan van bijgeloof.  Wat is ware verbinding met de Bron? Ik sleep het Urantia Boek erbij en natuurlijk ook ‘Een Cursus in Wonderen’.

Tijdens het schrijven zijn bij mij de nodige kwartjes gevallen. Hoe is bijvoorbeeld het sjamanisme ontstaan? Wie was Jezus voordat hij naar de aarde kwam? Bestaat er zoiets als zonde of is het puur een verzinsel van de prehistorische mens die bang voor de bliksem was?

Het boek is over een aantal uur overal verkrijgbaar of te bestellen bij bol.com, de boekhandel, of bij de uitgever: www.piramidions.nl Dank aan Jan Wicherink die ondanks zijn vakantie op dit moment bezig is met alles te regelen bij het Centraal Boekhuis. Hij is de beste en liefste uitgever van de wereld. Dank ook aan Martien Kooy voor het ontwerp van de cover.

Wat is het leven toch fantastisch.

Veel kijk en leesplezier,

Liefs Lilian