De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 18 juli 2017

Heavenletter 1842: Ga de Hemel Binnen / Geplaatst 18 juli 2017

Ga de Hemel Binnen
Brief uit de Hemel
Geplaatst 18 juli 2017


God zei:

Alles wat groeit reikt naar de Hemel. En jij reikt naar de Hemel. Jij stijgt ernaar op.
De Hemel is wat je hebt te geven, eerder dan dat je hem vindt. Ook al weet je niet waar hij is of hoe er te komen, je kunt toch kaarten ervoor geven. Je kunt tegoedbonnen overhandigen.

Elke zegen die je geeft, elke vriendelijke daad, is een opening voor iemand om de Hemel te bereiken en jij zult niet worden achtergelaten. Als je naar de Hemel verlangt, en Ik weet dat je dat doet, zal Ik jou vertellen hoe hier te komen.

Verhef iemand naar de Hemel en jouw armen zullen onvermijdelijk uitstrekken. Natuurlijk zal er een Engel zijn om je de hele weg omhoog te trekken.

Het is niet aan jou om op andermans schouders te leunen. Jouw schouders zijn bedoeld om anderen te dragen. Ik zeg dat tegen iedereen. Dat is geen geheim.


Wie was er zo dichtbij de Hemel als Christus? En wat deed Hij anders dan tekenen geven die anderen de entree naar de Hemel zou geven, niet later, niet op een bepaalde dag maar NU. Zelfs een klein beetje van de Hemel is de Hemel, geliefden.

Als je teveel naar beneden kijkt, zul je de Hemel niet zien. Als je teveel naar jezelf kijkt zie je hem niet. Als je naar beneden kijkt, kijk je niet omhoog. Boven alles, kijk omhoog. Kijk omhoog en je zult boven het alledaagse zijn. Je zult in plaats daarvan op de schouders van Liefde gedragen worden.

Op Aarde moet je op je tellen passen en de puntjes op de i zetten maar om de Hemel binnen te gaan is alles wat je hebt te doen, gewoon zoals je bent, het maakt niet uit hoe aangeslagen je jezelf ziet, iemand te verheffen en jezelf te vinden in de eerste kamer van de Hemel. En dan verhef je een ander hart en weer een ander, alsof je een visser van harten bent.

Je deelt tegoedbonnen uit voor de Hemel. Je ontvoert niet iemand naar de Hemel. Je kiest niet iemand uit die onwillig is. Je geeft tegoedbonnen en laat het los, hoewel je verantwoordelijk bent naar iedereen voor alles, hun bestemming is niet aan jou. Jij geeft de tegoedbonnen. Hoe ze gebruikt worden is niet aan jou.

Christus hoedde geen vee. Hij leidde mensen. En ze wilden met Hem meegaan.
Niet iedereen volgde maar dat was niet Christus Zijn beslissing. Alles wat Christus moest doen was leiden. Hij hoefde niet te tellen. Hij deed wat Hij moest doen en dat was mensen bevrijden. Hij nam ze niet gevangen. Hij gaf ze de keuze, niettemin, in feite, is er niet echt een keuze. Onvermijdelijk wordt de Ene keuze gemaakt.

Jij bent geroepen. Ik heb jou geroepen. Je kunt je maar beter overgeven. Er is niets anders voor jou om te doen dan de tegoedbonnen van Liefde uit te delen, alleen dat, niets meer. Je kent geen nummers toe. Er is geen entreebewjis. Tegoedbonnen worden in de lucht gegooid en iedereen is welkom.

Alles wat jij doet is meedoen met de Grote Optocht. Er zijn van die momenten dat je meegesleurd wordt. Er zijn geen wachtenden. Er is ogenblikkelijke toestemming. Jouw verdienste is voldoende.

Eigenlijk, zelfs zónder tegoedbonnen, kun je binnenkomen. Tegoedbonnen zijn een symbool en je hebt geen symbolen nodig om de Hemel binnen te gaan. Je kunt hier net zo goed komen zonder te weten waar je heen ging of hoe je hier kwam. Mijn Wil is sterk en Mijn Wil geschiedde en Ik wil dat jij de Hemel binnengaat.

vertaald door: