Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 1 juli 2017

Hilarion – July 2017 Update / Marlene Swetlishoff/Tsu’tama /1 Juli 2017

Hilarion – July 2017 Update
Marlene Swetlishoff/Tsu’tama  /1 Juli 2017

Geliefden,

Ik kom op de vleugels van liefde! De zaken van de Aarde blijven doorgaan in hun hervorming en renaissance. Alles dat er was wordt veranderd en brengt natuurlijk, tumultueuze energieën met zich mee op momenten als gebeurtenissen zich ontvouwen. Uit het perspectief van de ziel gezien, is dit een glorieuze rit waarvoor jullie hebben gekozen om deel van te zijn voordat jullie deze huidige incarnatie binnengekomen zijn. Jullie waren je ervan bewust dat het zou gebeuren en jullie wisten dat het allemaal zou gebeuren zonder volledig bewustzijn en herinnering van jullie kant. Op dit moment, is de opening, reiniging en verfijning van het hartchakra hetgeen wat er gebeurt voor degenen die dit niveau van zielgroei hebben bereikt.

Als het hart (zowel fysiek als etherisch) gezuiverd wordt, brengt het veel energieën en indrukken naar boven die jullie onbewust hebben opgeborgen en opgeslagen in jullie cellen, terwijl jullie je dagelijkse leven leefde. Jullie realiseren je ook dat deze energieën en gedachten niet jullie eigen energie zijn, maar die jullie van anderen hebben "opgepikt". Er zijn een aantal sterke transmutaties die plaatsvinden met het werkelijke fysieke hart en deze zuivering en reiniging kan intens aanvoelen en daarom adviseren wij extra rust te nemen en voldoende water te drinken tijdens dit proces.


Velen van jullie worden steeds gevoeliger voor ingrediënten die in het voedsel zitten dat jullie eten en dit zorgt voor ongemak in het slokdarm- en keelgebied. De symptomen zijn van een te hoog zuurgehalte in het systeem dat de keel irriteert en veroorzaakt droge hoest die spontaan optreed. Het zou gunstig zijn om voedsel te vermijden dat een overmatige zuurgraad veroorzaakt en een meer alkalisch dieet te volgen. Door onderzoek te doen naar het voedsel wat goed is om te eten en welke te vermijden, kan het helpen om dit ongemak te verlichten. Als je een overmatige zuurgraad hebt ervaren, kan het verstandig zijn om je voor een tijdje aan een strikt alkalisch producerend dieet te houden totdat de symptomen afnemen.

Het is belangrijk dat jullie er zich van bewust zijn dat jullie fysieke lichamen vatbaar zijn voor ongebruikelijke symptomen, aangezien de alchemische veranderingen binnen hen plaatsvinden en dat jullie maatregelen moeten treffen om je aan dit proces aan te passen. Het eten van rauw, vers voedsel en het nemen van een dagelijkse geconcentreerd portie groen poeder in een glas sap kan nuttig zijn tijdens dit proces evenals het toevoegen van wat vloeibaar chlorofyl (bladgroen). Dit zal helpen doordat het een grotere balans zal verschaffen aan het menselijk besturingssysteem.

Het eenvoudig houden van jullie dagelijkse maaltijden, door niet te veel variatie in elke maaltijd te gebruiken, zal jullie ook goed van dienst zijn. Belangrijk om te weten is dat het elimineren van suikerproducten veel ongemakken zal opheffen die jullie zouden kunnen ervaren, aangezien dit product niet bevorderlijk is voor het behoud van een goede gezondheid. En natuurlijk kan uitsluiting van alle verwerkte en geraffineerde voedingsmiddelen jullie veel profijt opleveren. Als jullie voedsel uit een pakket komt, betekent dit dat de goede levenskracht dat het menselijk lichaam ten goede komt, niet in het voedsel aanwezig is.

Soms werkt voor een persoon niet wat voor een ander wel werkt, dus het is belangrijk om met binnenin verbonden te zijn, met gebruikmaking van jouw eigen intern begeleidingssysteem. Luister naar deze stille innerlijke stem wanneer het probeert om met je te spreken om je te laten weten wat jouw lichaam elke dag nodig heeft. Hoe meer je je bewust wordt van deze begeleiding en de wijsheid volgt, hoe krachtiger deze interne leiding wordt in alle facetten van je leven. Elke keer dat je dit doet, haal je je eigen spirituele kracht terug en zul je uiteindelijk meester worden over elk gebied van jouw leven.

Ken jezelf en eer dat weten, want jullie zijn de ‘expert’ als het gaat om je eigen lichaam, wat het nodig heeft om de balans en een optimale gezondheid te behouden. Jullie lichaam is de tempel, het is het voertuig voor de expressie van je ziel en het moet gezuiverd worden, zodat de hogere aspecten van je Goddelijke essentie het kunnen belichamen. Een gezuiverde geest en lichaam maakt deze verbinding veel gemakkelijker en gevuld met genade. Het opent de weg voor een veel diepere verbinding met de spirituele rijken om zich voor te stellen en dit opent de deur, voor jullie vele spirituele gaven om tevoorschijn te komen en opstijgen naar de oppervlakte voor het herkennen, benutten, leren en groeien, zodat jullie kunnen uitbreiden en in de buitengewone persoon kunnen stappen die jullie weten dat jullie werkelijk zijn.

Vind manieren om vreugde en gelach in elk moment te ervaren, zelfs als de taken die je uitvoert, saai en vervelend voelen. Het is allemaal een gedachtegang, dus als je op zoek bent naar geluk in alles wat je doet, geef je jezelf het cadeau van het gevoel van vernieuwing en verjonging. Door innerlijke en buitenste zuivering te doen, creëer je de ruimte voor nieuwe mogelijkheden om in jouw leven te laten stromen en dit creëert een betere wereld voor jouw zelf, jouw geliefden en de hele wereld. Het universum reageert op degenen die helder uit hun hart schijnen, met voortdurende zegeningen, wonderen en gelukkige synchroniciteiten.

Tot volgende maand....

Ik ben Hilarion

©Marlene Swetlishoff/Tsu’tama.

All rights reserved to the author/scribe and www.therainbowscribe.com. Copying of this material is not permitted. The making of videos in any language is not permitted.

The video link and embed link to the video made by the Scribe may be shared with others.  https://youtu.be/z5whRQML9MQ

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl