Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 27 juli 2017

Heavenletter 1851: Het Boek van Jouw Hart / Geplaatst 27 juli 2017

Heavenletter 1851:
Het Boek van Jouw Hart
Brief uit de Hemel
Geplaatst 27 juli 2017


God zei:

De Liefde in jouw hart is er altijd. Je kunt haar negeren, hekelen, er wild tegen slaan, maar de Liefde in je hart is stevig. Als een goede soldaat is de Liefde in je hart gedisciplineerd en staat in de houding zonder een spier te vertrekken. De soldaat van Liefde in je hart stelt zijn plaats niet ter beschikking. En toch heb Ik nooit jouw hart toegekend een soldaat op wacht te zijn. Jouw hart was niet bedoeld om op wacht te staan.

Laat jouw hart een vakantieganger zijn, zonder zorgen, reizend, genietend, klaar voor avontuur, klaar om te ontdekken, klaar om nieuwe wegen te bewandelen.

Laat jouw hart op een cruise gaan. Laat het op de rug liggen op een ligstoel, van de zon en zee genieten, kalm, vredig en toch klaar om bij de minste aanleiding naar de kust te lopen en te kijken welke schatten daar zijn om te zien.


Laat jouw hart Columbus zijn en nieuw land ontdekken. Laat jouw hart zichzelf ontdekken, hoe machtig en onmetelijk het is.

Je hart is geen gesloten boek. Sla het open. Laat de bladzijden het daglicht zien. Laat de frisse lucht de bladzijden doen bewegen. Laat het boek van jouw hart zich naar de zon, sterren en de maan openen en alles wat het universum voor het in petto heeft.

Laat jouw hart wijd open staan. Laat jouw hart brullen als een leeuw. Laat jouw hart lammeren verwelkomen. Laat jouw hart een boogschutter zijn met pijlen die komen en gaan, geweldige pijlen, nooit scherp, nooit pijnlijk, pijlen als zachte regen.

Open je hart zoals je je mond wijd open doet bij de tandarts, of op de manier zoals een operazanger zingt en een toon aanhoudt. Ja, laat de tonen van Liefde uit je mond vloeien om de wereld te zegenen.

Laat Liefde uit je ogen stralen. Laat jouw ogen op de uitkijk staan voor Liefde. Laat jouw ogen van Liefde overal verlichtend zijn. Laat ze kussens van Liefde zijn die elke pijn verzacht.
Wee Mijn instrument van Liefde.

Als Mijn kind is het aan jou om Liefde toe te kennen en niet te grijpen, noch te bewaren, noch gevangen te zetten, noch ermee te vechten, het is aan jou om haar uit te dragen in de wereld. Begin een stille stortvloed van Liefde. Is het zo'n moeilijke taak welke Ik jou gegeven heb om een instrument van Mijn Liefde te zijn?

Het is niet genoeg geen pijn toe te brengen. Liefde wacht op jou om te geven. Heb medelijden met Liefde en bevrijd haar uit jouw hart. Als Liefde opgesloten is in jouw hart, wordt ze met mos bedekt zoals mos groeit aan de noordkant van een boom. Laat jouw hart zichzelf herkennen en naar buiten gaan de zon in. Laat je hart vrij. Het is een hart van Liefde. Schud de spinnenwebben uit je hart.

Dacht je werkelijk dat je hart bedoeld was om dingen in te bewaren? Dacht je werkelijk dat het gemaakt was om een boze bui, wrok, vuilnis en zulk een onbuigzaamheid vast te houden?

Wist je niet dat jouw hart van het goud van God was gemaakt, aan jou gegeven om te gebruiken, om te hanteren, om te stralen als de stralen van de zon?

Laat het goud in jouw hart gesmolten zijn. Laat het alle harten smelten. Laat jouw hart een werper van Liefde zijn dat zichzelf uitdraagt in een eindeloze stroom van zichzelf.

Jouw hart is gereed om uit te dragen en toch, hoe meer Liefde je van je hart uitdraagt, des te meer je hart zichzelf vult. Alleen geven kan je hart vullen. Was dit jou niet bekend? Heb je niet de verrukking van je hart de vrije loop laten gekend als je een mateloze hoeveelheid slagroom liet vloeien?

Waar je ook gaat vandaag, herinner je dat je op een missie voor Mij bent. En jouw missie is om Liefde in overvloed uit te strooien. Liefde is jouw aandeel in de handel. Niets anders.

vertaald door: