Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 5 juli 2017

Heavenletter 1830: Laat Je Leven voor Je Spreken / Geplaatst 5 juli 2017

Heavenletter 1830:
Laat Je Leven voor Je Spreken
Brief uit de Hemel
Geplaatst 5 juli 2017


God zei:

Laat iedere dag een dag zijn van Danken.
Wees dankbaar dat jij het leven hebt, en jij zult er niet erover klagen.
Wees dankbaar dat je voedsel hebt, en jij zult niet erover klagen.
Wees dankbaar, en jij zult niet klagen.
Je hebt arrogantie nodig om te klagen!
Je hebt bewustzijn nodig om dankbaar te zijn.

Ik heb een groot bewustzijn en Ik ben dankbaar voor jou. Ik ben blij dat jij er bent. Ik ben blij dat jij bestaat, en dat jij bestaat om Mij aan de wereld te openbaren. In jouw simpele bestaan openbaar je Mij. Iedere keer dat jij dankt, openbaar jij Mij, de grootste gever van Dank in de wereld.

Openbaar Mij, geliefden. Openbaar Mijn zegeningen. Openbaar Mijn Wil.
Ik word zelfs gevonden in de kleinste mier. Denk jij niet dat Ik gevonden word in jou?

Of je nou verdoemd bent of een heilige, je woont in Mijn hart. In tegenstelling tot het populaire geloof veroordeel Ik niet. Ten eerste zie Ik meer dan de wereld ziet en wat jij laat zien. Elk Wezen op Aarde werkt overeenkomstig naar zijn vermeende kunnen.
Ik zal niet zeggen zijn kunnen, omdat jouw kunnen groter is dan jouw waarneming.


Als alles in de wereld ging naar het echte kunnen, zou er geen noodzaak zijn voor Mijn woorden. Jij zou ze niet nodig hebben. Daarom zou Ik ze niet geven. We zouden in plaats daarvan simpelweg zingen.

Mijn woorden zijn een groot cadeau en, net als jij, dienen zij een groot doel. Mijn woorden vallen op oren die horen en hetzelfde op dove oren. Wanneer Mijn woorden naar de Aarde komen, komen zij naar de Aarde. Jij ontvangt ze, en jij filtert ze in jouw systeem van dingen. Geliefden, Mijn woorden hebben geen filter nodig. Laat ze gewoon binnenkomen zonder oordeel. Laat ze jouw hart binnenkomen. Accepteer ze net als regen. Jij hoeft niet een regendruppel toe te laten en dan nog een. Regen is regen. Mijn woorden zijn Mijn woorden.

Mijn woorden zijn Mijn energie gefilterd door lagen van bewustheid, en zij verlichten jou, de toehoorder ervan. Wanneer jij Mijn woorden leest of niet, hoor je ze. Zij zijn net als muziek die door de luchtgolven gaat. Wanneer jij de radio aan hebt of niet, de muziek is er. Je hebt Mij meer dan eens gehoord. Mijn liefde gaat door en over jou heen.

Vandaag is een gelegenheid voor liefde. Jij hebt niet lief zonder dankbaarheid. Jij hebt niet lief wat je niet waardeert. In zoverre je allen moet liefhebben, waardeer dan alleen. Waardeer waar iemand vandaan komt of je het nou leuk vindt of niet.

Waardeer het leven. Het leven is bedoeld voor iedereen op Aarde. Het is niet bedoeld voor de schijnheiligen. Het is bedoeld voor iedereen en zijn broeder, en ieders broeder.

Als Ik, God, dankbaar ben voor iedere ziel op Aarde, kan jij dan minder doen? Als al Mijn zonen en dochters zijn, wie is dan niet jouw broeder of zuster? Zijn jullie niet vogels die uit hetzelfde nest zijn gevallen?

Dus geef de hongerige iedere dag te eten. Wees dankbaar dat je dat kunt. Dus verwelkom iedere dag de hordes van menselijkheid. Wees dankbaar dat je dat kunt. Verwelkom hun moed om op Aarde te leven. Verwelkom hun aanwezigheid. Verwelkom wat zij voor jou doen, en verwelkom wat jij voor hen doet.

Wanneer jij iedereen verwelkomt op het feest, dank je. Jij dankt namens Mij. Jouw stem zal gehoord worden naast die van Mij. Jouw stilte zal gehoord worden naast die van Mij.

Geef de intentie in jouw hart een stem. Dat is genoeg. Mijn woorden zijn Waarheid, maar die van jou zijn vaak rekbaar. Ik weet dat jij dankbaar wilt zijn voor iedereen en alles. Druk jouw verlangen uit in de stilte van jouw hart. Wees dankbaar dat jij dankbaar wenst te zijn. Laat je leven voor je spreken. Het spreekt voor jou.

vertaald door: