Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 4 juli 2017

Is deze reading voor jou? Reading voor de Mensheid / In5d / June 29, 2017 / door Anastacia,

Is deze reading voor jou?  
Reading voor de Mensheid 
In5d / June 29, 2017 / door  Anastacia,        

Is This Reading For YOU?  Reading For Humanity

Door de Australian Correspondent, In5d 

Verjonging – de kalmte na de storm – als de wolken uiteen zijn en de lucht fris is en krakend schoon is. Jullie staan op het punt om naar een plek te gaan van rust in je leven. Deze verjonging zit in het hart en de innerlijke geest.

Je staat op het punt om een tijdje aan boord te gaan van de bovenste cirkel. In die tijd zul je in staat zijn om een soort van gemak in je leven te beleven.

Verzorger - Je bent een eindeloze gever. Als iemand een behoefte heeft, of hulp nodig heeft op een of andere manier, ben je er om te helpen. Eigenlijk ben je een Aarde Engel.
Maar, er komt een tijd waarop we onze EIGEN BEHOEFTES boven die van anderen moeten zien. We moeten ons eigen welzijn tot een PRIORITEIT maken, zelfs als dat betekent dat het anderen geen plezier doet.

Spirit bemoedigt je om anderen de gelegenheid te geven om aan jou te geven. Laat iemand anders jou wat geven. Het is tijd voor de verzorger om verzorgd te worden.


Intuïtie – Je bent aangepast met hogere ascentie energieën die de planeet in deze tijd beïnvloeden. En ja, dit zal een PERMANENTE vergroting zijn.
Vertrouw op het proces wat er voor jou gebeurt. Vertrouw op elke informatie die jij krijgt.

Hoe meer je weet en je focust op je intuïtie, hoe sterker die zal zijn.

Feline – (Vrouwtjes -kat) – In korte tijd, zal de actie binnen springen. Wees er klaar voor.
Weet zeker dat je de dingen doet die je echt blij maken. Heb plezier en geniet van deze rustige periode van je leven.

De dingen blijven niet veel langer rustig. Je staat op het punt om een reusachtige sprong naar voren te maken in je leven.

Dus neem nu de tijd om te spelen. Geniet van de stilte terwijl je je mentaal voorbereidt op waar je in je leven naar toe wilt gaan. De volgende grote uitbarsting van energie gaat je daar in een enkele krachtige sprong mee naar toe nemen!

VOLLEDIGE READING

VERJONGING
Dit is symbolisch hetzelfde als de kalmte na de storm als de wolken uiteen zijn gegaan en de lucht fris en knerpend is. Jullie staan op het punt om op een plek van rust te gaan in je leven. Deze verjonging is van het hart en de innerlijke geest.

Het leven heeft zeker zijn ups en downs. Jullie staan op het punt om een tijdje aan boord te gaan van een omhoog gaande cyclus. In die tijd zul je in staat zijn om een zin van gemak in je leven te beleven. Je kunt zelfs voelen dat voor eenmaal alles goed is in jullie wereld. De normale druk van elke dag zal niet zo benadrukkend zijn. Daar je leven altijd zijn eisen heeft zal het gemakkelijker voelen en meer te hanteren zijn. Je zult je in je zelf sterk voelen in deze komende periode van tijd.

In deze tijd van gemak zul je je zin van goed over je leven voelen en wie je als mens bent, is hersteld. Dit zal je gevoel van verbinding met de Bron versterken en om ondersteund en voor gezorgd te worden. Op een of andere manier schijnt het pad naar voren helderder te zijn en gemakkelijker om te volgen.

Dit zal ook stoffelijke gunsten hebben. Je zult je meer in-sync ervaren en aangepast aan met je lichaam. Je kunt ook merken dat je meer energie hebt om dingen te doen en dat je lichaam actief wil zijn. De harmonie die je in je leven voelt zal ook weerspiegeld worden door je stoffelijke uitdrukking.

Doe je voordeel met deze prachtige ervaring op elke manier je kunt. Het dapper genoeg zijn om hier beneden te komen en die menselijke huid te dragen al die jaren, zegt dat je dat verdient. Nu is het tijd om de beloning te rapen en de vreugde te ervaren van een ziel die in menselijke vorm is geïncarneerd.

Verzorger
Je bent een eindeloze gever. Als iemand een behoefte heeft of hulp op een of andere wijze, ben je daar direct om te helpen. Eigenlijk ben je een Aarde Engel. Elk leven dat je aanraakt wordt heel gemaakt of je het nu weet of niet. Jouw hart is groot en de ondersteuning en liefde die je geeft is zelfs groter. Je bent een van de zielen die hier zijn om de wereld te koesteren of de mensen erop.

Maar, er komt een tijd waarin we onze EIGEN BEHOEFTES moeten zien boven die van anderen. We moeten ons eigen welzijn tot een PRIORITEIT maken, zelfs als dat betekent dat dit anderen geen plezier doet. Jij moet nu eerst komen. Alhoewel dit kan voelen alsof dit tegen je eigen aard is om te doen, het is VITAAL dat je je zelf eerst zet. Je stoffelijke en emotionele wel-zijn moeten gekoesterd en gehandhaafd worden. Dit verzekert dat als je wel iemand anders geeft, wat je geeft heeft substantie heeft.  

Je persoonlijke waarde kan niet alleen worden gedefinieerd in wat, of hoeveel, je aan anderen geeft. Je waarde en waarde als persoon komt door alle ongelooflijke kwaliteiten die tot jou maken. Jou. Misschien is dit de tijd waarop je eindelijk ‘nee’ zegt of een grens schept. Op enige wijze is het tijd om aan jezelf te geven en om het evenwicht in je leven te herstellen.

Jij bent een prachtige ziel met veel te geven en een prachtige ziel die verdient om te ontvangen. Als er iets is dat je nodig hebt, of als je wat hulp kunt gebruiken, bemoedigt Spirit je om anderen de gelegenheid te geven om aan jou te geven. Je weet door je eigen ervaring hoe goed het voelt om te geven. Dus nu moet je het laatste geschenk geven en iemand anders toestaan om aan jou te geven. Het is tijd zodat de verzorger ook verzorgd wordt.

INTUÏTIE
Er is een focus nu op je intuïtieve en helderziende vermogens. Dit betekent normaal een vergroting van die functie. Je kunt merken dat je meer aan het tappen bent uit het kosmische energie veld van informatie. Dit kan het plotselinge channelen zijn van informatie door Hemelse wezens, een toename van voorspellende dromen of het voelen van informatie door objecten of je omgeving, zijn.

Blijf open voor deze stroom. Dat gebeurt om een reden. Je wordt aangepast met hogere ascentie energieën die de planeet in deze tijd beïnvloeden. En ja, dit zal een PERMANENTE vergroting zijn. Dus wees niet bezorgd als je je plotseling een ‘peeping Tom’(gluurder) voelt worden als je informatie krijgt over mensen om je heen. Deze geschenken zijn bedoeld om op deze wijze te werken. Het is deel van bewustzijn, die de rest van de mensheid zal ervaren als ze klaar zijn om in dat hogere frequentieveld te gaan. Maar nu, ontspan je gewoon als je je daaraan aanpast.

De intuïtie kaart komt ook bij degenen wier intuïtieve geschenken sterk zijn, maar onderontwikkeld. Het is belangrijk voor je om er op te vertrouwen dat je inderdaad intuïtief bent en dit is een belangrijk deel van wie je bent. Wees open om over je intuïtie te leren en hoe die werkt. Neem lessen, lees informatie erover en spreek met degenen waarvan je weet dat die actief hun gave gebruiken. Je kunt heel verrast zijn door hoe gemakkelijk en natuurlijk je intuïtie bloesems voor je werken.

Het voornaamste ding is om het proces te vertrouwen van wat er voor jou gebeurt. Vertrouw elke informatie die je krijgt. Hoe meer je je intuïtie erkent en je je focust op je intuïtie, hoe sterker die zal zijn. Het zal spoedig duidelijk worden, hoe je je gave in dienst gebruikt.

FELINE
Misschien voelt het alsof er niets voor je gebeurt, op dit moment. Het leven heeft zijn ‘op en af’s’. De vrouwelijke katten kaart (Feline) is gekomen om je te laten weten dat in korte tijd, de actie gaat binnen komen. Wees er klaar voor.

De energie van de kat is sterk in het fractale beeld. En de kat heeft ook een sterke boodschap voor je. Alhoewel het kan voelen alsof je op dit moment geen progressie maakt in je leven, is alles in volmaakte orde. Katten houden van hun slaap en dit is een aanwijzing voor je om deze tijd te gebruiken om echt te rusten.

De feline kaart kan ook een noodzaak aangeven om een massage of lichaamswerk te krijgen. Het gemasseerd worden en aangeraakt te worden door liefdevolle handen kan wonderen voor je lichaam en spirit doen.

Nog een aspect van katten energie is speeltijd. De feline kaart vraagt dat je er veel van krijgt. Als je uit gaat, maak dan zeker dat je de dingen doet die je echt plezier brengen. Heb plezier en geniet van die rustige periode in je leven.

De dingen gaan niet veel langer rustig blijven. Je staat op het punt om een reusachtige sprong naar voren in je leven te maken. Net als een kat volmaakt stil zit in het gras als het zijn prooi gadeslaat, word jou ook gevraagd om de rust toe te staan. Als alles op een lijn staat en de timing in orde is, gaan je instincten je zeggen dat het tijd is om te springen. En als je dat doet, zul je hoger en verder springen dan je ooit zou denken dat je dat kon. Je doel zal precies zijn, en je zult landen direct op dat wat je in je zicht had.

Dus neem de tijd nu om te spelen. Geniet van de rust als je je mentaal focust op waar je naar toe wilt gaan in je leven. De volgende uitbarsting van energie gaat je meenemen in een enkele krachtige sprong!

Veel Onvoorwaardelijke Liefde, Waarheid en Eerlijkheid.

Anastacia

Opgestegen Aarde Meester

In6D human embodiment/8D in Spirit


vertaald:winnyd@stralendetoekomst.nl